Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ'' Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 15.00
Απόλλων Εγλυκάδας-Πείρος Ισώματος 0-0
Αποβολή : 31' Χ. Βαγγελάτος
Διαιτητής : Θ. Σπανός (Τσιμπούκης-Παπαγιαννόπουλος)

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπυ της 17ης αγωνιστικής μεταξύ του Απόλλων Εγλυκάδας και του Πείρου Ισώματος. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκόρ 0-0, σε ένα μέτριο εώς κακό παιχνίδι, με λιγοστές καλές ευκαιρίες αλλά με πολύ ένταση και δύναμη. Ο Απόλλων δεν παρουσίασε το πρόσωπο που είχε τις προηγούμενες αγωνιστικές και έχοντας μεγάλη έλλειψη στο παιχνίδι του τον Θόδωρο Σουγλέρη που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς. Πάντως μετά και την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής και την ''γκέλα'' της Θύελλας Σκιαδά στο Αίγιο, ο Απόλλων κατακτά τον άτυπο τίτλο του ''Πρωταθλητή χειμώνα''.
Το ντέρμπυ όπως προαναφέραμε ήταν αρκετά μέτριο σε ποιότητα και σίγουρα δεν ικανοποίησε από πλευράς θεάματος τους πολλούς φίλαθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Είχε όμως αρκετή ένταση και δύναμη από δύο ομάδες που ήθελαν πολύ την νίκη. Ο Πείρος ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Αγοράκη με τον Α. Καραβία στο 10', αλλά το σούτ που επιχείρησε μπλόκαρε πολύ εύκολα ο γκολκήπερ των γηπεδούχων. Την καλύτερη ευκαιρία του α' μέρους την είχε και πάλι η ομάδα του Ισώματος στο 20', όταν σε εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου, η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος αλλά πριν καταλήξει στα δίχτυα, την έδιωξε με όμορφη επέμβαση ο Αγοράκης σε κόρνερ. Η φάση που στην κυριολεξία άναψε τα αίματα σε ένα ήρεμο μέχρι εκείνη την στιγμή παιχνίδι, έγινε στο 28' όταν ο Α. Βαγγελάτος έκανε ένα πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γιάννη Γιαννόπουλο. Εκεί με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων ποδοσφαιριστών, σταμάτησαν όλα. Στο 31' ο Πείρος έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές αφού ο Χ. Βαγγελάτος δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα (την 1η την είχε δεχτεί για επικίνδυνο μαρκάρισμα) για διαμαρτυρία στον κ. Σπανό και αποβλήθηκε.  Ο Απόλλων έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 35' με τον Χριστόπουλο, όταν το σούτ πέρασε ψηλά άουτ.
Το β' μέρος δεν ήταν πολύ διαφορετικό από το πρώτο. Παρά το γεγονός ότι ο Απόλλων έπαιζε με ποδοσφαιριστή παραπάνω, δεν μπορούσε να  βρεί επιθετικές λύσεις και να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πείρου. Στο 60' ο Κατεργάρης έχασε μια καλή ευκαιρία, όταν από έξοδο και διώξιμο του Μπαρμπέρη με τις γροθιές, το σούτ που επιχείρησε κατευθείαν πέρασε λίγο άουτ. Ο Χρήστος Ακαρέπης προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα βγάζοντας από τον αγώνα τον Τσιντώνη και περνώντας έναν ακόμα ποδοσφαιριστή (Γ. Αβραμόπουλο) στην μεσαία γραμμή. Μάταια όμως καθώς ο Απόλλων δεν βρήκε ούτε από εκεί λύσεις και έδειχνε μπλοκαρισμένος. Πολύ καλή ευκαιρία έιχε και πάλι ο Πείρος με τον Παπαστεργίου σε κεφαλιά στο 70', η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ. Την μεγάλη ευκαιρία όμως την έχασε στο 75', όταν από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Δελδήμου, η μπάλα έσκασε στο πέναλντυ χωρίς να την βρεί κανείς και λίγο πρίν ξεγελάσει και τον Αγοράκη, ο γκολκήπερ των γηπεδούχων την πέταξε με υπερένταση κόρνερ. 
Αυτά τα λίγα έγιναν στο παιχνίδι που θα μείνει στις μνήμες όσων το παρακολούθησαν περισσότερο για την ένταση, την δύναμη και τις λογομαχίες παρά για την ποιότητα του. Ο Απόλλων έβγαλε κακό πρόσωπο σήμερα και δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω. Πλέον κοιτάει τον επόμενο αγώνα με την έναρξη του 2ου γύρου, απέναντι στον Άγιο Δημήτριο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Ραμόπουλος, Τσιντώνης (65' Γ. Αβραμόπουλος), Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (76' Σπαθής), Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Κατεργάρης
ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ : Μπαρμπέρης, Κρουστάλλης, Νικολακόπουλος, Αθανασόπουλος, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος (89' Φ. Καραβίας), Β. Καραβίας, Δελδήμος, Κυριακόπουλος (68' Σταματόπουλος), Α. Καραβίας, Χ. Βαγγελάτος

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ : 

** Ένταση και διαπληκτισμούς είχε το παιχνίδι καθ' όλη την διάρκεια του.
** Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο μεταξύ των οποίων προπονητές και ποδοσφαιριστές αρκετών ομάδων της κατηγορίας, οι οποίοι αγωνίζονται άυριο.
** Άρρωστος με αρκετό πυρετό ήταν ο Γενικός αρχηγός του Απόλλωνα, Σταύρος Θεοδωρόπουλος. Η αγάπη του για την ομάδα όμως τον έφερε στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα.
** ''Σίγησε'' σήμερα η επιθετική γραμμή του Απόλλωνα αλλά τουλάχιστον τα πήγε καλά η άμυνα.
** Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σπανού, ο οποίος σε ένα δύσκολο παιχνίδι ούτε τον ρυθμό έκοβε και ήταν άριστος σε όλες του τις αποφάσεις. Αυτά γιατί πρέπει να αναφέρουμε και τις καλές διαιτησίες.
** Στο κέντρο του γηπέδου πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Πείρου τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα τους από τον Απόλλων.

Πλάνα από τον αγώνα : Απόλλων-Πείρος Ισώματος 0-0



ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής, η Θύελλα Σκιαδά δεν κατάφερε να εκμεταλλεύτεί την ισοπαλία του Απόλλων Εγλυκάδας και να τον ξεπεράσει στην βαθμολογία, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Θύελλα Αιγίου. Σπουδαία νίκη με το επιβλητικό 4-0 για την ''ανεβασμένη'' Δόξα Παραλίας απένατι στους Πετεινούς, ενώ το παιχνίδι της ημέρας έγινε στα Ζαρουχλέικα όπου ΑΠΟ Αρόης και Λιμνοχώρι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Το χαρακτηριστικό της αγωνιστικής είναι οι 6 ισοπαλίες αλλά και το γεγονός ότι καμία από τις πρώτες 8 ομάδες της βαθμολογίας δεν κέρδισε. Αναλυτικά είχαμε :


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Αλισσού, Ώρα 15.00
Λέων Αλισσού-Αμπελόκηποι 0-2
(49', 64' Ρηγόπουλος)
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής


Νικηφόρα έκλεισαν τον α’ γύρο οι Αμπελόκηποι, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας του μαχητικού Λέοντα Αλισσού. Η ομάδα των Συχαινών έφθασε στην πολυπόθητη νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει και το μόνο που κρατάει είναι τους τρεις βαθμούς της νίκης, που της δίνουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Στον αντίποδα, τα περιθώρια παραμονής για τον ουραγό Λέοντα στενεύουν κι άλλο και θα χρειαστεί «θαύμα» στον β’ γύρο για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σημειωτέον, ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Σολωμό (τραυματίας), Μπούνια, Αργυρόπουλο (τιμωρημένοι), ενώ απόντες από τους Αμπελόκηπους ήταν οι Α. Λαγκαδινός, Βασιλόπουλος και ο νεοαποκτηθείς Τιμπιλής.
Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ελάχιστες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ ο τίτλος του πρωταγωνιστή ανήκει στον Γιώργο Ρηγόπουλο, σκόρερ και των δύο τερμάτων για τους νικητές. Η μοναδική καλή στιγμή στο α’ μέρος δημιουργήθηκε μόλις στο 2΄, όταν ο Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από ευνοϊκή θέση.
Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι βελτίωσαν την κακή εικόνα που παρουσίασαν στο α’ ημίχρονο, απείλησαν με τον Γεωργαντόπουλο στο 47΄ και στο 49΄ άνοιξαν το σκορ με απευθείας κόρνερ του Ρηγόπουλου (0-1). Ο Ρηγόπουλος ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων στο 64΄, μετά από εκπληκτική κάθετη πάσα του Νάτση. Ο Ρηγόπουλος πέρασε και τον γκολκίπερ Γκρέκο, γράφοντας εύκολα το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα του Αλισσού πίεσε στο τελευταίο 20λεπτο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία.  
Διαιτήτευσε ο Φ. Οικονόμου (Α. Σπανός – Χονδρογιάννης).

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Γκρέκος, Χρ. Ρηγόπουλος, Δημητριάδης, Νταλάπας, Χρηστιάς, Δημακόπουλος, Γεωργακόπουλος( 70΄ Βεσκούκης), Μάνης, Γιαννακόπουλος (82΄ Δ. Μπαλασκέρης), Λάζαρης, Δρακόπουλος (56΄ Νικολάου).   
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσουράνης, Μπάτραλης (89΄ Τσεκούρας), Ραμαντάνης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός (68΄ Φωκάς), Πήττας, Νάτσης (80΄ Μανέτας), Γκούσκος, Γεωργαντόπουλος, Μ. Μπαλασκέρης, Γ. Ρηγόπουλος. 


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 15.00
Άρης Πατρών-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-0 
Διαιτητής : Πολυγένης

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Φιλιππακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Ναστούλης, Κ. Ασημακόπουλος, Χριστόπουλος, Μπαντούνας (51' Ρουμελιώτης), Ν. Ασημακόπουλος, Μπαζάρογλου (70' Μοίραλης), Π. Ασημακόπουλος (80' Καλάσι), Οικονόμου, Κανταρτζόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Έρδας, Θούας (57' Ζάγκλας), Μανιάτης, Τόλιας, Καραμπούλας, Τσιμπούκης (57' Χίνκε), Μητρούλιας, Γκοτσούλιας (85' Παπασπηλιόπουλος), Μπούρδος, Κυδωνιάτης, Κωστόπουλος.



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο ''Μάκη Ηλιόπουλου, Ώρα 15.00
Ρωμανός-Αιγιέας/Άρης 1-3
(75' πεν. Σουγλέρης / 85' Γκοτσόπουλος, 25', 36' Βλάχος) 
Διαιτητής : Ρηγόπουλος

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Κονδραλής, Ντουράκου, Βανταράκης, Μοσχονάς (55' Τριανταφύλλου), Θεοφανόπουλος (77' Ηλιόπουλος), Ντούσιας, Σαλμποτάς, Ανδρικόπουλος, Σουγλέρης, Βοσνάκης
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Τσακάι, Κολύβρας, Μουρ, Μάνε, Ψυμούλης, Ν. Βλάχος (87' Κ. Οικονομόπουλος), Γκοτσόπουλος, Φουκής (80'_Γ. Οικονομόπουλος), Ανδριώτης (86' Μητρόπουλος), Βάκρινος. 



ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Ζαρουχλείκων, Ώρα 15.00
ΑΠΟ Αρόης-Λιμνοχώρι 3-3
(20' 40' Κοκκίνης, 60' Σ. Δεπούντης / 32', 80' Χ. Δελδήμος, 90' Γκοτσούλιας) 
Αποβολή : 90' Μαλεβίτης
Διαιτητής : Καργάκος
ρεπορτάζ : 

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Ζαρουχλείκων. ΑΠΟ Αρόης και Λιμνοχώρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3. Η ΑΠΟ Αρόης ευτύχησε να προηγηθεί με όμορφο δεξί σούτ από πλάγια του Κοκκίνη στο 20'. Το Λιμνοχώρι απάντησε στο 32' με τον Χρήστο Δελδήμο να παίρνει έξοχη μπαλιά, να περνάει τον Κουτροκόη και να ισοφαρίζει σε 1-1. Η χαρά του Λιμνοχωρίου όμως δεν κράτησε πολύ καθώς ο Κοκκίνης και πάλι με πλασέ και προλαβαίνοντας την έξοδο του Παπαδημητρίου, έφερε την ομάδα του μπροστά στο σκόρ. Στο β' μέρος το Λιμνοχώρι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 55' με τον Παπαδημητρίου να ισοφαρίσει και το πλήρωσε στο 60' όταν ο Σ. Δεπούντης μετά την όμορφη πάσα του Σουλελέ ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 3-1. Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι ο αγώνας θα τελείωνε υπέρ της ΑΠΟ Αρόης, το Λιμνοχώρι έκανε την δική του αντεπίθεση με ''μπροστάρη'' τον Χρήστο Δελδήμο, ο οποίος στο 80' με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κουτροκόη, γράφοντας το 3-2. Στο 85' ο Σ. Δεπούντης έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 4-2, και φτάνουμε στο 90' όπου ο Γκοτσούλιας (το τέρμα μπορείτε να το δείτε στα πλάνα από το παιχνίδι) ισοφαρίζει τον αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΠΟ Αρόης να διαμαρτύρονται για μη τήρηση του fair-play από πλευράς Λιμνοχωρίου. Σε αυτή την φάση είχαμε και την αποβολή του Μαλεβίτη ο οποίος έτρεξε να ζητήσει τον λόγο από τον σκόρερ του Λιμνοχωρίου.

ΑΠΟ ΑΡΟΗ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Α. Δεπούντης, Μαλεβίτης, Σακκάτος, Παπαχαραλάμπους, Σουλελές, Ξηνταρόπουλος (65' Ξυλιάς), Σπάτας (80' Κόντος), Κοκκίνης, Σ. Δεπούντης.
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Μιχαλόπουλος (47' Πιπέρης), Π. Αλεξανδρόπουλος, Αγγελόπουλος (60' Μπεκίρης), Γιαννόπουλος, Α. Αλεξανδρόπουλος, Μητρόπουλος, Δελδήμος, Π. Δημητρόπουλος, Τσάμης.


Πλάνα από τον αγώνα : ΑΠΟ Αρόης-Λιμνοχώρι 3-3
(Δείτε το βίντεο και σε HD ανάλυση εώς και 720p)

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 15.00 
Θύελλα Αιγίου-Θύελλα Σκιαδά 2-2 
(43' Αρβανίτης, 94' Μακρυγιαννάκης / 50' Λαμπρόπουλος, 89' πεν. Στούπας) 
Διαιτητής : Παπαγιαννόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Σταματόπουλος, Σωτηρόπουλος, Α. Παξιμάδης, Βλάχος, Ζήσης, Ντάλλας, Δορλής (60' Μακρυγιαννάκης), Κουκουμάφτσης (80' Γκινάι), Αρβανίτης, Σαλάι.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Νταφογιάννης, Δριβήλας, Κοντάρης, Στούπας, Καραμπινάς, Μπαρδάκης (80' Πλούμπης), Κουλογιάννης, Θεοδωρακόπουλος, Λαμπρόπουλος (90' Μπότης), Καννελακόπουλος (46' Παπαδόπουλος)

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 15.00 
Πανιώνιος/Αχιλλεάς-Άγιος Δημήτριος 1-1
(65' Μάργαρης / 85' Καψάλης) 
Διαιτητής : Χ. Παπαδοπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κληρόπουλος, Γ. Κρίθης, Ρουμελιώτης, Βάρας, Γκλαβάς, Δέδος (65' Βάλσαμος),  Καϊμακάς, Τ. Κρίθης, Κολλάρος, Μάργαρης, Σειντής (56' Γεωργόπουλος, 75' λ.τ. Βόρρος)
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Τσαμπάς, Τριανταφυλλόπουλος, Κρόγκος, Δ. Δημητρόπουλος, Κουβαράς. Α. Ρηγόπουλος (70' Σαλίχος), Κατσιμήγας (46' Χαρτωνίδης), Ράπτης, Αποστολόπουλος (60' Μπεχλαβάς), Σούμπασης, Καψάλης.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Φαραικού, Ώρα 15.00 
Φαραικός-Ολυμπιακός Π. 0-0
Αποβολή : 88' Δημητρόπουλος
 Διαιτητής : Τσιμπούκης

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Π. Κοσμάτος, Γ. Σωτηρακόπουλος, Γεωργόπουλος (75' Βασιλείου), Δημητρόπουλος, Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δ. Κοσμόπουλος, Ντούπι, Α. Κοσμάτος (50' Α. Σωτηρακόπουλος), Μπάιερ (70' Γραμματικόπουλος), Μούτσα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καρατουλιώτης, Παπανίκος, Κοβάτσι, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Αργυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (46' Φραγκούλιας), Αραπάκος, Τσιχλιάς, Ράπτης (62' Γιαχαλής), Τζουβέκας (85' Κυριαζής) 

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 15.00 
Δόξα Παραλίας-Πετεινοί 4-0
 (30' αυτ. Καλιανέζος, 51' πεν. Μαντούκας, 73' Παπαχαραλάμπους, 81' Γεωργικόπουλος)
Αποβολή : 50' Λαίος
Διαιτητής : Σιδέρης

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουντζαμάνης, Γ. Δούπας, Δ. Χαρίτος, Τοσκάι, Γιαννόπουλος, Γεωργικόπουλος, Βακτριτζόγλου, Πολίτης, Ζέρρης (60' Οικονομόπουλος), Σπανός (70' Παπαχαραλάμπους), Μαντούκας (80' Παλούμπης)
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάιος, Κουρκουμέλης (50' Λίπι) , Ρώσσης, Κατριβέσης, Φραγκούλης, Κατριμπούζας, Ψιμάδας, Στέλλας, Πολυζωγόπουλος, Καλιανέζος (35' Κίτσος), Φούφουλας (35' Παναγιωτόπουλος)

Φωτογραφικό Υλικό : sportvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: