Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : "Σεβαστείτε τον ιδρώτα μας"



Το ΔΣ του Απόλλων Εγλυκάδας προέβη στην εξής ανακοίνωση διαμαρτυρίας, μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα και την νέα κακή διαιτησία είς βάρος της ομάδας μας. Αναλυτικά :

"Δυστυχώς για μια ακόμη φορά γίναμε θεατές στο ίδιο έργο. Άλλη μια κακή διαιτησία ήρθε να προστεθεί στους αγώνες της ομάδας μας, με καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Για μια ακόμη φορά γίναμε όλοι μάρτυρες του πως ακυρώνεται με το έτσι θέλω ένα πεντακάθαρο γκόλ, όπως έχουμε γίνει επίσης στις 5 πρώτες αγωνιστικές, μάρτυρες για το πως δεν δίνονται πεντακάθαρα πέναλντυ (παιχνίδι με Αχαιό) αλλά και το πως δίνονται πέναλντυ που δεν υπάρχουν (παιχνίδι με Ακράτα). 

Και θέλουμε να ελπίζουμε ώς υγιές σωματείο που θέλει και προβάλλει τον ερασιτεχνισμό, ότι όλα αυτά δεν είναι εσκεμμένα και δεν έχουν ήδη καθοριστεί οι ομάδες που δεν είναι αρεστές στην κατηγορία. Με άλλα λόγια και πιο λαικά, οι ομάδες που θέλουμε να υποβιβαστούν... Μακάρι να έχουμε κάνει λάθος !!!

Εμείς σας ΔΣ του Απόλλων Εγλυκάδας, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε χτίσει μια ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και από παιδιά μέσα από την Εγλυκάδα που αγαπάνε την ομάδα σαν την οικογένεια τους και συνδράμουν και οικονομικά από το υστέρημα τους για να βγει είς πέρας η χρονιά και τα έξοδα της. Για να κάνουν βασικά αυτό που αγαπάνε και αυτό που εσείς ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ !! Ναι λοιπόν, ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία αλλά στην τελική δεν αποτελεί και αυτοσκοπό για εμάς. Προτιμούμε μέσα από αυτήν την διαδικασία να χαιρόμαστε και να προωθούμε τους νεαρούς της ομάδας μας. Για αυτό ζητάμε απλά να ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ !!

Όπως και να έχει, να ξέρετε κύριοι ότι εμείς θα συνεχίσουμε από Δευτέρα να πληρώνουμε από την τσέπη μας το γήπεδο για προπονήσεις, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τον προπονητή μας, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών μας, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε και τις κάκιστες μέχρι στιγμής διαιτησίες μας. Εσείς συνεχίστε κάθε Σαββατοκύριακο να γίνεστε "ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ" στα γήπεδα με τις αποφάσεις σας. Εξάλλου, ο μισθός είναι σίγουρος, όπως και ο βαθμός σας στο "ΑΡΙΣΤΑ". Άλλοι το κάνουν ερασιτεχνικά και άλλοι το βλέπουν καθαρά επάγγελμα !!!

Αφήσαμε για το τέλος να αναφερθούμε στον κ. Κοζιώρη και στην κατηγορία του για δολιοφθορά στο γήπεδο και συγκεκριμένα στον πάγκο της ομάδας μας. Εμείς αγαπητέ μου, ποτέ δεν σπάσαμε τίποτα σε όποιο γήπεδο φιλοξενηθήκαμε και οι αρχές μας σαν ομάδα είναι να μαζέυουμε μέχρι και τα μπουκαλάκια μας από τα αποδυτήρια !!! Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά αρκετοί αντίπαλοι μας. όπως επίσης μπορείτε να ρωτήσετε για τα 3 χρόνια που φιλοξενούμαστε στο "Α. Κάνιστρας", αν έχουμε καταστρέψει ποτέ κάτι. Αυτή είναι η λειτουργία και η φιλοσοφία της ομάδας και μην προσπαθείτε την ζημιά που ήδη υπήρχε στο γήπεδο σας να την περάσετε σε εμάς. Λάθος ομάδα διαλέξατε !!!

Δίνουμε συγχαρητήρια στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα και τους ευχόμαστε να πετύχουν τον στόχο που έχουν βάλει. Συγχαρητήρια και στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που κοίταξαν στα ίσα μια πολύ καλή ομάδα"

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: