Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...

φωτογραφικό υλικό : Δημήτρης Σαρρής

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Παμπελοπονησιακό Στάδιο, Τετάρτη 19/05/10, Ώρα : 17.00, Διαιτητής : Α. Λαγος
Θύελλα Πατρών-Ακράτα 3-0
(36' Μπινιέρης, 59' Γκοτσόπουλος, 93' Αργυρόπουλος)

Η Θύελλα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον 2ο αγώνα μπαράζ, αφού επικράτησε με 3-0 της Ακράτας, περνώντας στον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Κυριακή με αντίπαλο τον Τριταικό. Οι ''μπλε'' έχοντας περισσότερες μέρες ξεκούρασης, έδειξαν πιο φρέσκοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν με τετ α τετ του Μπινιέρη στο 37'. Στο 59' σε νέο τετ α τετ, ο Γκοτσόπουλος έγραψε το 2-0 και απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα της Θύελλας. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αργυρόπουλος, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του. 
Την Κυριακή είναι πλέον ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ του Τριταικού και της Θύελλας. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε νέο αγώνα μπαράζ.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ : Γιάνναρης, Μπαλατής (86΄ Βλασόπουλος), Αντωνόπουλος (70΄ Ρατσιάτος), Χριστόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Λυκούδης (60΄ Ματζουράκης), Σπυρόπουλος, Μπινιέρης, Γκοτσόπουλος, Αργυρόπουλος.
ΑΚΡΑΤΑ : Μούζος, Τσούρας, Ζαππής (60΄ Ταρανάς), Ζαφειρόπουλος (57΄ Χοτζαλάρι), Ζίζηλας, Νικολακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μεντής, Λάππας, Ανωγειάτης, Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: