Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΣΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 94' Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ....


1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Γήπεδο Προαστίου, Σάββατο 15/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Γραμματικόπουλος
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-ΑΠΟ Αρόης  1-1
(94' Κυδωνιάτης / 27' Σ. Δεπούντης)
Αποβολή : 86' Πλώτας

Συγκλονιστικό ήταν το τέλος της αναμέτρησης του αγώνα μεταξύ της Αναγέννησης Ψαθοπύργου και της ΑΠΟ Αρόης. Ο Kυδωνιάτης με πλασέ έπειτα από φάουλ του Κολύβρα, ισοφάρισε στο 94' λεπτό σε 1-1, το γκόλ του Σ. Δεπούντη που εώς εκείνο το σημείο έδινε το προβάδισμα στην ΑΠΟ Αρόης.
Παρά το γεγονός πάντως ότι η Αναγέννηση σώθηκε στις καθυστερήσεις, ήταν πολύ καλύτερη από την Αρόη και ειδικά στο β' μέρος δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Τελικά δικαιώθηκε και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και να μείνει ζωντανή στην υπόθεση των μπαράζ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ : Νούλας, Μητρούλιας, Κυδωνιάτης, Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Ζάγκλας, Τόλιας (63' Μπάρας), Κολύβρας, Μανιάς, Χατζηβασιλείου (85' Καραμάνος), Παπαδόπουλος (87' Τσιμπούκης)
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ : Γεράκος, Πλώτας, Νότης (87' Κουτροκόης), Μαλεβίτης (93' Λαζανάς), Α. Δεπούντης, Ξυλιάς, Σπίρο (62' Α. Μπαρδούσης), Καραίσκος, Ρουπακιώτης, Σουλελές, Σ. Δεπούντης

Παραλειπόμενα από τον αγώνα : 
-Αρκετό κόσμο είχε το γήπεδο του Προαστίου, αφού το μπαράζ ήταν το μοναδικό παιχνίδι που διεξαγόταν σήμερα και όλοι βρήκαν καλή ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.
-Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του Αγγελου Δανιήλ και φιλάθλων της ΑΠΟ Αρόης, για τις κροτίδες πού πέταγαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού στον πλαστικό τάπητα του γηπέδου, οι φιλάθλοι των ''κίτρινων''. Αυτό εξόργισε τον Άγγελο Δανιήλ, που κατευθύνθηκε προς την μεριά τους και δικαιολογημένα τους τα ''έψαλλε''.
-Ένα κουβάρι έγιναν οι παίκτες της Αναγέννησης στο γκόλ της ισοφάρισης. Η τύχη μέχρι εκείνο το σημείο τους είχε γυρίσει την πλάτη, αλλά στο τέλος δικαιώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: