Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

''ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΚΑΡΕΠΗ


Στην λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ακαρέπη προχώρησε η ομάδα του Απόλλων Εγλυκάδας. Οι λόγοι που οδήγησαν τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μανέτα σε αυτή την απόφαση είναι προφανώς τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα από τα οποία χάθηκε μια διασφαλισμένη διαφορά που είχε η ομάδα από τους διώκτες της στην μάχη για τα μπαράζ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο προπονητής ''πληρώνει την νύφη'', χωρίς φυσικά να είναι μόνο ο Χρήστος ο μοναδικός υπεύθυνος για την αρνητική εικόνα των δύο τελευταίων αγώνων. Ίσως ο πρόεδρος του Απόλλωνα να θεώρησε ότι η ομάδα χρειάζεται ένα ισχυρό ''σόκ'' για να ανατρέψει την κατάσταση. Όπως και να έχει, ο Απόλλων βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού που θα οδηγήσει την ομάδα εώς το τέλος του πρωταθλήματος και πιθανότατα στην μάχη των μπαράζ.
Ο Χρήστος Ακαρέπης κάθησε στον πάγκο του Απόλλωνα για 28 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου και είχε συνολικά 17 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες.
Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ευχαριστούν σε όλα τον Χρήστο Ακαρέπη, ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν ποτέ από τον πάγκο του Απόλλωνα και του εύχονται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: