Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Για μια ακόμα αγωνιστική θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε τα αποτελέσματα των αγώνων. Για να δούμε τι θα καταφέρουμε.

Φαραϊκός-AΠΟ Αρόης
Έυκολο θεωρητικά έργο θα έχει ο Φαραικός απέναντι στην ΑΠΟ Αρόης. Παρά το γεγονός ότι τον έχουμε εμπιστευτεί ως γηπεδούχο στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις του στο Φαραί. μας έχει διαψεύσει και δεν κέρδισε. Θα τον εμπιστευτούμε ξανά πάντως. (1)


Λιμνοχώρι-Θύελλα Αιγίου
Σε μικρή αγωνιστική κάμψη φαίνεται να βρίσκεται το Λιμνοχώρι. Σαν γηπεδούχος είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ποιος ξεγράφει αυτούς τους ‘’απίθανους πιτσιρικάδες’’ από το Αίγιο? (1Χ)


Ολυμπιακός Πατρών-Δόξα Παραλίας
Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για δικούς τους λόγους. (12)

Θύελλα Σκιαδά-Πανιώνιος/Αχιλλέας
Κανένα περιθώριο για νέα απώλεια δεν έχει η Θύελλα Σκιαδά, πρίν το μεγάλο ντέρμπυ της 2ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στην Εγλυκάδα. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύουμε ότι θα κερδίσει. (1)


Πετεινοί-Λέων Αλισσού
Μπορεί  οι Πετεινοί να ‘’προσγειώθηκαν’’ απότομα στην Παραλία, αλλά το παιχνίδι με τον Λέων Αλισσού είναι μια καλή ευκαιρία να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες. (1)


Άγιος Δημήτριος-Απόλλων Εγλυκάδας
Ότι είπαμε για την Θύελλα Σκιαδά, ισχύουν αντίστοιχα και για τον Απόλλωνα. Παρά την δύσκολη έξοδο, θέλει να πάει αλώβητος στο ντέρμπυ και δεν έχει περιθώρια απωλειών. (2)


Αμπελόκηποι-Ρωμανός
Δύο πολύ σημαντικές νίκες πέτυχαν οι Αμπελόκηποι και αρχίζουν να ξεφεύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Θεωρητικά θα έχουν εύκολο έργο απέναντι και στον πεσμένο ψυχολογικά Ρωμανό. (1)


Πείρος Ισώματος-Άρης Πατρών
Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Πείρος εντυπωσιάζει στο Ίσωμα και θέλει να διατηρήσει το απόλυτο. Ο Άρης είναι ομάδα που δεν ‘’μασάει’’ από έδρες και είναι ικανός για όλα. (1Χ)


Αιγιέας/Άρης-Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Εμπιστευτήκαμε την ισοπαλία της Αναγέννησης στα Προσφυγικά και μας δικαίωσε. Δεν βλέπουμε και πάλι να χάνει (X)

7/9 σωστές προβλέψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: