Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΜΟΝΗ Η ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !

Φώτο : Δόξα Νιφορείκων

Α' ΟΜΙΛΟΣ (19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Στο πιο εμδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στο Λιμνοχώρι, το Βουπράσιο κέρδισε 2-0 τον Απόλλων Βίδοβας. Η Δόξα Νιφορείκων πέρασε από το Μιντιλόγλι και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή. Νίκη και για τα Καμίνια με 4-1 επί του Πρωτέα και ακολουθούν.

Μετόχι-Ακάδημος 2-0
Απόλλων Βίδοβας-Βουπράσιο 0-2
Άρλα-ΑΕ Ροιτίκων 1-1
Αστέρας Μιντιλογλίου-Δόξα Νιφορείκων 0-1

Τα παιχνίδια της Κυριακής

Νίκη Λουσικών-Κρίνος 0-3
Πρωτέας-Καμίνια 1-4
Δόξα Χαλανδρίτσας-Λέων Αλισσού 1-0

Β' ΟΜΙΛΟΣ (19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

O Ατρόμητος Ζαρουχλείκων ξαναβρέθηκε στην κορυφή του β' ομίλου μετά την ευρεία νίκη του με 5-1 επί του Πυρσού. Στο ένα από τα δύο ντέρμπυ της αγωνιστικής, τα Ψηλαλώνια κέρδισαν με 2-1 τον Πήγασο καανέβηκαν στην 2η θέση. Στο άλλο, ο Παναχαικός κέρδισε το Άνω Καστρίτσι με 2-1 και παραμένει και αυτός σε τροχιά τίτλου.

Δρέπανο-Βούντενη 3-1

Τα παιχνίδια της Κυριακής

Παμπατραικός-ΠΑΟΚ Πατρών 3-1
Ψηλαλώνια-Πήγασος 2-1
Ατρόμητος Ζαρουχλείκων-Πυρσός 5-1
ΑΟ Θέας-ΑΠΟ Αρόης 4-3
Αετός Ρίου-Ρωμανός 0-3 a.a.
Παναχαικός-Άνω Καστρίτσι 2-1

Γ' ΟΜΙΛΟΣ (18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ήττα ''σόκ'' για τον Αχαικό είχαμε στην Τέμενη από τον τοπικό Αστέρα με 1-0 και πλέον ο πρωτοπόρος Απόλλων Συνοικισμού αποσπάστηκε στο +4 από την 2η θέση.  Σημαντική νίκη πέτυχε ο Δίας επί της ΑΕΚ Πατρών, ενώ και οι Αμπελόκηποι ''τσίμπησαν'' πολύτιμο βαθμό στην Αιγείρα.

ΑΕ Αιγίου-Κεραυνός Σελιανιτίκων 5-1

Τα παιχνίδια της Κυριακής

Δίας-ΑΕΚ Πατρών 2-0
Πατρέας-Μελίσσια 1-3
Φλόγα Ροδιάς-Καλάβρυτα 2-0
Πολύτεκνος-Απόλλων Συνοικισμού 0-2
Θύελλα Αιγείρας-Αμπελόκηποι 0-0
Αστέρας Τέμενης-Αχαικός 1-0

ΔΙΑΣ-ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ 2-0
(Ανεβάστε την ανάλυση σε 720p για HD ανάλυση)


ΠΑΤΡΕΑΣ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-3 (Βίντεο από την συνεργαζόμενη με εμάς σελίδα του Νίκου Κολώνη http://opionpareihbala.gr/



ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 0-0 (Δ. Σαρρής)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Αμπελόκηποι στην Αιγείρα, όπου απέσπασαν την λευκή ισοπαλία από την τοπική Θύελλα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με ενδεκάδα ανάγκης λόγω της απουσίας αρκετών βασικών παικτών (Κατσιαφλιάκας - Α. Λαγκαδινός – Χρ. Λαγκαδινός – Μπαλασκέρης – Πήττας - Μπάτραλης).
Με σωστή αμυντική λειτουργία και έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον γκολκίπερ Φωτόπουλο (επανεμφανίστηκε μετά από περίπου τρεις μήνες), η ομάδα των Συχαινών όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ομιλο, αλλά δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις (Καρατζάς στο α’ μέρος και Λάζος, Φερτάκης στην επανάληψη) για να … κλέψει το ματς.
Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την υπεροχή, όμως ήταν φλύαροι και σπατάλησαν τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν. Ετσι, η Θύελλα «κλώτσησε» την μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις γκέλες του Πατρέα και του Αχαϊκού στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.  
Διαιτήτευσε ο Κώστας Γιαννόπουλος (Ζούλης – Νικολάτος).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Τσαπικούνης, Ψαρράκος, Μανοδήμος, Α. Πολύζος, Χαράρα (87΄ Σκάζας), Μαραγκόπουλος (46΄ Σωτηρόπουλος), Σταυρόπουλος, Νακελάρης, Παπαχριστόπουλος, Κανέλλης, Λάμα (75΄ Σπανέλλης).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Φωτόπουλος, Μανέτας, Ζαφειρόπουλος, Καρέλας, Τιμπιλής, Καρατζάς (78΄ Φερτάκης), Κουνάδης, Λάζος, Μιχελής, Οικονόμου, Σαρελλάς (55΄ Τρυπαναγνωστόπουλος).  

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: