Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΜΕΙΝΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ....ΣΤΗΝ Α1 Ο ΡΩΜΑΝΟΣ


Την παραμονή του στην ''μεγάλη κατηγορία'' πανηγύρισε ο Φωστήρας Οβρυάς, αφού στο μπαράζ με τον Ρωμανό επικράτησε με 1-0. Το γκόλ για την ομάδα της Οβρυάς πέτυχε ο Μπουρλάκης στο 10', έπειτα από λάθος στην άμυνα του Ρωμανού. Στην συνέχεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο β' μέρος, ο Ρωμανός είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα σταμάτησε δύο φορές στα δοκάρια του Μήλα. Έτσι λοιπόν το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τον Φωστήρα και πάλι στην Α' κατηγορία και τον Ρωμανό να επιστρέφει στην Α1, παρά την καλή πορεία που έκανε στον β' γύρο του πρωταθλήματος, καταφέρνωντας να φτάσει μέχρι τα μπαράζ και ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν καταδικασμένος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μήλας, Βαλσαμής (46' Ντούπι), Νίκας, Τρούπκος, Ντεντόπουλος, Χαρίτος, Βουτσινάς, Ξυπολιάς (71' Πανούσης), Μπουρλάκης, Μπούσιος (86' Μιχαλόπουλος), Αλποχωρίτης.
ΡΩΜΑΝΟΣ: Ντέλλας, Ντουράκου, Δημόπουλος, Ρηγόπουλος (53' Ανδρικόπουλος), Χριστολάρι, Βοσνάκης, Σουγλέρης, Σπύρου (81' Πάντος) Χ. Νιάχος (53' Κοτικιάν), Ζ. Νιάχος, Λυμπέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: