Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος
 
5 βήματα πριν το φινάλε της Α ΕΠΣΑ και το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά, αφού Εθνικός Σαγείκων, Αχαιός Σαραβαλίου και Ακράτα έχουν βάλει πλώρη για την άνοδο στη Δ’ Εθνική και «παίζουν» με ίδιες πιθανότητες, προκειμένου να τα καταφέρουν.
Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές και τα σήματα κατατεθέν της 25ης «στροφής», που εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο και μας κληροδότησε ουκ ολίγα στοιχεία, αλλά αναβλήθηκαν και το Αίας-Απόλλων Εγλ., Δαβουρλής-Ατρόμητος, ελέω του δυνατού αέρα.
MVP (25Η αγωνιστική): Αλέξης Σταμούλης (Φωστήρας Οβρυάς)
Σκόραρε στο 93’, ισοφάρισε για τον Φωστήρα, που έχανε από την Αναγέννηση Πατρών με 2-1 και χάρισε στις «κουκουβάγιες» τον βαθμό, που από ότι φαίνεται θα φανεί χρήσιμος ενόψει της προσπάθειας που γίνεται για να σωθεί η παρτίδα.
Το αποτέλεσμα: ΑΟ Πάτραι-Εθνικός Σαγείκων 1-1
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έβαλε μπαρούτι στο πρωτάθλημα, αφού σε συνδυασμό με τις νίκες των Αχαιού και Ακράτας, η ομάδα του Φώτη Φοή μείωσε στους 2 βαθμούς και η αντίστοιχη του Θανάση Καρανικόλα απέχει μία νίκη από τον πρωτοπόρο Εθνικό.
Το στατιστικό (+): Η Θύελλα Σκιαδά με τη νίκη επί του Ζαβλανίου (3-1) «ξόρκισε» την κακοδαιμονία που την κυνηγούσε εδώ και 4 σερί εντός έδρας ματς (4 σερί εντός χωρίς νίκη).
Το στατιστικό (-): Ο Αχιλλέας Εθνικός δέχθηκε 7 τέρματα από τον Αχαιό Σαραβαλίου και μάλιστα για 2η φορά φέτος από την ίδια ομάδα, αφού στο παιχνίδι του Αιγίου είχαν ηττηθεί με 7-0.
Το «στραγάλι»: Ο ρέφερι Μπεζεριάνος καταλόγισε 2 αμφισβητούμενα πέναλτι στο ΑΟ Πάτραι-Εθνικός Σαγείκων, ένα για κάθε ομάδα και τράβηξε τα βλέμματα στο εν λόγω μεγάλο παιχνίδι. Κατά τα άλλα, θεωρείται (δικαιολογημένα), ως ένας από τους πιο ελπιδοφόρους διαιτητές της ΕΠΣΑ.
Το πρόσωπο: Ο Νίκος Τσίμπιτσης της Θύελλας Σκιαδά σκόραρε 2 φορές από την άσπρη βούλα και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, που επιβλήθηκε 3-1 επί του Ζαβλανίου. 2 εύστοχα πέναλτι στο ίδιο ματς έχει καταφέρει να πετύχει και ο Θύμιος Λιόσης της Αστραπής κόντρα στον Εθνικό Σαγείκων (ήττα με 4-2).

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ…
Ακράτα:
Ο Καραπαναγιώτης σκόραρε για 2ο σερί ματς και αυτή την φορά έδωσε τη νίκη απέναντι στην Νίκη Προαστείου (1-0).
Νίκη Πρ.: Ύστερα από 11 σερί αγώνες μακριά από την αποτυχία, τελικά «λύγισε» στην Ακράτα (1-0) από την ομώνυμη ομάδα.
Αναγέννηση: 2 φορές προηγήθηκε κόντρα στον Φωστήρα, αλλά το κίνητρο των φιλοξενουμένων ήταν αρκετό, για να «αποδράσουν» με το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.
Ανδρούτσος: Σκόραρε για 4η διαδοχική φορά, ύστερα από 3 σερί ματς. Θα προλάβει να δώσει την παραμονή στο Ζαβλάνι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: