Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ...ΠΕΝΤΑΔΑΣ


3-1 
(2' Ραμόπουλος, 72' Χριστόπουλος, 83' Παναγόπουλος / 70' Κωνστάντιος) 
Διαιτητής : Α. Γκοτσόπουλος

Μεγάλη νίκη που τον έφερε μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, πέτυχε ο Απόλλων Εγλυκάδας απέναντι στην Αστραπή Ψαροφαίου. Το συγκρότημα του Άρη Πλέγα απέδωσε για μια ακόμη φορά εκπληκτικό ποδόσφαιρο και έριξε στο ''καναβάτσο'' για δεύτερη φορά φέτος την ομάδα του Ψαροφαίου.
Ο Απόλλων ήταν από την αρχή του αγώνα πολύ καλός. Ευτύχησε να προηγηθεί με γκόλ του Ραμόπουλου στο 2' και ουσιαστικά να κάνει την Αστραπή να κυνηγάει το σκόρ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο 10' είχε νέα καλή στιγμή με τον Ραμόπουλο να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά το σούτ του πέρασε άουτ. Η ομάδα της Εγλυκάδας είχε συνεχώς την υπεροχή στον αγώνα και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κολλαίτη. Η Αστραπή είχε την δική της καλή στιγμή στο α' μέρος, όταν το πλασέ του Ρουντζαμάνη, απέκρουσε με τα πόδια ο Αγοράκης. Στο 36' ο Άρης Πλέγας αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή στον αγώνα, αφού ο Δημήτρης Παπαστεργίου τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Στο παιχνίδι πέρασε ο Κώνσταντίνος Πλέγας, με τον Γιάννη Αβραμόπουλο που αγωνιζόταν ώς αμυντικό χαφ, να περνάει πλέον στόπερ. Ο νεαρός ήταν και εκεί καταπληκτικός και περιόρισε αισθητά το μεγάλο ''όπλο'' της Αστραπής, Δημήτρη Ρουντζαμάνη. Άλλη μια καλή στιγμή είχαν οι γηπεδούχοι στο 43', με ενέργεια του Σουγλέρη και το ημίχρονο έληξε με προηγούμενη την ομάδα της Εγλυκάδας με 1-0.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Απόλλων ήταν εξίσου καλός και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις μπροστά στην εστία της Αστραπής. Στο 65' είχαμε την καλύτερη στιγμή όταν σε σούτ του Χριστόπουλου, ο Κολλαίτης απέκρουσε εξαιρετικά και στην συνέχεια Σουγλέρης και Παναγόπουλος δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Μια καλή στιγμή είχε και η Αστραπή με σούτ του Γιαννόπουλου στο 67' που απέκρουσε ο Αγοράκης, για να έρθει η ισοφάριση στο 70' για την ομάδα του Ψαροφαίου με μακρινό σούτ του Κωνστάντιου, που έσκασε μπροστά από τον Αγοράκη και κατέληκε στην αριστερή του γωνία. Σε μια φάση που ο γκολκήπερ της Εγλυκάδας τραυματίστηκε στον ώμο και χρειάστηκε να αγωνιστεί με αρκετούς πόνους μέχρι το τέλος. Η απάντηση του Απόλλωνα ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα, ο Παναγιώτης Χριστόπουλος με εξαιρετικό αριστερό σούτ, έβαλε και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκόρ. Έξαλλα τα πανηγύρια για τους Απολλωνιστές που συνέχισαν να είναι αρκετά καλοί μέχρι το τέλος του αγώνα. Μάλιστα στο 83' σε αντεπίθεση, ο Νιάχος βρήκε τον Παναγόπουλο, ο οποίος με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1 και σφράγισε την νίκη για την ομάδα της Εγλυκάδας.
Ο Απόλλων με την σημερινή νίκη βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Αποδεικνύει παιχνίδι με παιχνίδι πόσο καλή ομάδα είναι, πόσο καλούς ποδοσφαιριστές διαθέτει και τώρα που παίζει και χωρίς άγχος, αρχίζει να βγάζει πολύ όμορφη εικόνα μέσα στο γήπεδο.
Καλή η διαιτησία του κ. Γκοτσόπουλου.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Βανάκας, Κατεργάρης, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου (λ.τ. 36' Πλέγας), Γ. Αβραμόπουλος, Παναγόπουλος, Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (86' Νικολόπουλος), Ραμόπουλος (61' Νιάχος)
ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΙΟΥ : Κολλαίτης, Γελάσιος, Γραμματικόπουλος (65' Χασάπης), Κοτσανόπουλος, Λιόσης, Κοσμάς, Ρουντζαμάνης, Σταθόπουλος, Κωνστάντιος, Ασλανίδης (86' Πέττας), Κοτικιάν (31' Γιαννόπουλος)


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 


*** Αρκετά δυνατό ήταν το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ''διψάνε'' για την νίκη αν και αδιάφορες βαθμολογικά....
*** Δύο τραυματισμοί για την ομάδα της Εγλυκάδας. Παπαστεργίου και Αγοράκης αποχώρησαν με πρόβλημα και τις επόμενες μέρες θα δείξει πόσο σημαντικοί μπορεί να είναι οι τραυματισμοί....
*** Εξαιρετικοί ήταν όλοι από πλευράς γηπεδούχων. Από τους βασικούς μέχρι και αυτούς που περάσαν ώς αλλάγή. Κορυφαίοι όλων ήταν οι Γιάννης Αβραμόπουλος και Παναγιώτης Χριστόπουλος

To 1-0 για τον Απόλλωνα με τον Βασίλη Ραμόπουλο στο 2'


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής, ο Εθνικός Σαγείκων κέρδισε εύκολα τον Αχιλλέα/Εθνικό στην έδρα του και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 60 βαθμούς. Μάλιστα εκμεταλλέυτηκε την ήττα ''σόκ'' της Ακράτας στην Οβρυά και αποσπάστηκε 4 βαθμούς από τον Αχαιό, που με την νίκη του στα Ζαρουχλέικα είναι πλέον δεύτερος. Η Νίκη κέρδισε στο Προάστειο το Πάτραι με 2-0, ενώ και η Αναγέννηση με το ίδιο σκόρ εκτός έδρας την Θύελλα Σκιαδά, που μπλέκει σε σοβαρές περιπέτειες. Στο μεγάλο ντέρμπυ της ουράς, Ζαβλάνι και Αίας αναδείχθησαν ισόπαλοι με 2-2, σε ένα σκόρ που δεν βολέυει κανέναν. Ο Δαβουρλής ''ανάσανε'' βαθμολογικά μετά την νίκη του επί του Ωλενιακού και ελπίζει στην παραμονή του. Αναλυτικά είχαμε :

4-1 
 (35' Παναγόπουλος, 41', 50' Αθανασόπουλος, 86' Τσολόπουλος / 32' Τριανταφύλλου) 
Διαιτητής : Α. Γιαννόπουλος


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ : Οικονόμου, Κατσίνας (65’ Μπαρδούσης), Πυρρής, Ιωάννου, Τσολόπουλος, Αβράμης, Φωτόπουλος, Μπατέλος (75’ Καραχάλιος), Παναγόπουλος, Τζίφας, Αθανασόπουλος (55’ Κακαρούμπας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ΕΘΝΙΚΟΣ : Ιορδανίδης, Χριστοδουλόπουλος, Λαλαής, Μακαρόνας, Φάκος (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Παρίσης, Τριανταφύλλου, Σωτηρόπουλος, Τσακούλι, Τέρμπος, Αυλωνίτης (16’ λ.τ. Σκόνδρας)

'' Τα χρειάστηκε για λίγο ο Εθνικός Σαγείκων, που είδε τον Αχιλλέα/Εθνικό να προηγείτε στο σκόρ. Βέβαια οι γηπεδούχοι σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα, δεν δυσκολέυτηκαν να γυρίσουν αμέσως το παιχνίδι. Για τον Αχιλλέα/Εθνικό τα έχουμε ξαναπεί. Όσο έχει δυνάμεις είναι καλή ομάδα και αν τον υποτιμήσεις θα το πληρώσεις'' 

2-1 
 (8' πεν. Αθανασόπουλος, 10' Παλαιογιαννης / 85' Καραπαναγιώτης)
Αποβολή : 83' Τσούρας
 Διαιτητής : Θ. Μπόρτζαρης



Φωστήρας-ΑΟ Ακράτα 2-1 (Φωτ. Επιμέλεια : Ε. Νταφογιάννη)


ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ : Τούφας, Ανδρικόπουλος, Αθανασόπουλος Χ. (85' Μαρτζάκλης), Βερβέρογλου, Πανούσης, Χαρίτος, Παλαιογιάννης,Σταμούλης, Κουμπής, Νούνεφ (90'Γαλάνης), Ζαχαράτος (60' Δεπούντης)
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ : Βασιλακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μιχαλόπουλος (λ.τ. 60’ Παπασταθακόπουλος), Τσούρας, Καραπαναγιώτης, Μεντής, Λυμπερόπουλος, Κλ. Χοτζαλάρι, Ταρανάς, Κατσαρέλιας, Παράνομος (82’ Φράγκος)


'' Η ατυχία ξαναχτύπησε της ομάδα της ΑΟ Ακράτας που είδε στο 60' τον Μιχαλόπουλο να τραυματίζεται και να προστίθεται στο ''μακρύ απουσιολόγιο'' του Θανάση Καρανικόλα''


ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ


1-2 
(32' Σωτηρίου / 40' Αντωνόπουλος, 80' Κασπίρης)
 Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος



Ατρόμητος-Αχαιός 1-2 (Φωτ. Επιμέλεια : Ν. Κληρόπουλος)


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Αντωνόπουλος Β., Κολοβούρης, Κόκκας Α., Ζήσης, Τεμπονέρας, Μουταφίδης Θ., Παπαδόπουλος (83' Νικόλας), Χριστόπουλος (30' Αντωνόπουλος Ι.), Μπουρλάκης, Σωτηρίου (71' Σπηλιόπουλος), Κόκκας Ι.
ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ : Μπαρδάκης, Διαμαντόπουλος (70' Κοντογεωργόπουλος), Μπάλας, Παναγόπουλος (82' Σωτηρόπουλος Αν.), Παπουτσής, Ξυπολιάς, Κασπίρης, Αντωνόπουλος Β., Φρατζής (75' Μαρίδης), Αλεξόπουλος, Σπαθής.


''Έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το γκόλ της ισοφάρισης του Αντωνόπουλου, ο οποίος όπως υποστηρίζουν ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ. Μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας http://atromitospatron.com/




2-0
 (50' Παπασπηλιόπουλος, 70' Σαμπανέι) 
Διαιτητής : Ν. Μπενέτσης


NIKH ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ : Καραγεωργόπουλος, Πολύδωρος (78’ Καπετανάκος), Παρασκευάς, Λίλας, Μικές, Α. Παπασπηλιόπουλος, Μπουχάγιερ (61’ Κουργιαλής), Αγγελόπουλος, Σαμπανέι, Καρβούνης, Οικονομόπουλος (82’ Μπίτσι).
ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ : Σπυρόπουλος, Μακρόπουλος, Χριστόπουλος (71’ Παπαγεωργίου), Φραγκουλάκης, Πάντο, Βρόντος, Πατάπης, Τζίφας, Νικ. Μπερτσιάς, Νεκ. Μπερτσιάς, Μπαλής (81’ Κ. Βαγγελάτος)

'' Καταπληκτικό το δεύτερο τέρμα του Σαμπανέι για την Νίκη Προαστείου. Με εξαιρετική προσπάθεια και όμορφο πλασέ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σπυρόπουλο''



0-2
(15' Τσελεπής, 25' Θ. Λαμπρόπουλος)
 Διαιτητής : Γ. Μπεζεριιάνος

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ : Δημόπουλος, Νταφογιάννης Γ. (46’ Κορωνάκης), Μπαρδάκης Γ., Νταφογιάννης Χ., Τσιντώνης (46’ Χ.Μπαρδάκης), Γραμματσούλιας , Τσίμπιτσης , Παναγιωτόπουλος, Σωτηροπουλος (73’ Λ.Νταφογιάννης), Μπαλής, Κουλογιάννης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ : Τσιαουντέλιο, Σπανός, Αδαμόπουλος, Σκιαδάς, Λάβδας, Τζελέπης, Σταυρόπουλος, Τσάλτας, Παπαδόπουλος (88’ Τσίμπιτσης), Συνοδινός (84’ Βασιλείου), Λαμπρόπουλος (78’ Κολλιόπουλος)

'' Ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος πέτυχε στο 25' το δεύτερο τέρμα της Αναγέννησης με ένα έξοχο γυριστό σούτ και ''τιμώρησε'' την πρώην ομάδα του ''

2-2
 (43', 88' πεν. Ανδρούτσος / 13' Λαμπρόπουλος, 64' Φωκάς) 
Διαιτητής : Γ. Γραμματικόπουλος


ΑΠΣ ZABΛΑΝΙ : Δαλαβούρας, Κανελλόπουλος, Γ. Τσαμτσούρης, Σπανός, Κούτουλας, Θ. Τσαμτσούρης, Ιωάννου (78΄ λ.τ. Σειντί), Ράπτης, Φωτόπουλος, Ανδρούτσος, Σούμπασης.
AΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ : Βανδώρος, Ντούλας, Πανταζάτος (46΄ Χόρτης / 87΄ λ.τ.  Αποστόλου), Κακούρης, Σπυρόπουλος, Φωκάς, Μπαλής, Κ. Φλωράτος, Κατσαϊτης, Σπανός (65΄ Π. Φλωράτος), Σ. Λαμπρόπουλος

'' Βασικός και πάλι ο Ανδρέας Ανδρούτσος για το Ζαβλάνι. Η απόδειξη για το πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής παραμένει, είναι τα δύο τέρματα που πέτυχε και τα 12 συνολικά που έφτασε στο πρωτάθλημα''

1-3
 (22' Αρουσαλίδης / 50' Κουμπουρλής, 60' Τρίγκας, 79' Κοτσάι) 
Διαιτητής : Α. Καμζόλας


Ωλενιακός-Δαβουρλής 1-3 (Φωτ. Επιμέλεια : Ν. Κληρόπουλος)

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ : Καραλής, Σταύρακας, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος, Γαρταγάνης, Αρουσαλίδης, Γεωργόπουλος (74’ Τσάμης), Πανίτσας, Ηλιόπουλος, Παναγιωτακόπουλος (64’ Αργυρόπουλος), Νικολακόπουλος (87’ Αντωνακόπουλος)
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92 : Κοκοτσής, Λαζαρίδης, Ραμαντάνης, Κούντας, Τούσης, Αποστολόπουλος (55’ Θοδωρής), Μακρυνιώτης (68’ Κοτσιάι), Τρίγκας, Γεράνιος (82’ Μπακλέσης), Κουμπουρλής, Νικολαϊδης

''Εξαιρετικός για ένα ακόμα παιχνίδι ο διαιτητής Αλέξης Καμζόλας, ο οποίος δέχτηκε τα συγχαρητήρια και των δύο ομάδων. Ένας από τους καλούς και σταθερούς διαιτητές την φετινή περιόδο''

Ευχαριστούμε τον Νίκο Κολώνη και το http://www.opionpareihbala.gr/ για τις συνθέσεις των αγώνων

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: