Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.....


Μικρά-μικρά μετά και την 16η ‘’στροφή’’ στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας
Ολοκληρώθηκε και η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο στην κορυφή. Ένα άκρως συναρπαστικό πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες και όμορφο θέαμα στα περισσότερα παιχνίδια. Ας δούμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία μετά και την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής :
** Ο Απόλλων Εγλυκάδας οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος για 3η σερί αγωνιστική και διαθέτει πλέον και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 47 τέρματα.
** Ο Πείρος Ισώματος έκανε το 8 στα 8 στην έδρα του και διαθέτει την καλύτερη άμυνα με μόλις 10 τέρματα παθητικό.
** Τις 7 σερί νίκες έφτασαν στο πρωτάθλημα Απόλλων Εγλυκάδας και Άρης Πατρών οι οποίοι έχουν να ‘’γκελάρουν’’ από την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος (ο Απόλλων είχε έρθει 1-1 με τους Αμπελόκηπους και ο Άρης  είχε ηττηθεί 4-0 στον Αιγέα/Άρη.
** Αν και αμυντικός, ο Λευτέρης Κοντάρης (Θύελλα Σκιαδά) έφτασε τα 6 τέρματα στο πρωτάθλημα (1 με Αιγέα/Άρη, 1 με Αμπελόκηπους, 1 με Πετεινούς, 1 με ΑΠΟ Αρόης και 2 με Λιμνοχώρι)
** Ο Παναγιώτης Χριστόπουλος (Απόλλων Εγλυκάδας) μπορεί να είναι φαντάρος και να λείπει από προπονήσεις και αγώνες της ομάδας του (έχει χάσει 2 παιχνίδια) αλλά δεν χάνει την επιθετική του ικανότητα και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με 16 τέρματα. Τον ακολουθούν οι Θόδωρος Λαμπρόπουλος (Θύελλα Σκιαδά) με 14 τέρματα και Βασίλης Ραμόπουλος (Απόλλων Εγλυκάδας) με 11 τέρματα.
** 6 αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Αιγέας/Άρης ο οποίος μετράει 5 ήττες και 1 ισοπαλία. Το ίδιο ισχύει και για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου η οποία μετράει στα τελευταία 6 παιχνίδια 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.
**  Το χειρότερο σερί το έχει ο Ρωμανός που έφτασε τις 7 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.
** Το 1-1 που έφερε η Δόξα Παραλίας με τους Αμπελόκηπους ήταν η πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα.
** Τα πιο δημοφιλή σκόρ στο πρωτάθλημα είναι τα εξής : 1-2 (17 φορές), 1-0 (14 φορές), 0-0 και 1-1 (13 φορές), 2-1 (12 φορές), 2-0 (10 φορές) και 0-1 (8 φορές)
** Οι πιο ‘’ήσυχες’’ ομάδες στο πρωτάθλημα από πλευρά καρτών είναι οι Άρης Πατρών και Δόξα Παραλίας (χωρίς κόκκινη), ενώ η πιο ‘’άγρια’’ ομάδα είναι ο Άγιος Δημήτριος με 7 αποβολές συνολικά. Ακολουθούν με 6 αποβολές Θύελλα Σκιαδά και Πείρος Ισώματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i pio isixi omada einai o aris patron....
akomi den exei parei kokkini

KostasAgorakis είπε...

den exeis adiko file mou. To epsaxsa kai exeis apolyto dikio. malista einai kai i doxsa paralias xoris karta. tha diorthothei amesa stin anartisi. eyxaristo gia tin diorthosi.