Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 0-1 : Τσάμπα ήττα για τον Απόλλων


4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
Απόλλων Εγλυκάδας-ΑΟ Πάτραι 0-1
(41' Μούτσα)
Αποβολή : 88' Παπαγεωργίου
Διαιτητής : Ι. Καλύβας
Βοηθοί : Δ. Γκαβέρας, Δ. Ταγκαλάκης

Τσάμπα ήττα γνώρισε σήμερα στο Α. Κάνιστρας ο Απόλλων Εγλυκάδας απέναντι στο Πάτραι, αφού σε μία από τις λιγοστές φάσεις που σημειώθηκαν στο παιχνίδι, κατάφερε να δεχτεί ένα τέρμα με κεφαλιά του Μούτσα και να επιστρέψει στις ήττες.

Η ομάδα του Άρη Πλέγα δεν παρουσίασε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι άξιζε την ήττα, απέναντι στο Πάτραι που ναι μεν είχε την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας στο παιχνίδι αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε τους Εγλυκαδιώτες με κλασσικές ευκαιρίες.

Στο 25' είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν την κεφαλιά του Μούτσα απέκρουσε ο Ζερβογιάννης, που πήρε θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια της ομάδας της Εγλυκάδας. Στο 41' όμως και έπειτα από σέντρα από τα δεξιά, ο Μούτσα πρόλαβε την έξοδο του νεαρού πορτιέρο και έγραψε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από πλευράς πρασίνων.

Στο β' μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και πολύ, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν μέτριο θέαμα με λιγοστές καλές στιγμές. Σε αυτές καταγράφονται ένα σούτ του Ανδρέα Κουραχάνη και ένα φάουλ του Γιάννη Βανάκα, στην προσπάθεια του Απόλλωνα για ισοφάριση.

Στο 88' αποβλήθηκε ο Παπαγεωργίου των φιλοξενουμένων, επειδή έβγαλε τις επικαλαμίδες του πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, σε μια διαιτησία του κ. Καλύβα που ναι μεν είχε ορισμένα λάθη αλλά που σε καμία περίπτωση δεν έκριναν και δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Ζερβογιάννης, Γελάσιος, Νικολόπουλος (46' Ι. Βανάκας), Γιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης (85' Σ. Βανάκας), Φωτακόπουλος, Ραμόπουλος, Σουγλέρης, Οικονόμου (78' Παναγόπουλος)
ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ : Κολαίτης, Πατάπης, Γκούτρας (70' Παρασκεύπουλος), Βαγγελάτος, Παπαδημητρόπουλος, Βρόντος, Κωνστάντιος, Χριστόπουλος, Παπαγεωργίου, Κατσαίτης, Μούτσα

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
(Ανεβάστε από τις ρυθμίσεις την ανάλυση για καλύτερη εικόνα)




Δεν υπάρχουν σχόλια: