Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ



Πείρος Ισώματος-ΑΠΟ Aρόης
Μια ανάσα από την τετράδα που οδηγεί στα μπαράζ βρίσκεται ο Πείρος. Αντίθετα η Αρόη ψάχνει ένα ‘’θαύμα’’ στα τελευταία παιχνίδια για να κρατηθεί στην κατηγορία. Καλύτερη ομάδα ο Πείρος, πιο δυνατή έδρα στο πρωτάθλημα, άρα….(1)

Αιγιέας/Άρης-Αμπελόκηποι
Σούπερ ‘’ντέρμπυ’’ παραμονής αυτό μεταξύ του Αιγιέα/Άρη και των Αμπελοκήπων. Παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες που θα επιδιώξουν την νίκη που θα τις κάνει να ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή (12)

Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Άγιος Δημήτριος
Ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι της αγωνιστικής για πρόβλεψη. Η Αναγέννηση παρουσιάζει ‘’ασταθές’’ αγωνιστικό πρόσωπο, οι ‘’Άγιοι’’ έχουν ανακάμψει αλλά υπάρχουν παιχνίδια που δεν πείθουν (1Χ)

Άρης Πατρών-Πετεινοί
Κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχει ο Άρης που θέλει να είναι στα μπαράζ και έχει και την ομάδα να το κάνει. Έδειξε μεγάλη αγωνιστική ανάκαμψη στο β’ μέρος του αγώνα με τους Αμπελόκηπους και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει τον αγώνα (1)

Ρωμανός-Θύελλα Σκιαδά
‘’Τρένο’’ η Θύελλα Σκιαδά, σπάει όλα τα ρεκόρ. Αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ρωμανό (2)

Απόλλων Εγλυκάδας-Ολυμπιακός Πατρών
Παιχνίδι που ‘’καίγονται’’ για βαθμούς και οι δύο ομάδες. Ο Απόλλων κυνηγάει πλέον τα μπαράζ και ο Ολυμπιακός θέλει βαθμούς για να νιώθει πιο ασφαλής. Η ομάδα της Εγλυκάδας είναι καλύτερη και αν είναι αυτή που πρέπει θα κερδίσει τον αγώνα (1)

Λέων Αλισσού-Λιμνοχώρι
Πλησίασε ακόμα περισσότερο τον Απόλλωνα το Λιμνοχώρι και λογικά δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη ούτε και αυτή την αγωνιστική. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον Λέων Αλισσού (2)

Πανιώνιος/Αχιλλέας-Φαραϊκός
‘’Αδιάφορο’’ βαθμολογικά το παιχνίδι μεταξύ Πανιώνιου/Αχιλλέα και Φαραικού. Αναμένεται και οι δύο ομάδες να αγωνιστούν ελεύθερα για να το ευχαριστηθούν (12)

Δόξα Παραλίας-Θύελλα Αιγίου
Τα ίδια ισχύουν και για την αναμέτρηση στην Παραλία. Δύο ομάδες αδιάφορες, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Δίνουμε πάντως προβάδισμα στην Δόξα Παραλίας (1)


5/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: