Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΙΣΟΠΑΛΟΙ 2-2 ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ

Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Κάνιστρας'', Κυριακή 30/05/10, Ώρα : 19.00, Διαιτητής : Νταγιούκλας
Θύελλα Αιγείρας-ΑΠΟ Αρόης 2-2
(5' Καλέλης, 89' Ροβίλος / 28', 65' Α. Μπαρδούσης)
Αποβολή : 76' Σ. Δεπούντης

Φωτογραφικό υλικό : Δημήτρης Σαρρής

Ισόπαλο 2-2 έληξε το 1ο μπαράζ μεταξύ της Θύελλας Αιγείρας και της ΑΠΟ Αρόης. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηρισθεί δίκαιο, καθώς οι ευκαιρίες στο παιχνίδι ήταν μοιρασμένες, όπως επίσης και τα γκόλ. Η Θύελλα Αιγείρας ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς, όταν στο 5' ο Καλέλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Στο 15' ο Κοντίνος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει το σκόρ. Η ΑΠΟ Αρόης ισοφάρισε στο 28' με κεφαλιά του Μπαρδούση, έπειτα από κόρνερ του Σουλελέ. 
Στο β' μέρος, και συγκεκριμένα στο 65', ο Μπαρδούσης ξαναχτύπησε με τον ίδιο τρόπο, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκόρ. Η Θύελλα απάντησε με μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 70' με τον Κοντίνο, όταν μόνος του απέναντι από τον Γεράκο έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 75' ο Σ. Δεπούντης δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, γεγονός που επέτρεψε στην Θύελλα να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση της και να φτάσει στο 89' στην ισοφάριση με τον Ροβίλο.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Κυρίτσης, Στ. Φωλιάς, Τσαούσης, Λυμπερόπουλος (86' Σωτηρόπουλος), Α. Πολύζος, Ροβίλος, Καλέλης, Κοντίνος, Μπαντούνας, Σταυρόπουλος, Ν. Φωλιάς (66' Κουβαράς).
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Γεράκος, Πλώττας (85' Λαζανάς), Κουτροκόης, Ξυλιάς (76' λ.τ. Κόντος), Καραίσκος, Σακάτος, Μαλεβίτης, Σουλελές, Ρουπακιώτης (68' Α. Δεπούντης), Α. Μπαρδούσης, Σ. Δεπούντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: