Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ

Τελείωσε λοιπόν το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, με τον Ωλενιακό να είναι πανάξιος πρωταθλητής, αφού έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και παρουσίασε την πιο σταθερή ομάδα. Εκεί που πραγματικά έχουμε το ''τρελό σενάριο'' που σας είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, είναι στην ουρά. Αναγέννηση Ψαθοπύργου, ΑΠΟ Αρόης και Θύελλα Αιγείρας οδηγούνται σε αγώνα μπαράζ για να βγούν οι δύο ομάδες που μαζί με τον Φαραικό που κέρδισε τον Αίαντα, θα συμμετέχουν στα πλέι-άουτ. Σας το είχαμε πεί ότι είναι ένα τρελό σενάριο που ''παίζει'', και τελικά έγινε πραγματικότητα. Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Γήπεδο Ψαθοπύργου, Κυριακή 09/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Γ. Λαγός
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Απόλλων Εγλυκάδας  1-0
(25' Κολύβρας)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Απόλλων στον Ψαθόπυργο από την τοπική Αναγέννηση, η οποία ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αφού έτσι και αλλιώς το κίνητρο της για το παιχνίδι ήταν και μεγαλύτερο. Με αυτήν την νίκη η Αναγέννηση ισοβάθμισε με ΑΠΟ Αρόης και Θύελλα Αιγείρας, και θα παίξει αγώνες μπαράζ για να δεί αν θα συμμετάσχει στα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος. 
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν μέτριο με τον αέρα να μην αφήνει τις δύο ομάδες να προσφέρουν καλύτερο θέαμα. Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά, έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Κωστόπουλο στο 10' να σουτάρει αδύναμα και τον Αγοράκη να διώχνει την μπάλα. Νέα καλή ευκαιρία στο 12' για τους γηπεδούχους με την σέντρα σούτ του Κυδωνιάτη να φέυγει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα. Στο 25' η Αναγέννηση ευτύχησε να προηγηθεί με απευθείας φάουλ του Κολύβρα, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκήπερ των φιλοξενουμένων. Ο Απόλλων απαντάει με τον Σουγλέρη στο 35', αλλά το πλασέ που επιχειρεί φεύγει άουτ. Αυτές ήταν οι ευκαιρίες του α' μέρους, σε ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι.
Στο β' μέρος, το σκηνικό δεν αλλάζει, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, και να κάνουν συνεχώς λανθασμένες πάσες. Η Αναγέννηση χάνει πολύ καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Τόλια στο 55', ο Απόλλων απαντάει με τον Σουγλέρη να χάνει νέο τετ α τετ στο 65' και στην συνέχεια τον Παναγόπουλο να στέλνει μόνος του απέναντι από τον Νούλα την μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 80' έχουμε πολύ καλή ευκαιρία που χάνει η Αναγέννηση όταν ο Κωστόπουλος από πλεονεκτική θέση σουτάρει αδύναμα. 
Κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μια νίκη που τους δίνει το δικαίωμα μέσα από μία διαδικασία μπαράζ, να αποφύγουν την συμμετοχή τους στα πλέι-άουτ.
Ο Απόλλων τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος και από άυριο θα ξεκινήσει να κάνει τα σχέδια του για την νέα χρονιά, προκειμένου να κάνει κάτι καλύτερο από φέτος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ : Νούλας, Μητρούλιας, Κυδωνιάτης (83' Παπαδόπουλος), Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Τσιμπούκης (40' Καραμάνος), Τόλιας, Κολύβρας, Μπάρας (70' Σακελλαρόπουλος), Ζάγκλας, Μανιάς
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Φωτάκιας, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος

Στιγμιότυπα από τον αγώνα : Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Απόλλων Εγλυκάδας 1-0





Γήπεδο Προαστίου, Κυριακή 09/05/10, Ώρα : 12.30, Διαιτητής : Γραββάνης
Αμπελόκηποι-Λιμνοχώρι  1-4
 (24' Ρηγόπουλος / 28' Μπακούλιας, 75' πεν. Πετρόπουλος, 84', 90' Κυριακόπουλος)
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Νικηφόρα έκλεισε την χρονιά το Λιμνοχώρι, που επικράτησε 4-1 των Αμπελοκήπων στο γήπεδο του Λιμνοχωρίου, με αποτέλεσμα να καταλάβει την 4η θέση στην τελική κατάταξη. Οι Αμπελόκηποι άνοιξαν το σκόρ στο 24' με δυνατό σούτ του Ρηγόπουλου έξω από την περιοχή, όμως οι φιλοξενούμενοι ''απάντησαν'' στο 28' με εντυπωσιακό σούτ του Σ. Μπακούλια, που ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη, η ομάδα του Λάκη Στρατίκη εκμεταλλέυτηκε τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων, σκοράροντας με τον Πετρόπουλο στο 75' (πέναλντυ) και τον Κυριακόπουλο (84', 90'). Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Πετρόπουλο (φάουλ) στο 14' και Γιαννόπουλο στο 20', ενώ ο τερματοφύλακας Θ. Γερασιμόπουλος είχε τρείς σωτήριες επεμβάσεις στο ενεργητικό του, όλες σε προσπάθειες του Τσαλπατούρου (17', 66', 67'). Διαιτήτευσε ο Θανάσης Γραββάνης (Φραγκούλης-Ταξιάρχης)

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Π. Σπαλιάρας, Μπάτραλης, Λιάγκος (65' Κράλης), Παπαγιαννόπουλος (84' Φερτάκης), Κ. Σπαλιάρας, Ρηγόπουλος, Υφαντής, Μπαλασκέρης, Γεωργαντόπουλος, Τσαλπατούρος, Μούκας (51' Χρηστακόπουλος)
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ : Θ. Γερασιμόπουλος, Π. Γερασιμόπουλος, Γκρέμη, Σ. Μπακούλιας, Γκιώνης, Α. Γερασιμόπουλος, Πιπέρης (89' Ν. Παναγιωτόπουλος), Πετρόπουλος, Κυριακόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Γιαννόπουλος

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα Αμπελόκηποι-Λιμνοχώρι  1-4


Γήπεδο Ντα Λούζ, Κυριακή 09/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Μακρυπόδης 
ΑΟ Πάτραι 2008-Θύελλα Σκιαδά  1-2
 (57' Παπουτσής / 10', 30' Λαμπρόπουλος)
Χαμ. Πέναλτι: 86' Χ. Δελδήμος
Αποβολή: 64' Ξυπολιάς


ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 2008: Βούλγαρης, Ζαφείρας, Κογκόπουλος (75' λ.τ Καπετενάκης), Κάτσενος, Φωτόπουλος, Μαργέλης, Τσίφας (50' Σιώλος), Β. Παπαγεωργακόπουλος, Ασιλιάν (50' Ξυπολιάς), Κούντας, Παπουτσής.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Μπίτρας (65' Σακκάς), Γ. Νταφογιάννης, Β.Γ. Μπότης, Χ. Νταφογιάννης, Γκοσιμίδας, Αλευρής (80' Χ. Δελδήμος), Πλούμπης, Ν. Δελδήμος, Χ. Μπαρδάκης, Λαμπρόπουλος, Παπαδιονυσίου


Γήπεδο Πετεινών, Κυριακή 09/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Γκουλεμάνης
 Πετεινοί-Ωλενιακός  3-5
(15' Δημόπουλος, 44', 67' πεν. Κλεισούρας / 30' Λιβαθηνόπουλος, 37' Καναβόγιαννης, 89' Λαμπρόπουλος, 65', 80' Βαγιώτης) 
Αποβολή: 80' Κατριβέσης / 85' Βαγιώτης


ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Ξανθάκης, Νικολόπουλος, Ζάχος (80' Κουρκουμέλης), Κατριβέσης, Φραγκούλης, Ανδρονικίδης (85' Μπακαφούκας), Στέλλας, Μαρκεζίνης, Δημόπουλος, Πολυζωγόπουλος (30' λ.τ. Καραβίας), Κλεισούρας.
ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ: Καράμπαλης, Χούσα, Χριστόπουλος (89' Ρόσης), Λιβαθυνόπουλος, Κοντάρης, Κοτζαγιάννης, Καναβόγιαννης, Βαγιώτης, Ντεμάι (57' Λιόγκας), Δ. Ανδρουτσόπουλος (76' Φ. Ανδρουτσόπουλος), Λαμπρόπουλος


Γήπεδο Προσφυγικών, Κυριακή 09/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής :Τζουανόπουλος 
Ολυμπιακός Π.-Θύελλα Αιγείρας  0-1
 (16' Κοντίνος)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. : Καρατουλιώτης, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Δημακόπουλος, Σταματακόπουλος, Αθανασόπουλος (46' Μάνος / 80' λ.τ. Σπυρόπουλος), Παπανίκος (46' Δημόπουλος), Αραπάκος, Τσιχλιάς, Παπούλας, Ράφτης.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Κυρίτσης, Σ. Φωλιάς, Τσαούσης, Λυμπερόπουλος, Α. Πολύζος, Κουβαράς, Τσεκούρας, Μπαντούνας, Κοντίνος, Καλέλης (87' Σκάζας), Θερμός (76' Σωτηρόπουλος).


Γήπεδο ΕΠΣΑ Κάνιστρας, Κυριακή 09/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Φ. Οικονόμου 
ΑΠΟ Αρόης-Άρης Πατρών  1-1
 (81' πεν. Σουλελές / 15' Μούγκουλης)



ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Γεράκος, Πλώτας (70' Λαζανάς), Α. Δεπούντης, Μαλεβίτης (55' Καραΐσκος), Ξυλιάς, Σπίρο, Σουλελές, Ρουπακιώτης, Α. Μπαρδούσης, Σ. Δεπούντης, Νότης.
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Ρουντζαμάνης, Ασημακόπουλος, Κατσαΐτης (65' Μαγνησαλής), Καμαλακίδης, Μπαζάρογλου, Γουρδομιχάλης, Γιαννακόπουλος, Ρούσσος, Μούνγκουλης, Μαρτζάκλης, Σπανός.


Γήπεδο Μιντιλογλίου, Κυριακή 09/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Παπαχρήστος 
Δόξα Χαλανδρίτσας-Αστέρας Μιντιλογλίου  1-1
(30' Γ. Βρόντος / 40' πεν. Φατούρος)

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ: Κούρταλης, Τσίμπιτσης, Ν. Παπαγεωργίου, Π. Βρόντος (46' Π. Γεωργαντόπουλος), Συριόπουλος, Ν. Θεοδωρόπουλος, Ζ. Ιατρού, Πρεβεζιάνος, Φ. Ιατρού (60' Βασιλείου), Δημόπουλος, Γ. Βρόντος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ: Κακλαμάνης, Βέργης, Λιάκος, Ανδριόπουλος (65' Χριστόπουλος), Μαυροκέφαλος, Δουραμάνης, Λάγκης, Παρασκευόπουλος, Μπάλας, Φατούρος, Παναγόπουλος.


Γήπεδο Προαστίου, Κυριακή 09/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Χαγιάννης 
Πανιώνιος/Αχιλλεάς-Θύελλα Αιγίου  1-3
(9' Καρελάς / 47' Αγγελόπουλος, 67' Καβγάς, 67' Χριστοδουλόπουλος)  
Αποβολή : 65' Καρελάς




ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Η. Δίπλας, Αρβανίτης, Θ. Δίπλας, Καρελάς, Μάγκος, Πασαγιάννης, Μητρόπουλος (71' Α. Παπαχαραλάμπους), Γεωργόπουλος (60' Βαγενάς), Φ. Παπαχαραλάμπους, Κοντογεωργόπουλος, Μάργαρης (80' Πιρπιλίδης).
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Κοντογιώργος, Γ. Παξιμάδης (46' Α. Παξιμάδης), Γκινάι, Δανιήλ, Ντάλας, Βλάχος, Φουσέκης (75' Δορλής), Αγγελόπουλος, Λιβέρης (65' Καβγάς), Μακρυγιαννάκης, Χριστοδουλόπουλος.


 Γήπεδο Φαραικού, Κυριακή 09/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Θ. Σπανός
Φαραικός-Αίας Πατρών  2-1
(15', 50' Α. Σωτηρακόπουλος / 89' πεν. Πανταζάτος)

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κατσαντούλας, Μακρόπουλος, Γεωργόπουλος, Στάμος (46' Κολυπέρας), Η.Α. Βέρρας (65' Ν. Βασιλείου), Κ. Σωτηρακόπουλος, Δημητρόπουλος, Σκόνδρας, Α. Σωτηρακόπουλος, Μπακόπουλος (80' Σακκάς), Παλούμπης.
ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Χρανιώτης, Κουνιάκης (46' Πανταζάτος), Αντωνόπουλος, Ν. Μπαλής, Θ. Μπαλής, Φλωράτος, Μπάτσικας, Μαραγκός, Κουντουριώτης, Φωκάς (70' Παπαδημητρίου), Τρίγκας (46' Μητρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: