Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Αρκετά καλά τα πήγαμε την προηγούμενη αγωνιστική με 7 σωστές προβλέψεις. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε κάτι αντίστοιχο και αυτή την αγωνιστική αλλά και να μην το καταφέρουμε ''αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος το οποίο είναι απρόβλεπτο''. Για πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας για την 25η αγωνιστική :

ΑΠΟ Αρόης-Άρης Πατρών
Δύσκολη έξοδο για τον Άρη απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζει αγωνιστική άνοδο και μάχεται για την παραμονή της. Αντίθετα η ομάδα των Προσφυγικών έχει να χαρεί την νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο έδαφος. Η λογική λέει ‘’διπλό’’ αλλά η ΑΠΟ Αρόης παίζει καλά με τους ΄΄μεγάλους’’ (Χ2).
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Ρωμανός
Έυκολη αποστολή αναμένεται να έχει η Αναγέννηση Ψαθοπύργου απέναντι στον ‘’καταδικασμένο’’ Ρωμανό. Έχει και επιπλέον κίνητρο την μάχη να αποφύγει τυχόν περιπέτειες υποβιβασμού και αυτό από μόνο του πάει το παιχνίδι στον άσσο (1).
Αιγιέας/Άρης-Απόλλων Εγλυκάδας
Πολύ δύσκολη έξοδο για την ομάδα της Εγλυκάδας, η οποία γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω της ‘’αγωνιστικής κοιλιάς’’ που παρουσιάζει. Ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θέλουν για διαφορετικούς λόγους την νίκη. Ο Απόλλων έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά ο Αιγιέας/Άρης είναι καλή ομάδα και είναι ικανός να αποσπάσει βαθμούς. (Χ2).
Πείρος Ισώματος-Λέων Αλισσού
Σε ‘’αγωνιστική κάμψη’’ και ο Πείρος Ισώματος αφού μετράει δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με τον Λέων Αλισσού είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και λογικά θα το κάνει έυκολα. (1).
Αμπελόκηποι-Πανιώνιος/Αχιλλέας
Ενδιαφέρον και πολύ αμφίρροπο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στους δύο ‘’συγκατοίκους’’ του Προαστίου. Δύσκολη η πρόβλεψη του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Πάντως παίζει πολύ η ισοπαλία (Χ).
Άγιος Δημήτριος-Δόξα Παραλίας
Φοβερή και τρομερή η Δόξα Παραλίας του β’ γύρου. Πάει από νίκη σε νίκη και χωρίς να θεωρηθεί υπερβολή, βλέπει ακόμα και τα μπαράζ ανόδου. Σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και η ομάδα του Αγίου Δημητρίου που μετρά 3 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Θα πάμε πάντως με το ‘’διπλό’’ (2).
Πετεινοί-Θύελλα Αιγίου
Τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετρούν στο πρωτάθλημα οι Πετεινοί και αναζητούν μια αγωνιστική ανάκαμψη. Η Θύελλα Αιγίου είναι ή του ύψους ή του βάθους, ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα απαρτίζεται από νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.  Κάτι πάντως μας λέει ότι οι Πετεινοί θα φύγουν νικητές από το γήπεδο (1).
Θύελλα Σκιαδά-Φαραϊκός
Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για την Θύελλα Σκιαδά απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που είναι ικανή να κάνει την ζημιά. Μάλιστα αν δεν ‘’αυτοκτονούσε’’ στο παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο, θα βρισκόταν μια ανάσα από τις θέσεις των μπαράζ. Το λογικό φαβορί της αναμέτρησης είναι η ομάδα του Σκιαδά, αφού αγωνίζεται πλέον και στην φυσική της έδρα και θα την εμπιστευτούμε (1).
Ολυμπιακός Πατρών-Λιμνοχώρι
Σε απόσταση αναπνοής από την 2η θέση βρέθηκε το Λιμνοχώρι, εκμεταλλευόμενο και τα στραβοπατήματα του Απόλλων Εγλυκάδας. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει δύσκολο απόγευμα αφού ο Ολυμπιακός είναι σκληροτράχηλη ομάδα μέσα στα Προσφυγικά. (Χ2).


5/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: