Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ο ΤΡΙΤΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


 ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Παμπελοπονησιακό Στάδιο, Κυριακή 23/05/10, Ώρα : 18.00, Διαιτητής : Α. Λαγός
Τριταικός-Θύελλα Πατρών 1-0
(15' Παπαζαφείρης)

Η ομάδα του Τριταικού ήταν η νικήτρια στο μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α' κατηγορία. Παρουσία 2500 αχαιών φιλάθλων, νίκησε 1-0 την Θύελλα, κατέκτησε το πρωτάθλημα και την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.
Ο Τριταικός ήταν αρκετά καλός στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, όπου και κατάφερε να προηγηθεί με τον Παπαζαφείρη στο 15', με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στην συνέχεια έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Σετάι, Στρέπι και Μπαζάρογλου μέχρι η Θύελλα να αναλάβει τα ηνία και με την σειρά της να χάσει ευκαιρίες κυριώς με τους Αργυρόπουλο και Γκοτσόπουλο.
Έτσι λοιπόν ο Τριταικός κατάφερε να πετύχει φέτος αυτό που δεν είχε καταφέρει την περσινή χρονιά, παρά το γεγονός ότι είχε τερματίσει και τότε 1ος στην κανονική περίοδο.

ΤΡΙΤΑΙΚΟΣ: Κολαίτης, Μιχαηλίδης, Παναγόπουλος, Νταλάπας, Ξυπολιάς, Μηλάτος, Γασπαρινάτος, Σεϊτάι, Παπαζαφείρης, Στρέπη, Μπαζάρογλου
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Γιάνναρης, Μπαλατής, Αντωνόπουλος (55' Ρατσιάτος), Καραχάλιος. Χριστόπουλος, Κάργας, Βλασσόπουλος (66' λ.τ. Τσαουσάι), Σπυρόπουλος, Μπινιέρης, Αργυρόπουλος, Γκοτσόπουλος



Στιγμιότυπα και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τον αγώνα όπως τα πρόβαλλε η εκπομπή του Patra TV ''Πάμε Γήπεδο''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: