Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

''Εσείς, που νιώθετε περήφανοι ?? "


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

" Φέτος στον Απόλλων Εγλυκάδας όπου και αγωνιζόμαστε, έγινε μια προσπάθεια από το καλοκαίρι να βοήθησουν την ομάδα αρκετοί από τους λεγόμενους "παλιούς" ποδοσφαιριστές, αφού η ομάδα έχει ψιλοξεχαστεί σε αυτό το θέμα από την ίδια την συνοικία της.

Να βοήθησουν οικονομικά από το υστέρημα τους, όσο μπορεί ο καθένας, και μαζί με την σημαντική οικονομική στήριξη του προέδρου Στ. Θεοδωρόπουλου, του Γ. Μανέτα αλλά και των υπολοίπων του ΔΣ, να φέρουν είς πέρας την χρονιά και τα έξοδα της.

Το ΔΣ αποφάσισε να λειτουργήσει καθαρά ερασιτεχνικά, να πάρει νεαρούς ποδοσφαιριστές και να μας παρέχει τα πάντα που χρειαζόμαστε. Και τα έχει καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού η λειτουργία και η φιλοσοφία της ομάδας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Για όλα τα παραπάνω εμείς νιώθουμε περήφανοι !!!

** Νιώθουμε περήφανοι για το γεγονός ότι είμαστε μια ομάδα που διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες και ίσως από τις μοναδικές (αν όχι η μοναδική) που οι ποδοσφαιριστές της δεν αμοίβονται, ενώ αντίθετα πληρώνουν για να κάνουν το χόμπυ τους. Τι πιο όμορφο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ??
** Νιώθουμε περήφανοι που βλέπουμε το ερασιτεχνικό αρκετά διαφορετικά από τους υπόλοιπους.
** Νιώθουμε περήφανοι που αφιερώνουμε ώρες και είμαστε σε κάθε προπόνηση πάνω από 20 ποδοσφαιριστές, "σκοτωμένοι" από τις δουλειές μας, αφήνοντας τις οικογένειες μας και οι μεγαλύτεροι και τα παιδιά τους, για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και γουστάρουμε.
** Νιώθουμε περήφανοι γιατί ότι και να μας κάνετε κάθε Σαββατοκύριακο, εμείς θα προσπαθούμε και θα είμαστε πάντα μια παρέα και προπάντων φίλοι μεταξύ μας.
** Νιώθουμε περήφανοι που δεν τα παρατάμε και θα το βλέπετε σε όλο το πρωτάθλημα.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ???

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλων Εγλυκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: