Κυριακή 2 Μαΐου 2010

33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ.....ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΜΕ 3-1, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΙ

Γήπεδο Πετεινών, Κυριακή 02/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Τσιρίνης
Απόλλων Εγλυκάδας-Θύελλα Αιγείρας  3-1
(58' Σ. Κυριτόπουλος, 65' Χριστόπουλος, 75' Σουγλέρης / 55' Κοντίνος)
Χαμένο Πέναλντυ : 44' Χριστόπουλος (δοκάρι)

Σεβόμενος ττην ιστορία του και την αξιοπρεπειά του, ο Απόλλων κέρδισε με 3-1 την Θύελλα Αιγείρας, βάζοντας τέλος σε τυχόν ψιθύρους που θα μπορούσαν να ακουστούν.
Η ομάδα της Εγλυκάδας έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, έχασε αρκετές ευκαιρίες, και τελικά έφυγε νικήτρια από το γήπεδο με 3-1. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι έγινε στο παιχνίδι :
Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά μοιρασμένο σε ευκαιρίες, με την Θύελλα Αιγείρας να έχει δύο καλές στιγμές με σούτ έξω από την περιοχή, αλλά και ένα μέσα από την περιοχή με τον Σ. Φωλιά. Ο Απόλλωνας είχε καλές στιγμές με τον Χριστόπουλο στο 15' λεπτό, και τον Σουγλέρη στο 30' λεπτό με σούτ μέσα από την περιοχή του Τσαπικούνη. Την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος την είχαν οι γηπεδούχοι, όταν από καταπληκτική ενέργεια του κορυφαίου του αγώνα Γιάννη Αβραμόπουλου στο 44' λεπτό, κέρδισαν πέναλντυ, με τον Χριστόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Τσαπικούνη, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκόρ.
Ισόπαλες λοιπόν χώρίς τέρματα πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Απόλλωνα στο 55', καθώς ο Κοντινός μετά από έξοχη προσπάθεια πέρασε 3 παίκτες, έφτασε απέναντι από τον Αγοράκη και δεν δυσκολέυτηκε να κάνει το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο 58' ο Σπύρος Κυριτόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, εκμεταλλευόμενος και την άστοχη έξοδο του Τσαπικούνη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και στο 65' λεπτό μετά από έξοχη ασίστ του Τσιντώνη, ο Χριστόπουλος με σούτ ''κεραυνό'' από το πέναλντυ έγραψε το 2-1, ανατρέποντας ολοκληρωτικά το σκόρ. Καλές ευκαιρίες έχασαν ο Κριλής στο 67', ο Γ. Αβραμόπουλος στο 69' και ο Χριστόπουλος στο 72'. Ότι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι, το πέτυχε με έξοχη ενέργεια περνώντας 4 παίκτες ο Θόδωρος Σουγλέρης στο 75', σφραγίζοντας την νίκη για την ομάδα του. 
Τις τελευταίες καλές ευκαιρίες στον αγώνα τις έχασαν ο Νίκος Κυριτόπουλος από πλευράς Απόλλωνα σε ''άχαστο τετ α τετ'' και ο Κοντινός για την Αιγείρα με κεφαλιά στο 90' που απέκρουσε ο Αγοράκης. Αυτά έγιναν εν ολίγης στο γήπεδο των Πετεινών, σε ένα ήσυχο σε γενικές γραμμές παιχνίδι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γ. Αβραμόπουλος, Νικολόπουλος, Τσιντώνης, Κουλούρης (46' Ανδριακόπουλος), Φωτάκιας, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Κριλής. 
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ : Τσαπικούνης, Σ. Φωλιάς, Λυμπερόπουλος, Α. Πολύζος, Κουβαράς (83' Σκάζας), Α. Ναγκελάρης (80' Β. Ναγκελάρης), Τσεκουράς, Μπαντούνας, Κοντίνος, Καλλέλης, Σωτηρόπουλος (89' Παπαχριστόπουλος)

 

Ο Αίας Πατρών είναι και μαθηματικά από σήμερα στην Α' Κατηγορια. Η ομάδα της Ανθούπολης πανηγυρίζει την επιστροφή της έπειτα από έναν χρόνο στην ''μεγάλη'' κατηγορία, μετά την σημερινή νίκη απέναντι στην Δόξα Χαλανδρίτσας με σκόρ 3-1. Κοντά στο πρωτάθλημα βρίσκεται ο Ωλενιακός, μετά την νίκη του με 2-0 επί του Πάτραι, χάρις στα τέρματα του Σ. Λαμπρόπουλου και του Λιβαθηνόπουλου. Αναλυτικα τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής είναι τα εξής


Γήπεδο Προαστίου, Σάββατο 01/05/10, Ώρα : 20.00, Διαιτητής : Γραββάνης
Αίας Πατρών-Δόξα Χαλανδρίτσας  3-1
(30' Κουνιάκης, 35' Κουντουργιώτης, 70' Θ. Μπαλής / 77' Π. Βρόντος)
ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Χρανιώτης, Μπάτσικας, Κουνιάκης, Κακούρης, Κωνσταντινίδης, Φλωράτος (60' Φωκάς), Ν. Μπαλής (55' Αντωνόπουλος), Μητρόπουλος, Κουντουργιώτης, Θ. Μπαλής, Κολέσης (67' Σταύρου).
ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ: Π. Γεωργαντόπουλος, Τσίμπιτσης (65' Κούρταλης), Βασιλείου (46' Ντούμας), Μπινιέρης, Συριόπουλος, Δ. Γεωργαντόπουλος, Παπαγεωργίου, Π. Βρόντος, Φ. Ιατρού (80' Ευστάθιος), Δημόπουλος, Γ. Βρόντος.



Γήπεδο Προαστίου, Κυριακή 02/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Θ. Σπανός
Αμπελόκηποι-ΑΠΟ Αρόης  2-2
(19' 93' Ρουντζαμάνης / 40' αυτ Κ. Σπαλιάρας, 44' Σ. Δεπούντης)

Αποβολή : 93' Σακκάτος

 ρεπορτάζ : Δημήτρης Σάρρης

Οι Αμπελόκηποι σφράγισαν και ''μαθηματικά'' την παραμονή τους στην Α1 Κατηγορία, μετά το ισόπαλο 2-2 με την Αρόη στο γήπεδο Προαστίου. Το αποτέλεσμα αυτό ωστόσο κορυφώνει την αγωνία για την Αρόη που χρειάζεται πάση θυσία την νίκη κόντρα στον Άρη την τελευταία αγωνιστική για να αποφύγει τα πλέι-άουτ. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την νίκη (και την απευθείας παραμονή) μέχρι το 93', όταν ο Ρουντζαμάνης ισοφάρισε για τους Αμπελόκηπους. Η ομάδα του Νίκου Σταθόπουλου μπήκε πιο δυνατά στο μάτς, χάνοντας στο 14' καλή ευκαιρία με τον Ρουντζαμάνη (απέκρουσε ο Γεράκος), ενώ στο 19' άνοιξε το σκόρ με κοντινό πλασέ του Ρουντζαμάνη, μετά από ασίστ του Ρηγόπουλου. Η Αρόη αντέδρασε καταφέρνωντας να φέρει ''τούμπα'' το παιχνίδι πριν τελειώσει το α' ημίχρονο. Στο 40' ισοφάρισε με κεφαλιά αυτογκόλ του Κ. Σπαλιάρα, μετά από φάουλ του Σουλελέ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σ. Δεπούντης σημείωσε το 1-2 με απευθείας χτύπημα φάουλ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Ρουντζαμάνη (52', 61'), με πρωταγωνιστή τον γκολκήπερ της Αρόης Δημήτρη Γεράκο, με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Η Αρόη στάθηκε άτυχη στο 91' όταν η κεφαλιά του Σακκάτου βρήκε το κάθετο δοκάρι, και στο 93' ο Ρουντζαμάνης σημείωσε το τελικό 2-2 με κοντινό σούτ. Αποβλήθηκε στο 93' ο Σακκάτος της Αρόης. Διαιτήτευσε ο Θ. Σπανός (Ζαχαρόπουλος-Σπ. Γεωργόπουλος)

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Π. Σπαλιάρας, Μπάτραλης, Τζουμάκας, Παπαγιαννόπουλος, Κ. Σπαλιάρας (81' Υφαντής), Ρηγόπουλος, Ρουντζαμάνης, Κουνάδης (87' Μούκας), Τσαλπατούρος, Μπαλασκέρης, Ραμαντάνης
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ : Γεράκος, Πλώτας, Α. Μπαρδούσης, Ξυλιάς, Σακκάτος, Α. Δεπούντης, Σπίρο, Λαζανάς (57' Καραίσκος), Ρουπακιώτης (88' Νότης), Σουλελές, Σ. Δεπούντης 
 



















Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα Αμπελόκηποι-ΑΠΟ Αρόης  2-2

Γήπεδο Μιντιλογλίου, Κυριακή 02/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Κ. Γιαννόπουλος 
Αστέρας Μιντιλογλίου-Αναγέννηση Ψαθοπύργου  1-2
(70' Παναγόπουλος / 78' Κωστόπουλος, 84' Καραμπούλας)
ρεπορτάζ : www.psathopurgosfc.blogspot.com


Εκανε τα εύκολα δύσκολα η ομάδα του Ψαθοπύργου απέναντι στον μαχητικό Αστέρα ,αφού πραγματοποιώντας πολύ άσχημη εμφάνιση βρέθηκε πίσω στο σκόρ στο 74'.Μέσα σε 10' ήρθαν τα πάνω κάτω στο γήπεδο του Μιντιλογλίου καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν αρχικά στο 78' με τον Τάκη Κωστόπουλο και στο 84' με κεφαλιά του Καραμπούλα έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ: Χριστόπουλος, Μαυροκέφαλος, Ντάρας (55' Παρασκευόπουλος), Διονυσακόπουλος, Φατούρος, Δουραμάνης, Λάγκης, Βέργης, Μπάλας, Παναγόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Νούλας, Καραμπούλας, Μητρούλιας, Χατζιβασιλείου (46_Μπάρας), Μαννιάς, Τόλιας, Καραμάνος (75' Ζάγκλας), Κολύβρας, Κυδωνιάτης, Τσιμπούκης (70' Παπαδόπουλος), Κωστόπουλος.





















Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα Αστέρα Μιντιλ.-Αναγέννηση Ψαθ.  1-2


Γήπεδο Μαζαρακίου, Κυριακή 02/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Α. Λαγός
Ωλενιακός-ΑΟ Πάτραι 2008  2-0
(28' Λαμπρόπουλος, 55' Λιβαθηνόπουλος)

 Αποβολή : 65' Στούπας

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ: Καράμπαλης, Λιβαθηνόπουλος, Χριστόπουλος, Κοτζαγιάννης, Στούπας, Καναβόγιαννης, Βαγιώτης, Χούσα (67' Λιόγκας), Ντεμάι (85' Β. Δημόπουλος), Δ. Ανδρουτσόπουλος (67' Φ. Ανδρουτσόπουλος), Λαμπρόπουλος.
ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ 2008: Βούλγαρης, Γιαννόπουλος (75' Κάτσενος), Ζαφείρας, Β. Παπαγεωργακόπουλος, Καπετανάκης, Φραγκουλάκης (55' Φωτόπουλος), Σιώλος, Κογκόπουλος (60' Ξυπολιάς), Παπουτσής, Ζέρης, Τσίφας.


 Στιγμιότυπα του αγώνα από την εκπομπή ''Πάμε Γήπεδο'' της Ρούλας Στίγκα στο Patra TV


 

Γήπεδο Νικολείκων, Κυριακή 02/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος  
Θύελλα Αιγίου-Ολυμπιακός Π.  1-2
(87' Ντάλας / 2' Παπούλας, 76' Κοβάτσι)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Σταθόπουλος, Α. Παξιμάδης, Γκινάι (46' Αρβανίτης), Ζήσης (70' Παπαδόπουλος), Ντάλας, Θεοφανόπουλος (55' Δορλής), Α. Φουσέκης, Ι. Παξιμάδης, Λιβέρης, Βλάχος, Καυγάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καρατουλιώτης, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Δημακόπουλος, Μάνος, Κανάς, Παπανίκος (88' Βόρος), Δημόπουλος (80' Κατσουράνης – 90' λ.τ. Πετρόπουλος), Τσιχλιάς, Παπούλας, Ράφτης.


Γήπεδο Σταυροδρομίου, Κυριακή 02/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Μπεζεριάνος  
Θύελλα Σκιαδά-Πανιώνιος/Αχιλλεάς  3-0
(65' Λαμπρόπουλος, 15', 35' Παπαδιονυσίου)

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Μπίτας, Γ. Νταφογιάννης (46' Β. Γ. Μπότης), Δριβίλας, Αλευρής (80' Π. Μπαρδάκης), Χ. Νταφογιάννης, Β. Μ. Μπότης, Πλούμπης, Ν. Δελδήμος, Χ. Μπαρδάκης, Λαμπρόπουλος (70' Χ. Δελδήμος), Παπαδιονυσίου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Η. Δίπλας, Θ. Δίπλας, Βώρος (70' Κοροκίδης), Β. Μάγκος, Πασαγιάννης, Φ. Παπαχαραλάμπους, Μητρόπουλος, Γεωργόπουλος, Μάργαρης, Κοντογεωργόπουλος, Κανελλακόπουλος (80' Αρβανίτης).


Γήπεδο Νιφορείκων, Κυριακή 02/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής :Παναγιωτόπουλος
 Λιμνοχώρι-Πετεινοί  4-1
(20' Κυριακόπουλος, 54' Πετρόπουλος, 75', 81' Πιπέρης / 65' πεν. Φραγκούλης) 
Αποβολή : 80' Μιχαλόπουλος



ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Φ. Γερασιμόπουλος, Μπακούλιας, Μιχαλόπουλος, Γκιώνης, Αλεξανδρόπουλος, Θ. Γερασιμόπουλος, Πιπέρης, Πετρόπουλος (68' Π. Γερασιμόπουλος), Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος (82' Γκρέμι), Χρυσανθόπουλος.
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Ξανθάκης, Κουρκουμέλης, Ζάχος (60' Μπακαφούκας), Α. Στέλλας, Φραγκούλης, Τ. Στέλλας, Νικολόπουλος, Δημόπουλος, Μαρκεζίνης, Καραβίας, Πολυζωγόπουλος. 


Γήπεδο Προσφυγικών, Κυριακή 02/05/10, Ώρα : 17.30, Διαιτητής : Καμζόλας 
Άρης Πατρών-Φαραικός  1-1
(77' πεν. Μπαζάρογλου / 66' Σκόνδρας)
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Ρουντζαμάνης, Μαρτζάκλης (79' Παπαζαφείρης), Κατσαΐτης, Καμαλακίδης, Μπαζάρογλου, Γουρδομιχάλης, Γιαννακόπουλος, Ρούσσος, Μοίραλης, Παπαδημητρόπουλος, Ασημακόπουλος.
ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κατσαντούλας, Κολυπέρας (60' Α. Ν. Βέρρας), Μακρόπουλος, Στάμος, Η. Α. Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Γεωργόπουλος, Δημητρόπουλος, Σκόνδρας, Κουτσαντώνης (80' Στάικος), Πλώτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: