Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Πολύ καλά τα πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα στις προβλέψεις που δώσαμε. Συνολικά πετύχαμε 7 στα 9 αποτελέσματα και χάσαμε μόνο τους αγώνες Θύελλα Σκιαδά-Πανιώνιο/Αχιλλεά που είχαμε προβλέψει νίκη της Θύελλας και Λιμνοχώρι-Θύελλα Αιγίου που παρά ότι πιστεύαμε σε μια έκπληξη και το είχαμε δώσει 1Χ, έγινε μεγαλύτερο ''μπαμ'' με το διπλό της Θύελλας Αιγίου. Για να δούμε τι θα κάνουμε αυτή την αγωνιστική :

ΑΠΟ Αρόης-Θύελλα Αιγίου
Το μεγάλο ‘’μπάμ’’ της προηγούμενης αγωνιστικής πέτυχε η Θύελλα Αιγίου. Αντίθετα η ΑΠΟ Αρόης αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Φαραί, έχασε στο τέλος με 2-1. Θα αποκλείσουμε την ισοπαλία και θα πάμε με την νίκη ενός από τους δύο αντιπάλους (12)
Δόξα Παραλίας-Φαραϊκός
Σε αγωνιστική άνοδο η Δόξα Παραλίας, δείχνει διαφορετικό τελείως πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια. Ο Φαραικός κέρδισε, αλλά και πάλι δεν έπεισε ότι μπορεί να έχει διάρκεια (1)

Πανιώνιος/Αχιλλέας-Λιμνοχώρι
Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, δύσκολο για προβλέψεις. Ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία του Λιμνοχωρίου να ξαναμπεί στο πρωτάθλημα. Θα τα καταφέρει όμως? Θα ‘’ποντάρουμε’’ στο (12)

Λέων Αλισσού-Ολυμπιακός Πατρών
Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να κερδίσει και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. (2)

Απόλλων Εγλυκάδας-Θύελλα Σκιαδά
Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, αυτό ίσως να είναι το ‘’παιχνίδι της χρονιάς’’. Οι δύο έως τώρα καλύτερες ομάδες συγκρούονται και ποιος μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει? Επειδή κάτι πρέπει να βάλουμε και ‘’τριπλή’’ δεν χρησιμοποιούμε, θα πάμε με την έδρα του Απόλλωνα και την ισοπαλία (1Χ)


Ρωμανός-Πετεινοί
Επικίνδυνη έξοδος για τους Πετεινούς, αλλά η αρνητική ψυχολογία πλέον του Ρωμανού μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα φύγουν με το ‘’διπλό’’ (2)

Άρης Πατρών-Άγιος Δημήτριος
Έχασε στο Ίσωμα μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα ο Άρης. Νέες απώλειες ‘’απαγορεύονται’’ για την ομάδα των Προσφυγικών που θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν ‘’γκέλες’’ στο ντέρμπυ (1)

Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Αμπελόκηποι
8 αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Περίεργο για μια ομάδα που είναι αρκετά καλή αλλά δεν παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει. Θα προβλέψουμε υπέρ της, αν και οι Αμπελόκηποι είναι αρκετά φορμαρισμένοι (1)

Αιγιέας/Άρης-Πείρος Ισώματος
Στην πεντάδα κατάφερε να ξαναμπεί ο Πείρος μετά την νίκη επί του Άρη. Στο Ίσωμα τα πάει καλά, Εκτός όμως? Δεν πείθει ότι μπορεί να κερδίζει. (Χ)

7/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: