Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Όλα για όλα το Σάββατο με Αστραπή


Όλα για όλα είναι αποφασισμένος να τα παίξει ο Απόλλων Εγλυκάδας, στο κρίσιμο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην Αστραπή.

Ένα παιχνίδι που και για τις δύο ομάδες είναι από αυτά που αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία, θα πρέπει να κερδίσουν. Αυτό θέλει και ο Απόλλωνας, έτσι ώστε να ρεφάρει τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Προπονητής και ποδοσφαιριστές έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Διαγόρα και την πολύ καλή εμφάνισηπου είχαν, ενώ θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα και τα όσα συνέβησαν εις βάρος τους και να μην ξανασχοληθούν με το κομμάτι που λέγεται "διαιτησία", παρά μόνο με την δική τους αγωνιστική παρουσία. Έτσι και αλλιώς, κοντέψαμε να γίνουμε και "γραφικοί" επειδή γράψαμε τα αυτονόητα και πράγματα που κάποιοι δεν θέλουν να ακούγονται....

Στην σημερινή προπόνηση στο "Α. Κάνιστρας" συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και με πολύ όρεξη, με μοναδική απουσία του Γιάννη Γιαννόπουλου που τραυματίστηκε και το Σάββατο θα είναι εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: