Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

''ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ''......ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Αεροπορίας 117 ΠΜ Ανδραβίδας

Αρκετοί φίλοι που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαίας, βρέθηκαν συμπαίκτες και αντίπαλοι το πρωί στο γήπεδο των Βραχνείκων. Ο λόγος για τον αγώνα μεταξύ των δύο Μονάδων της Αεροπορίας της περιοχής της Δυτικής Πελοποννήσου, 116 ΠΜ (Άραξος) και 117 ΠΜ (Ανδραβίδα). 
Χρήστος Κογκόπουλος (ΑΕ Περιβόλας), Κώστας Αγοράκης (Απόλλων Εγλυκάδας), Περικλής Παπαδόπουλος (Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Σάκης Κουτσοκέρας (Αστραπή) που αγωνίζονταν στην ομάδα της Ανδραβίδας, βρέθηκαν αντίπαλοι στους Σπύρο Βάρελη (ΑΕΚ Πατρών), Μάρκο Αλαφογιάννη (Απόλλων Εγλυκάδας), Βασίλη Αντωνόπουλο (Αχαιό Σαραβαλίου), Γ. Μπάλλα (Αχαιό Σαραβαλίου) που έπαιζαν για τον Άραξο. 
Φίλοι καλοί οι περισσότεροι έξω από το γήπεδο, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τις Μονάδες που εργάζονται και προσέφεραν όμορφο θέαμα. 
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Χρήστο Τσιμπούκη και Αντώνη Δημόπουλο (επίσης εργάζονται στην Πολεμική Αεροπορία)
Για την ιστορία, η ομάδα της Ανδραβίδας κέρδισε με 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Αεροπορίας, έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέχει από πέρσυ. Τα γκόλ σημείωσαν οι Νίκος Χρονόπουλος (2) που αγωνίζεται στο ΠΦΟ Πανόπουλου και ο Ανδρέας Ρήγας από πλευράς 117 ΠΜ που προηγήθηκε 0-3,  για να έρθει στο 90' για την 116 ΠΜ να μειώσει με πέναλντι ο Βασίλης Αντωνόπουλος του Αχαιού Σαραβαλίου.


117 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ : Αγοράκης, Πανταζής (55' Α. Ρήγας), Μπλούφας, Δουβαράς, Βουρτσάνης, Βυθούλκας, Παναγιωτόπουλος, Σταμούλιας, Τσελεπής (78' Κογκόπουλος), Χρονόπουλος, Τσιχλιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: