Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....


Στον Βαγγέλη Γερογιάννη και στην εφημερίδα ''Πελοπόνησσος'', παραχώρησε συνέντευξη ο πρώτος σκόρερ της Α' κατηγορίας Σπύρος Αθανασόπουλος του Εθνικού Σαγείκων.

Έχει ξεκαθαρίσει η πρώτη θέση της βαθμολογίας ή όχι ακόμα ?
''Φυσικά και όχι. Υπάρχουν ακόμη έξι παιχνίδια που είναι τελικοί για εμάς. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική''

Ποια ομάδα πιστέυεις ότι σας απειλεί περισσότερο ?
''Πιστέυω ότι και οι δύο ομάδες που ακολουθούν, ο Αχαιός και η Ακράτα, είναι επικίνδυνες και μπορούν να εκμεταλλευτούν τυχόν δικά μας στραβοπατήματα''.

Σε ενδιαφέρει η κατάκτηση της πρώτης θέσης των σκόρερ της Α' Κατηγορίας ?
''Πρώτα απ' όλα με ενδιαφέρει να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι η άνοδος και φυσικά μετά, γιατί όχι, αν μπορέσω να βγω και πρώτος σκόρερ. Είναι μια διάκριση που θα την ήθελε ο καθένας''.

Είναι φαβορί στα μπαράζ ο Εθνικός, αν πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ?
''Θεωρητικά τα φαβορί στα μπαράζ είναι οι ομάδες της Ηλείας και της Αχαίας. Στην πράξη είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αφού και οι ομάδες της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς είναι αξιόλογες. Έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο''.

Το κομμάτι της συνέντευξης πάρθηκε από το άρθρο του Βαγγέλη Γερογιάννη που δημοσιεύτηκε στις 8/3/12 στην εφημερίδα ''Πελοπόνησσος''

Δεν υπάρχουν σχόλια: