Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΠΟΛΛΩΝ-ΘΥΕΛΛΑ 1-5 : Η διαφορά ήταν χαώδης...

 
 
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
Απόλλων Εγλυκάδας-Θύελλα Πατρών 1-5
(78′ Ραμόπουλος / 8′, 53′ Παπαδόπουλος, 31′ Φραγκουλάκης, 56′ Ε. Χαλικιάς, 84′ Πανίτσας)
Διαιτητής : Αλέξης Καμζόλας

Βοηθοί : Π. Μεσσήνης, Σπ. Οικονόμου
Δικαιότατη νίκη πέτυχε η Θύελλα Πατρών σήμερα το απόγευμα στο "Α. Κάνιστρας" απέναντι στον Απόλλων Εγλυκάδας, με το σκόρ να δείχνει και την ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.
Η Θύελλα ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς στο σκόρ, όταν στο 8' ο Παπαδόπουλος με σούτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, έκανε το 0-1.
Στο 31' και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπυρόπουλου, ο Φραγκουλάκης με μια αρκετά "τυχερή" κεφαλιά σημείωσε το 0-2 και ουσιαστικά "καθάρισε" από νωρίς την υπόθεση νίκη για τους κυανόλευκους. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν και άλλες φορές μπροστά από την εστία του Απόλλωνα και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα πριν κλείσει το ημίχρονο, ενώ ο Απόλλων απάντησε σε δύο φάσεις για να πετύχει αυτός κάποιο τέρμα. Αρχικά με τον Παναγόπουλο να σουτάρει και τον Οικονόμου να διώχνει σε κόρνερ και στην συνέχεια με τον Ραμόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον έμπειρο πορτιέρο, σε όμορφο γύρισμα του Παναγόπουλου.
Στο β' μέρος η Θύελλα συνέχισε να είναι πολύ καλύτερη και μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να φτάσει σε άλλα δύο τέρματα. Αρχικά στο 53' με τον Πάνο Παπαδόπουλο και στην συνέχεια με τον Χαλικιά.
Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι γηπεδούχοι ήταν η μείωση του σκόρ με πέναλντυ του Ραμόπουλου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος και σε μια φάση που είχαμε τις χλιαρές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Στο βίντεο που θα ανέβει σε λίγο, δικαιώνεται η απόφαση του κ. Καμζόλα, ο οποίος λίγο αργότερα αρνήθηκε πέναλντυ της Θύελλας, σε ανατροπή του Χαλικιά, σε μια σωστή εκ νέου απόφαση.
Το τελικό σκόρ σημείωσε με σούτ από το πέναλντυ ο Πανίτσας στο 84', σε μια καταιγιστική εμφάνιση της Θύελλας που έδειξε την μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο Απόλλων ήθελε αλλά δεν μπορούσε, έκανε πολλά ατομικά λάθη και παραδώθηκε από την αρχή άνευ όρων στις ορέξεις των ποδοσφαιριστών της Θύελλας, που βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα.
Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Καμζόλα και των βοηθών του, που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα στο παιχνίδι και πήραν τα έυσημα και από τις δύο ομάδες.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γελάσιος, Ι. Βανάκας, Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Ανδριακόπουλος (50' Τσίτσαρης), Κουραχάνης (66' Καφεντζής), Παναγόπουλος, Ραμόπουλος, Σουγλέρης, Νικολόπουλος (28' λ.τ. Σ. Βανάκας)
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ : Οικονόμου, Ηλιόπουλος (66' Τσοχαντζάρης), Κοντογεωργόπουλος, Φραγκουλάκης, Παπουτσής, Αδαμόπουλος, Ασπροποταμίτης (69' Πανίτσας), Σπυρόπουλος, Χαλικιάς, Παπαδόπουλος (56' Κουνάκης), Γκοτσόπουλος
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :
** Πρίν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή για τον θάνατο παλαιού παράγοντα της Θύελλας.
** Στο 28' τραυματίστηκε ο Βαγγέλης Νικολόπουλος στο πρόσωπο, αντικαταστάθηκε και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
** Πρώτη επίσημη εμφάνιση για τον νεαρό Τάσο Καφεντζή, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 66' στην θέση του Ανδρέα Κουραχάνη.
** "Άρχοντας" και πραγματικός "κύριος" ο Αλέξης Καμζόλας μέσα στο γήπεδο. Είναι από τους καλούς διαιτητές στην Αχαία και δεν είναι τυχαίο το πόσο εύκολα σφυρίζει και βγάζει είς πέρας ένα παιχνίδι.
** Πολλές ευχές δεχόταν ο πρόεδρος της Θύελλας Δημήτρης Θανόπουλος για την ονομαστική του εορτή.
** Εορτάζοντες για τους γηπεδούχους οι Γελάσιος, Τσίτσαρης και ο απών του σημερινού αγώνα Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: