Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Γεωργακόπουλος
 
Πέρασε και η 24η αγωνιστική στην Α ΕΠΣΑ κατηγορία και οι Ταλιμπάν πιστοί στο ραντεβού τους σας παραθέτουν τους πρωταγωνιστές και τα κύρια περιστατικά της συγκεκριμένης «στροφής».
MVP της 24ης: Ανδρέας Ανδρούτσος (ΑΠΣ Ζαβλάνι)
Ο πολύπειρος σέντερ φορ του Ζαβλανίου πάλεψε σχεδόν μόνος του απέναντι στον Αίαντα Πατρών, ωστόσο τα 2 τέρματα που σημείωσε δεν αποδείχθηκαν ικανά, προκειμένου η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη να αποχωρήσει με το πολυπόθητο «3ποντο». Επίσης, έφτασε τα 12 γκολ και δείχνει πως επανέρχεται δριμύτερος, ύστερα από την μακρόχρονη απουσία του.
Τα βασικά στοιχεία της 24ης:
27 γκολ (3.3 γκολ ανά ματς)
4 άσσοι/ 1 ισοπαλία/ 3 διπλά
3 πέναλτι (3 εύστοχα)
1 αποβολή
Το αποτέλεσμα: Φωστήρας-Ακράτα 2-1
Οι παίκτες του Κώστα Κραβαριώτη έφτασαν δίκαια σε μία σπουδαία νίκη, έδειξαν ψυχή και μπήκαν γερά στο «κόλπο» της παραμονής. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να τα καταφέρει.
Μας «τράβηξε»: Η εξαιρετική Αναγέννηση Πατρών, που στο 2ο γύρο της Α ΕΠΣΑ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, έχοντας μαζέψει 20 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές (6 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα), ενώ έχει να δεχθεί γκολ εδώ και 3 διαδοχικές αγωνιστικές.
Το στοιχείο (+): Ο Αχαιός Σαραβαλίου δεν έχει ηττηθεί μέχρι ώρας σε εκτός έδρας αναμέτρηση, αν βέβαια συνυπολογιστεί η ήττα από τη Θύελλα Σκιαδά με 4-1 (2η αγωνιστική), όπου οι «μπλε» πήραν το ματς στα χαρτιά (3-0 α.α.).
Το στοιχείο (-): Η Θύελλα Σκιαδά δεν έχει εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, κυρίως στο 2ο γύρο, καθότι μετράει 4 σερί ήττες σε ισάριθμες δοκιμασίες στο Σταυροδρόμι.
Η ατυχία: Συνεχίζει να κρατά συντροφιά στην Ακράτα, που σε κομβική καμπή του πρωταθλήματος, έχασε και το Μιχαλόπουλο με τον Φωστήρα (τραυματίστηκε), ύστερα από την απώλεια των Ανωγιάτη και Ζαφειρόπουλου. Πραγματικά η άτυχη ομάδα της Α ΕΠΣΑ, ιδίως στο 2ο κομμάτι του πρωταθλήματος. Ένα ευχέλαιο γρήγορα κύριε Γιοβά!
Τα παράπονα: Ούτε αυτήν την εβδομάδα έλειψαν τα παράπονα περί διαιτησίας και οι ανακοινώσεις. Στην 24η αγωνιστική την πλήρωσε ο ρέφερι Γ. Παπαδόπουλος, με τους «πορτοκαλί» να διαμαρτύρονται έντονα για το γκολ του Αντωνόπουλου, με το οποίο ο Αχαιός ισοφάρισε. Οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται πως ήταν καθαρό οφσάιντ και παράλληλα εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του «άρχοντα» του αγώνα.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…
1 Μπάμπης Αθανασόπουλος (Φωστήρας) και Σπύρος Αθανασόπουλος (Εθνικός Σαγ.) σκόραραν με τις ομάδες του και η 24η αγωνιστική αποδείχθηκε άκρως… οικογενειακή (σ.σ. οι παίκτες είναι αδέρφια).
2 Με πρόβλημα στον ώμο αγωνίστηκε ο Κώστας Αγοράκης, όμως έβγαλε με επιτυχία όλο το 90λεπτο κόντρα στην Αστραπή και απέδειξε για πολλοστή φορά πως διψάει για ποδόσφαιρο και πως αποτελεί δικαίως τη σημαία της ομάδας του Άρη Πλέγα.
3 Ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος σκόραρε με τη φανέλα της Αναγέννησης κόντρα στη Θύελλα Σκιαδά και «πλήγωσε» για 1η φορά την παλιά του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: