Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ



Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου της Α1 κατηγορίας. Μια αγωνιστική με ένα μεγάλο ντέρμπυ ανάμεσα στον Απόλλων και τον Πείρο στην Εγλυκάδα αλλά και αρκετούς ακόμα δύσκολους αγώνες που κρύβουν ''παγίδες'' για τα φαβορί. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν πήγαμε τόσο καλά στις προβλέψεις μας. Αλλά αυτή εξάλλου είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου το οποίο είναι απρόβλεπτο και με εκπλήξεις. Ας δούμε τι θα κάνουμε αυτή τη φορά :

ΑΠΟ Αρόης-Λιμνοχώρι
Επικίνδυνη έξοδος για το Λιμνοχώρι το οποίο έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Η ΑΠΟ Αρόης μετράει 1 νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια και ‘’κατρακύλησε’’ στην 16η θέση. Και οι δύο ομάδες πάντως δεν βρίσκονται τις τελευταίες αγωνιστικές και στα καλύτερα τους.  Βλέπουμε Λιμνοχώρι, αλλά δεν αποκλείουμε και μια ισοπαλία (Χ2)

Φαραϊκός-Ολυμπιακός Πατρών
Δύο συνεχόμενες ήττες έχει ο Φαραικός στο πρωτάθλημα και έμεινε πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός έχει 3 συνεχόμενες ισοπαλίες και παρουσιάζει ένα μικρό πρόβλημα στο σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια. Βλέπουμε νίκη του Φαραικού (1)

Θύελλα Αιγίου-Θύελλα Σκιαδά
Δύσκολη έξοδος για την Θύελλα Σκιαδά απέναντι σε μια απρόβλεπτη και επικίνδυνη ομάδα. Πάντως η ομάδα του Σκιαδά είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και έχει την ικανότητα να περάσει και από το Αίγιο. (Χ2)

Δόξα Παραλίας-Πετεινοί
Ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο της Παραλίας, με την Δόξα να παρουσιάζει μια μεταμόρφωση προς το καλύτερο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους Πετεινούς που με την έλευση του Μάκη Παρασκευόπουλου πάνε από το καλό στο καλύτερο. Πολύ ισοπαλία ‘’μυρίζει’’ το παιχνίδι και αυτό βλέπουμε και εμείς. (Χ)

Πανιώνιος/Αχιλλέας-Άγιος Δημήτριος
Την ήττα λίγο πριν το τέλος γνώρισε ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς στο Ίσωμα, αλλά σίγουρα η αγωνιστική του κατάσταση είναι καλή και δείχνει ανεβασμένος. Οι ‘’ Άγιοι’’ κάνουν τις ζημιές τους εκτός έδρας, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα της Αγυιάς. (1)

Λέων Αλισσού-Αμπελόκηποι
‘’Χρυσό’’ βαθμό απέσπασε ο Λέων Αλισσού στον Αιγέα/Άρη, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, δείχνοντας ότι δεν πρέπει να τον υποτιμάει κανείς. Οι Αμπελόκηποι είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, αδικούνται με την θέση που βρίσκονται, αλλά δείχνουν ικανοί να καταφέρουν αν είναι πιο σοβαροί στην συνέχει έυκολα την σωτηρία τους. Σημαντικό παιχνίδι για να ξεφύγουν και άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις είναι αυτό. Εάν η ομάδα των Συχαινών παρουσιαστεί σοβαρή, πιστεύουμε ότι θα περάσει από τον Αλισσό. (2)

Απόλλων Εγλυκάδας-Πείρος Ισώματος
Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (Απόλλων-47 τέρματα) κόντρα στην καλύτερη άμυνα (Πείρος Ισώματος-10 τέρματα). Οι ομάδες με τα καλύτερα εντός έδρας αποτελέσματα (Απόλλων 7-1-0 και Πείρος 8-0-0) συγκρούονται σε ένα σημαντικό παιχνίδι που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα. Φυσιολογικά παίζουν όλα τα αποτελέσματα, αλλά θα πάμε με την δυνατή έδρα του Απόλλωνα και θα αφήσουμε και το ενδεχόμενο μιας πιθανής ισοπαλίας λόγω της εξαιρετικής άμυνας που παρουσιάζει ο Πείρος στο πρωτάθλημα. (1Χ)

Ρωμανός-Αιγιέας/Άρης
Παιχνίδι ‘’ο θάνατος σου ή ζωή μου’’. Κανένα περιθώριο δεν έχει πλέον ο Ρωμανός που πρέπει να αντιστρέψει την κατάσταση εάν θέλει να ελπίζει σε παραμονή. Σε άσχημη κατάσταση και οι δύο με τον Ρωμανό να μετράει 7 συνεχόμενες ήττες και τον Αιγέα/Άρη να έχει 1 ισοπαλία και 5 ήττες σε 6 παιχνίδια. Θα πάμε με την έδρα του Ρωμανού και θα προβλέψουμε υπέρ του. (1)

Άρης Πατρών-Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι της αγωνιστικής. Ό Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ‘’καραδοκεί’’ προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων Απόλλων και Θύελλα Σκιαδά στα δύο δύσκολα παιχνίδια που έχουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι το δικό του παιχνίδι θα είναι εύκολο, αφού η Αναγέννηση είναι μια πολύ καλή ομάδα, ικανή να κάνει την ζημιά. Λογικό φαβορί είναι ο Άρης αλλά θα αφήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο και μιας ισοπαλίας λόγω της καλής εικόνας που δείχνει εκτός έδρας η ομάδα του Ψαθόπυργου. (1Χ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: