Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μια γροθιά μέχρι το τέλος...


Μια γροθιά αποφάσισαν να γίνουν διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία στον Απόλλων Εγλυκάδας, με στόχο να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα και να ξαναφέρουν την ομάδα γρήγορα στις επιτυχίες και στα αποτελέσματα που αξίζει και πρέπει να έχει.

Πρώτο μέλημα είναι κανείς να μην ασχοληθεί από εδώ και στο εξής με την διαιτησία και όλοι μαζί να κοιτάξουν να βελτιώσουν τις δικές τους αγωνιστικές αδυναμίες, οι οποίες είναι δεδομένες και κανείς δεν φέρνει αντίρρηση σε αυτό.

Στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας υπήρξε αρκετή ώρα συζήτηση με τον τεχνικό Άρη Πλέγα, και όλοι μαζί προσπάθησαν να βρούν τι φταίει και η ομάδα δεν δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Όλοι συμφώνησαν ότι στην ομάδα δεν λείπει ούτε η φυσική κατάσταση, ούτε το ταλέντο, με την διοίκηση να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές, να τους πιστεύει και να τους στηρίζει, παρά μόνο απουσιάζει η "ποδοσφαιρική μαγκιά και εξυπνάδα" μέσα στα παιχνίδια της. Και σε αυτό υπήρξε η υπόσχεση ότι όλοι μαζί θα γίνουν μια "ΓΡΟΘΙΑ" για να φέρουν την ομάδα στις επιτυχίες.

Τέλος, επειδή πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και πολλοί "επίδοξοι μνηστήρες" έκαναν την εμφάνιση τους, το ΔΣ έβαλε οριστικό τέλος σε όλα αυτά, στηρίζει τον προπονητή μας Άρη Πλέγα και μαζί θα πορευτούμε μέχρι το τέλος εφόσον αυτός συνεχίζει να το επιθυμεί να παραμένει στην ομάδα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: