Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ''ΧΟΡΕΥΕ''.......ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 17.30
Άγιος Δημήτριος-Απόλλων Εγλυκάδας 0-4
(10' Ραμόπουλος, 32', 82' Χριστόπουλος, 61' Σ. Κυριτόπουλος)
Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος

Ένας αποτελεσματικός Απόλλων, πέρασε το απόγευμα του Σαββάτου από το ''Α. Κάνιστρας'' κερδίζοντας τον Άγιο Δημήτριο με 0-4. Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες (καταρρακτώδη βροχή, αέρα και κρύο) αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα της Εγλυκάδας να ''χορέυει'' μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είχαν ενημερωθεί για την νέα ''γκέλα'' της Θύελλας Σκιαδά και την δυνατότητα που είχαν να αυξήσουν την διαφορά, κάτι που φυσικά δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο.
Το παιχνίδι όπως προαναφέραμε έγινε κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες (μπορείτε από το βίντεο που ακολουθεί να καταλάβετε τι επικρατούσε στο γήπεδο) επί τουλάχιστον 70 λεπτά. Οι ''Άγιοι'' ήταν αυτοί που στο 7' έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Καψάλη να πλασάρει αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο Απόλλων προηγήθηκε με όμορφο πλασέ του Βασίλη Ραμόπουλου στο 10' και έχασε καλή ευκαιρία στο 15' με τον Κατεργάρη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Χαριτωνίδη στο 22', αλλά ο Αγοράκης κατάφερε έυκολα να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 32' ήταν η σειρά του Παναγιώτη Χριστόπουλου να χρηστεί σκόρερ και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας της σημαντικό προβάδισμα για την συνέχεια. Νέα καλή ευκαιρία για την ομάδα της Εγλυκάδας στο 35' με τον Παναγόπουλο να μην πιάνει καλά το σούτ και την μπάλα να καταλήγει αόυτ.
Στο β' μέρος η ομάδα του Αγίου Δημητρίου προσπάθησε να κάνει την δική της αντεπίθεση για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 50' ο Καψάλης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Αγοράκη, αλλά ο γκολκήπερ του Απόλλωνα του είπε ''όχι'' κρατώντας το 0-2. Στο 61' και μετά από όμορφη ενέργεια του Βαγγέλη Νικολόπουλου που είχε μόλις μπει ώς αλλαγή στο παιχνίδι, ο Απόλλων κέρδισε φάουλ από τα αριστερά. Ο Σπύρος Κυριτόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση του έστειλε απευθείας την μπάλα στα δίχτυα του Τσαμπά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ στο 0-3. Στο 65' ο διαιτητής κ. Παπαδόπουλος διέκοψε για περίπου 10 λεπτα τον αγώνα για διαμαρτυρίες του προπονητή της ομάδας του Αγίου Δημητρίου, κ. Γ. Δρακοπαναγιωτάκη και του προέδρου της ομάδας κ. Ράπτη, στο επόπτη Τσιρίνη. Μάλιστα απέβαλλε από τον αγωνιστικό χώρο τους δύο κυρίους για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι ομάδες ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι και το σκόρ έκλεισε για τον Απόλλωνα ο Χριστόπουλος στο 82' με ένα τέρμα ''σπάνιας ομορφιάς''. Συγκεκριμένα ο Αγοράκης έκανε ένα δυνατό βολέ το οποίο βοηθούμενο και από το αέρα έφτασε στον επιθετικό του Απόλλωνα, ο οποίος με απευθείας σούτ σχεδόν από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα αρχικά ψηλά στο δοκάρι του Τσαμπά και στην συνέχεια στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 0-4.
Ο Απόλλων λοιπόν κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη και να πάει ''αλώβητος'' στο μεγάλο ντέρμπυ της ερχόμενης αγωνιστικής με την Θύελλα Σκιαδά στην Εγλυκάδα. Παράληλλα κατάφερε να πετύχει άλλη μια ευρεία νίκη και μάλιστα χωρίς και πάλι τον Θόδωρο Σουγλέρη στην σύνθεση του. Πλέον όλοι οι δρόμοι όδηγουν το άλλο Σάββατο στην Εγλυκάδα για ένα μεγάλο ντέρμπυ ανάμεσα στις δύο εώς τώρα καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με την ευχή να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο και των δύο.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : Τσαμπάς, Αντωνόπουλος (44' Μπατάς), Ραμαντάνης, Κουβαράς (20' Κατσιμήγας), Δημητρόπουλος, Ρηγόπουλος, Ταμπακουλάκης, Σούμπασης (57' Μπετχαβάς), Σαλίχος, Χαριτωνίδης, Καψάλης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κατεργάρης, Σπαθής (72' Σιάγκρης), Τσιντώνης, Κ. Αβραμόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος (60' Β. Νικολόπουλος), Ραμόπουλος (82' Θεοδωρακόπουλος)

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :

** Πολύ άσχημες καρικές συνθήκες είχε για 70' λεπτά ο αγώνας. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που προσπάθησαν και απέδωσαν όμορφο θέαμα.
** Παράπονα είχαμε από τους ποδοσφαιριστές για την διακοπή στο 65' και την κατάληξη των δύο ομάδων στα αποδυτήρια. Έλεγαν μάλιστα χαρακτηριστικά, ''πάμε να τελειώσουμε τον αγώνα, αφού έχουμε φάει τόσο νερό από την αρχή...''
** Με πράσινα αγωνίστηκαν οι ''Άγιοι'', κάτι που δεν μας έχουν συνηθίσει και με μπλέ-γκρί ο Απόλλων. Στο β' μέρος και οι δύο άλλαξαν φανέλες βάζοντας τα ''φυσικά'' τους χρώματα (κόκκινο και μαύρο)

Πλάνα από τον αγώνα (λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, η ποιότητα της εικόνας δεν είναι τόσο καλή)


Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Θύελλάς Σκιαδάς, Σωτήρη Θεοδωρακόπουλο, για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του. Ο Θεός να τον αναπάυσει και να δώσει κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του.




ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 17.30
Αμπελόκηποι-Ρωμανός 3-0 
(65', 77', 91' Ρηγόπουλος) 
Διαιτητής : Ρουγκάλας
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ρηγόπουλο, ο οποίος σημείωσε «χατ-τρικ», οι Αμπελόκηποι συνέχισαν την νικηφόρα πορεία τους, επικρατώντας 3-0 του ουραγού Ρωμανού στο γήπεδο Προαστείου. Ηταν η 3η νίκη στα 4 τελευταία ματς για την ομάδα των Συχαινών, που άνοιξε κι άλλο την «ψαλίδα» από την επικίνδυνη ζώνη. Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή και δυνατός αέρας) στο α’ ημίχρονο στάθηκαν εμπόδιο ιδιαίτερα στους γηπεδούχους, ενώ ο Ρωμανός ήταν αυτός που έδειξε τα … δόντια του, απειλώντας με τους Σταμπολτά 32΄ και Ανδρικόπουλο 38΄.
Στο 40΄ και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Σταμπολτάς χτύπησε στο πρόσωπο τον Νάτση, ο οποίος ανταπέδωσε το χτύπημα, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο. Στο ίδιο λεπτό, κι ενώ επικράτησε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο διαιτητής Ρουγκάλας είχε δείξει κίτρινη κάρτα στον Ανδρικόπουλο του Ρωμανού (για διαμαρτυρία), ο οποίος δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε και 2η κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής όμως είχε ξεχάσει(!) να σημειώσει την πρώτη κάρτα και ο Ανδρικόπουλος έμεινε κανονικά στο παιχνίδι! Σημειωτέον, ότι ο Ανδρικόπουλος νόμισε αρχικά ότι είχε αποβληθεί, βγήκε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο και κάθισε στον πάγκο της ομάδας του για περίπου δύο λεπτά …
Η μοναδική φορά που απείλησαν οι Αμπελόκηποι στο α’ μέρος ήταν στο 44΄ σε δυνατό σουτ του Ραμαντάνη (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιαννικόπουλος), ενώ στο 45΄ ζήτησαν γκολ σε απευθείας κόρνερ του Μπαλασκέρη, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Θανάση Καραγιαννάκη κυριάρχησε, πέτυχε τρία γκολ, ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στο 65΄ μετά από υπέροχη προσπάθεια του Τρυπαναγνωστόπουλου, ο Ρηγόπουλος άνοιξε το σκορ (1-0) με έξυπνο πλασέ, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 2-0 με ατομική ενέργεια στο 77΄. Ακολούθησαν ευκαιρίες με τους Ραμαντάνη 86΄, Βασιλόπουλο 89΄ και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Ρηγόπουλος στο 91΄, μετά από ασίστ του Ραμαντάνη.
Διαιτήτευσε ο Γ. Ρουγκάλας (Γασπαρινάτου – Διονυσόπουλος).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσουράνης, Τσεκούρας (69΄ Βασιλόπουλος), Ραμαντάνης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός (15΄ λ.τ. Τρυπαναγνωστόπουλος), Πήττας, Νάτσης, Γκούσκος, Γεωργαντόπουλος (79΄ Τιμπιλής), Μπαλασκέρης, Ρηγόπουλος.
ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Χουρδούμης, Ντουράκου, Τριανταφύλλου (51΄ Ντούσιας), Οικονόμου, Βανταράκης, Σουγλέρης, Σταμπολτάς, Ανδρικόπουλος, Βοσνάκης (67΄ Θεοφανόπουλος), Πίτουρας (90΄ Πανίτσας).

·       Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή το βράδυ οι Αμπελόκηποι. Η εκδήλωση έγινε στην ταβέρνα «Το Χωριό» στο Ρίο και η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη Σάκη Ροδόπουλο για την φιλοξενία. Τέλος, ο νεαρός Ηρακλής Νάτσης ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί. Ο Νάτσης έχει κερδίσει στο παρελθόν άλλες δύο φορές το φλουρί αγωνιζόμενος με Φωστήρα και Ρωμανό!  



Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 15.00
Πετεινοί-Λέων Αλισσού 4-2
(65', 85' πεν. Φραγκούλης, 40', 61' Πολυζωγόπουλος)
 Διαιτητής : Πασχάκης


ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λίτης, Κουρκουμέλης (46' Σωτηρόπουλος), Ρόσης, Κατριβέσης (80' Κοτσόκολος), Α. Στέλας, Τ. Στέλας, Φραγκούλης, Καλιανέζος, Πολυζωγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χαλκιόπουλος.


Πλάνα από τον αγώνα





Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 15.00
Λιμνοχώρι-Θύελλα Αιγίου 1-2
(20' Α. Αλεξανδρόπουλος / 57' Ντάλας, 61' Μακρυγιαννάκης)
 Διαιτητής : Ι. Τσιρίνης


ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Μιχαλόπουλος (63' Πιπέρης), Αγγελόπουλος, Γιαννόπουλος, Γερασιμόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μητρόπουλος, Δελδήμος, Δημητρόπουλος, Τσάμης (65' Χρυσανθόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Σταματόπουλος (25' λ.τ. Μακρυγιαννάκης), Γ. Παξιμάδης, Ζήσης, Βλάχος, Α. Παξιμάδης, Δορλής (70' Γκινάι), Ντάλλας, Κουκουμαφτσής, Σαλάι, Αρβανίτης.


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 15.00
Ολυμπιακός-Δόξα Παραλίας 1-2
(78' Παπούλας / 15' Ζέρης, 70' Μπινιέρης) 
Διαιτητής : Ρηγόπουλος


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεροντίδης, Παπανίκος, Κοβάτσι (25' Γιαχαλής), Σταματακόπουλος, Φραγκούλιας, Αργυρόπουλος, Ράφτης (46' Βγενόπουλος), Αραπάκος, Τσιχλιάς, Παπούλας, Τζουβέκας (77' Κυριάζου).
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουτζαμάνης, Τοσκάι, Βακτριτζόγλου, Δούπας, Γραμματσούλιας, Μπινιέρης (89' Κατσαΐτης), Σιδέρης, Οικονομόπουλος, Σπανός (87' Παπαχαραλάμπους), Ζέρης, Μαντούκας (60' Καραπίτσος).


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Ντα Λούζ, Ώρα 15.00
Θύελλα Σκιαδά-Πανιώνιος/Αχιλλεάς 1-1
(40' Λαμπρόπουλος / 48' Κολλάρος) 
Διαιτητής : Γκόντας


ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Δριβήλας, Χ. Νταφογιάννης, Γ. Νταφογιάννης, Κοντάρης, Στούπας, Πλούμπης, Παπαδιονυσίου (46' Μπότης), Μπαρδάκης (76' Κουραχάνης), Κουλογιάννης, Λαμπρόπουλος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κληρόπουλος, Βώρος (40' Δέδος), Νταγιούκλας, Ρουμελιώτης, Γκλαβάς, Καϊμακάς, Βάλσαμος, Μητρόπουλος, Κολλάρος (80' Θ. Δίπλας), Τσαλπατούρος (76' Ν. Μάγκος), Μάργαρης.


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 15.00
Αιγιέας/Άρης-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-0
Αποβολή : 90' Μητρούλιας 
Διαιτητής : Α. Γιαννόπουλος


ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Μάνε, Μουρ, Κολύβρας, Σ. Τσακάι, Βλάχος (46' Κ. Οικονομόπουλος/ 80' λ.τ. Π. Μητρόπουλος), Γκοτσόπουλος, Ψυμούλης, Φούκης (85' Γ. Οικονομόπουλος), Ανδριώτης, Βάκρινος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Έρδας, Ζάγκλας, Μανιάτης, Καραμπούλας, Κωστόπουλος, Τόλιας, Γκοτσούλιας, Κυδωνιάτης (74' Σακελλαρόπουλος), Μπούρδος (88' Θούας), Λίτσι (80' Πολυχρονόπουλος), Μητρούλιας


ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στο Ίσωμα και αμαυρώθηκε από επεισόδια και διακοπές. Υπήρξε σύρραξη στην κερκίδα για 20 λεπτά, ενώ ο ποδοσφαιριστής του Άρη Κυριάκος Μπαζάρογλου δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Ισώματος, Ώρα 15.00
Πείρος Ισώματος-Άρης Πατρών 1-0
(62' Κρουστάλλης)
Αποβολή : Ναστούλης 
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος


ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ: Μπαρμπέρης, Κρουστάλης, Νικολακόπουλος (43' Μοραΐτης), Αθανασόπουλος, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος, Β. Καραβίας, Δελδήμος, Σταματόπουλος (80' Γιαννόπουλος), Α. Καραβίας (90' Φ. Καραβίας), Κυριακόπουλος.
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Φιλιππακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Ναστούλης, Κ. Ασημακόπουλος, Χριστόπουλος (65' Παπαζαφείρης), Μπαντούνας (74' Ρουμελιώτης), Ν. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Μούγκουλης, Οικονόμου (74' Μοίραλης), Καταρτζόπουλος. 


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Φαραικού, Ώρα 15.00
Φαραικός-ΑΠΟ Αρόης 2-1
4' πεν. Α. Σωτηρακόπουλος, 88' Κοσμάτος / 65' Μάνος
Αποβολή : 70' Κοκκίνης
 Διαιτητής : Οικονόμου

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Γαλαριώτης, Γεωργόπουλος, Γιαννιώτης (70' Κολυπέρας), Η. Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Κοσμόπουλος, Ντούπι, Α. Σωτηρακόπουλος, Κοσμάτος (86' Σακκάς), Μάγιερ (60' Χ. Βασιλείου), Μούτσα.
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Σπάτα (46' Μάνος), Ξυλιάς, Καραΐσκος, Σακάτος, Παπαχαραλάμπους, Σουλελές, Ξυνταρόπουλος (80' Δημογιάννης), Σ. Δεπούτης (80' Ραμολάρι), Κοκκίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: