Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΑΚΡΑΤΑ ΣΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ


φωτογραφική επιμέλεια : Δημήτρης Σαρρής

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Κυριακή 16/05/10, Ώρα : 17.00, Διαιτητής : Καραγκούνιας
Ίκαρος Λακκόπετρας-Ακράτα  0-3
(7' πεν. Μητρόπουλος, 47' πεν. Τριανταφύλλου, 74' Τσούρας)
Αποβολή : 7' Ν. Ιωάννου

Η Ακράτα ήταν η νικήτρια στον 1ο αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας στην Α' κατηγορία και την άνοδο στην Δ' Εθνική. Η ομάδα του Θανάση Καρανικόλα, παρουσία περίπου 700 φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, επικράτησε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο του Ίκαρου Λακκόπετρας με 3-0. Το σκόρ άνοιξε στο 7' ο Μητρόπουλος με εκτέλεση πέναλντυ, έπειτα από ανατροπή του Ανωγιάτη από τον Ν. Ιωάννου. Ήταν μία φάση όπου ο ποδοσφαιριστής του Ίκαρου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Καραγκούνια, αφήνοντας την ομάδα της Λακκόπετρας με παίκτη λιγότερο από την αρχή του αγώνα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα ευκολότερα για την ομάδα της Ακράτας όταν στο 47' ο Χότζα ανέτρεψε τον Νικολακόπουλο μέσα στην περιοχή, και ο Τριανταφύλλου ευστόχησε στο πέναλντυ που υπέδειξε ο Καραγκούνιας, κάνοντας το 0-2. Το 3ο γκόλ για την ομάδα της Ακράτας σημείωσε με κεφαλιά και έπειτα από σέντρα του Τριανταφύλλου ο Τσούρας στο 74' λεπτό. Να σημειώσουμε πάντως ότι ο Ίκαρος έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ. Καραγκούνια στο παιχνίδι και περισσότερο για τα δύο πέναλντυ που υπέδειξε εις βάρος του.
Την Τετάρτη λοιπόν θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας μπαράζ στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, με την νικήτρια Ακράτα να αντιμετωπίζει την Θύελλα. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό τον Τριταικό. 

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ : Γεωργακόπουλος, Κουτούλας (76' Γ. Νιφόρας), Μπεκίρης, Σπυρόπουλος (51' Κ. Ιωάννου), Ν. Ιωάννου, Χότζα, Νικολόπουλος, Σέρμπος, Π. Νιφόρας, Κωνσταντινόπουλος, Δ. Ιωάννου (62' Κόλλιας)
ΑΚΡΑΤΑ : Μούζος, Ζαππής, Τσούρας, Ζαφειρόπουλος (74' Φράγγος), Ζίζηλας, Νικολακόπουλος, Τριανταφύλλου, Μεντής, Λάππας (78' Ν. Χοτζαλάρι), Μητρόπουλος (71' λ.τ. Ταρανάς), Ανωγιάτης

Στιγμιότυπα από τον αγώνα από την εκπομπή ''Πάμε γήπεδο'' του Patra TV


Δεν υπάρχουν σχόλια: