Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ...

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Μαιόυ, το 1ο τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟ Πετεινοί, στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας Πέτρου Ανδρονικίδη.
Υπήρξε πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο στην οργάνωση όσο και στην παρουσία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αφού 43 παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας αγωνίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι. Πολύς ήταν και ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και παρακολούθησε τον αγώνα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πατρέων κ. ''Ανδρέας Φούρας'', από την ΕΠΣ Αχαίας ο πρόεδρος κ. ''Γιάννης Κοζιώρης'' και το μέλος του Δ.Σ. κ. ''Δημήτρης Σαρρής'', από τον σύνδεσμο διαιτητών ο αρχιδιαιτητής κ. ''Σωτήρης Τηλιγάδας'', ο πρόεδρος της ομοσπονδίας προπονητών κ. ''Ηλίας Λογαράς'', και πλήθος κόσμου.
Στην αρχή της εκδήλωσης ετελέσθη Τρισάγιο στην μνήμη του Πέτρου Ανδρονικίδη, καθώς και των Αρτέμη Νικολόπουλου και Νίκου Σταυρόπουλου. Στην συνέχεια βραβέυτηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον αγώνα. Την βράβευση έκαναν ο δήμαρχος Πατρέων κ. ''Ανδρέας Φούρας'' στην ''πράσινη ομάδα'' και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας κ. ''Γιάννης Κοζιώρης'' στην ''κίτρινη ομάδα''.  Αμέσως ξεκίνησε ο αγώνας παλαιμάχων μεταξύ της ''κίτρινης'' και της ''πράσινης'' ομάδας, με νικήτρια την ''πράσινη'' (και πιο παλιά ομάδα) με σκόρ 4-2.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα από τον πατέρα του Πέτρου, Γιώργο Ανδρονικίδη. Ήταν σίγουρα μια σημαντική πρωτοβουλία με μεγάλη επιτυχία και όλοι υποσχέθηκαν ότι θα είναι και πάλι εκεί την επόμενη χρονιά.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Τάκης Φραγκούλης, Λάμπης Αποσκίτης, Θανάσης Τζάβαλης, Γιώργος Κονδυλόπουλος, Γιάννης Περδικάρης.
Τα έσοδα της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στο σύλλογο ΑΜΕΑ ''Μαχητές''.

ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ (Β. Στραβοπόδης) : Δούβρης, Σκέντζος, Μπαντζής, Χ. Καρκούλιας, Κυδωνιάτης, Θεοτόκης, Μπιρλής, Ασημακόπουλος, Ν. Στραβοπόδης, Χαραλαμπόπουλος, Σταυρόπουλος, Αβράμης, Τσόλιας, Παρασκευόπουλος, Ντάσιος, Κανελλόπουλος, Αποσκίτης, Α. Χαραλάμπους, Δεληγιαννάκης.
ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ (Ντ. Αραβαντινός) : Μ. Ζάρλας, Κουφής, Κοκκώνης, Θ. Ζάρλας, Π. Αραβαντινός, Παπαδόπουλος, Κοτσαμπάσης, Ν. Ζαννίδης, Μιχαλάτος, Παπαγιάννης, Γ. Μπιρλής, Α. Ζαννίδης, Στραβοπόδης, Βουλουξής, Γ. Ανδρονικίδης, Κυριακόπουλος, Μακρόπουλος, Μπ. Καρκούλιας, Μπαδάς, Μπακόπουλος, Τουρσιώτης, Μπαρδόπουλος, Χριστοδούλης, Φούφουλας, Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: