Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΤΟΝ ΛΥΓΙΣΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ !!


2-1
(35' αυτ. Κατεργάρης, 68' Λάτσης / 80' Γιαννόπουλος)
Αποβολή : 61' Κ. Αβραμόπουλος
 Διαιτητής :  Ν. Μακρυπόδης

Στην Οβρυά με αντίπαλο τον Φωστήρα αγωνίστηκε ο Απόλλων Εγλυκάδας, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας. Η ομάδα της Εγλυκάδας γνώρισε την 2η σερί ήττα της στο πρωτάθλημα με 2-1, σε ένα παιχνίδι που το πάλεψε στα ίσα αλλά λύγισε από μια αποβολή του Κ. Αβραμόπουλου στο 61', τον τραυματισμό του Ανδριακόπουλου και την ατυχία στο πρώτο τέρμα του Φωστήρα.
Ο Φωστήρας ήταν αυτός που ήθελε οπωσδήποτε τους τρείς βαθμούς στο παιχνίδι. Προσπάθησε από την αρχή να επιβάλλει δύναμη σε αυτό και τα κατάφερε, χωρίς ωστόσο να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Απόλλωνα, εκτός από μερικά γεμίσματα που καθάριζαν εύκολα οι αμυντικοί και ο γκολκήπερ των φιλοξενούμενων. Στο 15' οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Αλία σε όμορφο γυριστό σούτ, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Αγοράκη. Στο 21' είχαμε την πρώτη άτυχη στιγμή για την ομάδα του Απολλωνα, με τον Ανδριακόπουλο να τραυματίζεται και να αποχωρεί από τον αγώνα. Στο 25' είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Αλία, που δεν κατάφερε σε τετ α τετ να νικήσει τον πορτίερο του Απόλλωνα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Κ. Πλέγα στο 28' να περνάει τον Τούφα αλλά να αργεί να πλασάρει την μπάλα και να χάνει σημαντική ευκαιρία. Στο 35' ο Φωστήρας άνοιξε το σκόρ με γκόλ ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Κατεργάρης στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγοράκη και τον Φωστήρα μπροστά στο σκόρ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δύο καλές ευκαιρίες των Ραμόπουλου και Χριστόπουλου, με τον Τούφα να είναι σε ετοιμότητα και να εξουδετερώνει τα σούτ που επιχείρησαν.
Στο β' μέρος το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε και πολύ, μέχρι την στιγμή της αποβολής του Κ. Αβραμόπουλου στο 61' με 2η κίτρινη κάρτα, αφού αδικαιολόγητα σε αντεπίθεση του Φωστήρα, έπιασε την μπάλα με το χέρι. Ο Φωστήρας έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, προσπάθησε να βάλει στην εστία του τον Απόλλωνα, αλλά και πάλι χωρίς να δημιουργεί τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 63' μια καλή στιγμή είχε με τον Νιούνεφ, για να έρθει τελικά ο Λάτσης στο 68' με όμορφο φαλτσαριστό σούτ να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αγοράκη και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της Οβρυάς.
Ο Απόλλων προσπαθησε να πετύχει ένα τέρμα και είχε κάποιες καλές στιγμές για να το κάνει. Στο 72' διαμαρτύρεται για μια περίπτωση πέναλντυ σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων, με τον κ. Μακρυπόδη να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι και στην συνέχεια της φάσης τον Χριστόπουλο να χάνει τεράστια ευκαιρία να μειώσει. Στο 77' έχουμε νέες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή του Φωστήρα στον Σουγλέρη, ζητώντας από τον κ. Μακρυπόδη την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής έκρινε ότι ήταν κίτρινη και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Φωστήρα να διατηρεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα. 
Φτάνοντας στο 80' είχαμε μια νέα καλή ευκαιρία με τον Νικολόπουλο, για να έρθει τελικά ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά να μειώσει το παιχνίδι στο 83' και να δώσει νέο ενδιαφέρον εώς το τέλος. Τελικά το σκόρ δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σπουδαία για αυτούς νίκη και να συνεχίζουν να ελπίζουν στην παραμονή τους στην Κατηγορία.
Ο Απόλλων ήταν αρκετά καλός, πάλεψε στα ίσα τον αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς (με πρόβλημα αγωνιζόταν και ο Σουγλέρης σε όλο τον αγώνα) που προέκυψαν στην διάρκεια του, την ατυχία στην φάση του πρώτου τέρματος του Φωστήρα, αλλά και το γεγονός ότι αγωνιζόταν επί 30 λεπτά με ποδοσφαιριστή λιγότερο.


ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ : Τούφας, Παλαιογιάννης,Κουμπής, Βερβέρογλου, Πανούσης, Χαρίτος, Νιούνεφ, Σταμούλης, Δεπούντης (57' Λάτσης), Ζαχαράτος (81' Αθανασόπουλος), Αλία (74' Γεωργόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Βανάκας, Κατεργάρης, Γιαννόπουλος, Κ. Αβραμόπουλος, Ανδριακόπουλος (21' λ.τ. Νιάχος), Πλέγας (57' Σύψας), Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος (62' Νικολόπουλος)


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 


*** Παρά το γέγονος ότι ο Φωστήρας Οβρυάς ''καιγόταν'' για την νίκη, η συμπεριφορά ποδοσφαιριστών και διοικούντων προς την ομάδα του Απόλλωνα ήταν άψογη και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
*** Παράπονα από τον κ. Μακρυπόδη είχαν οι ανθρώποι του Απόλλωνα στο τέλος του αγώνα. Διαμαρτύρονταν περισσότερο για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή του Φωστήρα που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη.
*** Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο της Οβρυάς, με πολύ καλή συμπεριφορά.
*** Απών για ένα ακόμα παιχνίδι ο Δημήτρης Παπαστεργίου λόγω του τραυματισμού του, με τον Άρη Πλέγα να προσπαθεί να ''ανακατέψει την τράπουλα'' στην αμυντική διάταξη της ομάδας, που δεν έχει και μεγάλη πολυτέλεια.
*** Δεύτερο αυτογκόλ φέτος για τον Απόλλωνα. Είχε προηγηθεί αυτό στο Σαραβάλι με τον Αχαιό.


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής, ο Εθνικός Σαγείκων ''γκέλαρε'' στην δύσκολη έδρα της Αναγέννησης αλλά κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού την ίδια ώρα ο Αχαιός δεν κατάφερνε να κερδίσει το Πάτραι στο Σαραβάλι για να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα των ''Πολεμιστών'' και να περάσει αυτός στην κορυφή. Έτσι η κατάσταση δεν άλλαξε, με μόνη κερδισμένη την Ακράτα που επιβλήθηκε με 2-1 του Αχιλλεά/Εθνικού αλλά που δύσκολα θα καταφέρει να κόψει πρώτη το ''νήμα''. Τις νίκες της ημέρας σημείωσαν ο Ατρόμητος που πέρασε από το Ρίο, κερδίζοντας τον Αίαντα με 2-1 αλλά και ο Δαβουρλής Κ92 που με το ίδιο σκόρ, επιβλήθηκε της Αστραπής στο ''Α. Κάνιστρας''.  Τέλος, δύσκολη αλλά και σημαντική νίκη πέτυχε η Θύελλα Σκιαδά επί του Ωλενιακού στο Σταυροδρόμι, ενώ το Ζαβλάνι ''τσίμπησε'' βαθμό από την Νίκη Προαστείου αλλά χρειάζεται άκόμα και άλλους για να σώσει την κατηγορία.

1-1
(57' Θ. Λαμπρόπουλος / 63' Φωτόπουλος)
 Διαιτητής : Αλ. Καμζόλας


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Σπαθής, Σκιαδάς, Λάβδας, Κοκόλης (58' Αδαμόπουλος) Σπανός, Σαχπατζίδης, Σταυρόπουλος, Παπαδοπουλος, Συνοδινός (63' Βασιλείου), Τσάλτας, Θ. Λαμπρόπουλος
EΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ: Οικονόμου, Μπρατής, Πυρής, Τσολόπουλος, Ν. Ιωάννου, Αβράμης, Φωτόπουλος, Μπατέλος (71' Παναγόπουλος), Τζίφας (60' Μπαρδούσης), Κακαρούμπας (67' Μπαλαλάς), Σ. Αθανασόπουλος


'' Ο Αλέξης Καμζόλας έχει πραγματοποιήσει φέτος εξαιρετικές διαιτησίες και είναι από τους καλούς διαιτητές στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαίας. Σήμερα με την άψογη παρουσία του στο παιχνίδι, απλά μας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά''



1-1
(95' Νικολόπουλος / 89' Νικ. Μπερτσιάς)
Αποβολή : 70' Κ. Βαγγελάτος
 Διαιτητής : Αλ. Γιαννόπουλος


ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ: Μπαρδάκης, Διαμαντόπουλος, Α.Ζ. Σωτηρόπουλος (87’ Νικολόπουλος), Παπουτσής, Παναγόπουλος, Ξυπολιάς (30’ λ.τ. Μπάλας), Α.Μ. Σωτηρόπουλος (58’ Μαρίδης), Φραντζής, Κασπίρης, , Αλεξόπουλος, Σπαθής.
ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ : Γεωργακόπουλος, Μακρόπουλος, Φραγκουλάκης, Κ. Βαγγελάτος, Πάντο, Παπαγεωργίου (67’ Μπαλής), Χριστόπουλος (67’ Μ. Βαγγελάτος), Πατάπης (80’ Βαγιώτης), Βρόντος, Νεκ. Μπερτσιάς, Νικ. Μπερτσιάς.


''Στο τέλος της αναμέτρησης, ο διαιτητής Γιαννόπουλος απέβαλλε τον Κώστα Σωτηρόπουλο από τον πάγκο του Αχαιού, δέχθηκε κάποια αντικείμενα και ορισμένες ύβρεις από οπαδούς των γηπεδούχων και αποχώρησε από το Σαραβάλι, μέσω αστυνομικής συνοδείας''



2-1
 (25' Κ. Χοντζαλάρι, 61' Παράνομος / 80' Παπαδιονυσίου) 
Διαιτητής : Ν. Παναγιωτόπουλος

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ : Βασιλακόπουλος, Κ.Χοτζαλάρι, Διαμαντόπουλος, Τσούρας, Καραπαναγιώτης, Μεντής, Μιχαλόπουλος (80’ Παπασταθακόπουλος), Ν.Χοτζαλάρι, Παράνομος, Κατσαρέλιας, Ταρανάς (77’ Β.Οικονομόπουλος)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ΕΘΝΙΚΟΣ: Ιορδανίδης, Μακαρόνας, Χριστοδουλόπουλος, Παρίσης, Μαρκάτος, Παπαδιονυσίου, Τέρπος (81’ Τριανταφυλλόπουλος), Αυλωνίτης (73’ Τσάκουλι), Τριανταφύλλου, Σωτηρόπουλος, Λαλαής

1-1
 (14' πεν. Ανδρούτσος / 88' Σαμπανέι) 
Διαιτητής : Λ. Τσαγκαράκης


ΖΑΒΛΑΝΙ : Δαλαβούρας, Σπανός, Κανελλόπουλος, Ιωάννου B. (53’ Νικολόπουλος), Τσαμτσούρης Θ., Σούμπασης. Ιωάννου Δ., Τσαμτσούρης Γ., Κουτούλας, Φωτόπουλος, Ανδρούτσος.
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Χρανιώτης, Πολύδωρος (30’ Παπακωνσταντίνου), Παρασκευάς, Λίλας, Μικές, Παπασπηλιόπουλος (46’ Λάιος), Οικονομόπουλος, Αγγελόπουλος, Σαμπανεί, Μπίτσι (81’ Γκέκα), Κουργιαλής
1-2
 (14' Ρουντζαμάνης / 35' Γεράνιος, 60' Τρίγκας) 
Διαιτητής : Γ. Μπεζεριάνος


ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΙΟΥ: Κολλαϊτης, Γελάσιος, Πέττας, Κοτσανόπουλος, Λιόσης, Κοσμάς (60’ Κουρμπανάς), Ρουντζαμάνης, Σταθόπουλος, Μηλάτος, Κωνστάντιος, Γραμματικόπουλος (46’ Ασλανίδης).
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92 : Παπαθεοδωρακόπουλος, Ραμαντάνης, Θοδωρής, Τούσης (46’ Μπαλαφούτης), Κούντας, Τρίγκας, Γεράνιος, Μακρυνιώτης (86’ Μπακλέσης), Κουλούρης, Νικολαίδης, Αποστολόπουλος (70’ Λαζαρίδης).

1-2
(67' Σ. Λαμπρόπουλος / 61' Κολοβούρης, 87' Σωτηρίου)
Αποβολή : 64' Τεμπονέρας
 Διαιτητής : Χ. Μπαλτάς


ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ : Βανδώρος, Αλεξανδρόπουλος, Πανταζάτος (83' Κωνσταντινόπουλος), Κακούρης, Σπυρόπουλος, Φωκάς, Κατσαίτης, Κ. Φλωράτος (84' Κολέσης), Σπανός (78' Χόρτης), Μπαλής, Λαμπρόπουλος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Β. Αντωνόπουλος, Σπηλιόπουλος (70' Σκαπέρας), Τεμπονέρας, Α. Κόκκας, Ι. Αντωνόπουλος, Ζήσης, Κολοβούρης, Μπούνιας (57' Μουταφίδης), Νικόλας (46' Σωτηρίου), Μπουρλάκης, Παπαδόπουλος


''Το νικητήριο τέρμα του Ατρομήτου με τον Σωτηρίου, προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε μια φάση που οι ανθρώποι των ''πορτοκαλί'' υποστηρίζουν ότι η παράβαση ήταν μέσα και έπρεπε να δοθεί πέναλντυ. Τελικά, ο Σωτηρίου έκανε το φάουλ να φαίνεται με πέναλντυ και με όμορφο πλασέ έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του''

2-1
 (13', 65' Κουλογιάννης / 40' Λάμπρου) 
Διαιτητής : Χ. Σπηλιωτόπουλος


ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Γραμματσούλιας, Γ.Μπαρδάκης (46’ Χ.Μπαρδάκης), Χ.Νταφογιάννης, Τσίμπιτσης (8’ λ.τ. Σωτηρόπουλος- 87’ Λ.Νταφογιάννης), Κορονάκης, Μπαλής, Παναγιωτόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Σιδέρης, Κουλογιάννης
ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ : Καραλής, Χρονόπουλος, Γαρταγάνης, Λαμπρόπουλος, Σταύρακας, Γεωργόπουλος, Νικολακόπουλος (65’ Τσαουρδάς), Πανίτσας (65’ Παναγιωτακόπουλος), Λάμπρου (85’ Βάρδας), Ηλιόπουλος, Γκίνετς

Η Επιμέλεια των συνθέσεων είναι του καλού φίλου Γιάννη Γεωργακόπουλου

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: