Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Για ότι καλύτερο στο πιο δύσκολο τέστ μέχρι στιγμής


Το δυσκολότερο αγώνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Αττικό Πάρκο, καλείται να δώσει το Σάββατο ο Απόλλων Εγλυκάδας, αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Διαγόρα.

Η δυσκολία του αγώνα είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν λάβει κανείς και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα, μετά την τιμωρία που τους είχε επιβληθεί από την ΕΠΣ Αχαίας. Όπως και να έχει όμως, ο Διαγόρας διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, αποτελούμενο από πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές με συμμετοχές σε ανώτερες κατηγορίες και φαντάζει μέχρι στιγμής το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Από την πλευρά του Απόλλωνα, το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα θα είναι και πάλι πλήρης και χωρίς απώλειες, κατεβαίνοντας στο παιχνίδι με όλα της τα "όπλα". Ο Απόλλων καλείται να σεβαστεί τον Διαγόρα αλλά να μην τον φοβηθεί και να τον κοιτάξει στα μάτια, ζητώντας να πάρει από το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορεί. Έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να το κάνει κόντρα στις καλές ομάδες.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 16.00 στο γήπεδο των Βραχνείκων και διαιτητής θα είναι ο κ. Τσιρογιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: