Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Δ' ΕΘΝΙΚΗ : ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΖΑΒΛΑΝΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΓΕΙΚΩΝ

Φώτο : ΑΠΣ Ζαβλάνι

Λιγοστέυουν πλέον οι ελπίδες παραμονής για Ζαβλάνι και Εθνικό. Οι ''κόκκινοι'' ηττήθηκαν στην Σπάρτη ενώ οι ''μπλέ'' έχασαν στην Καλαμάτα από την πρωτοπόρο ομάδα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα είχαν ώς εξής :

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ 1 - 1  
Αν και προηγήθηκε ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τις Καμάρες.  Τελικό αποτέλεσμα Αχιλλέας - Ατρόμητος 1-1. Στο 7΄ ο Αγγελόπουλος σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης πήρε ριμπάουντ και σημείωσε το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Καραΐνδρος Γ. στο 60΄.
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 4 - 0 
Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Πάμισος επικράτησε 4-0 του Μεσσηνιακού. Στο 2΄ ο Μπεγέτης σημείωσε το 1-0, ενώ στο 30΄ ο ίδιος παίκτης (Μπεγέτης) σημείωσε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του (και δικό του). Στο 86΄ ο Πατσιώτης έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Κωτσάκης στο 90΄.
ΣΠΑΡΤΗ – ΖΑΒΛΑΝΙ 3 - 1  
Παρά του ότι μπήκε... μπροστά στο σκορ στο 8ο λεπτό με το Βογιατζή το Ζαβλάνι δεν κατάφερε ούτε με το βαθμό της ισοπαλίας να φύγει από τη Σπάρτη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60΄ με κεφαλιά του Αργάνη μετά από σέντρα του Σπηλιωτόπουλου (1-1) και πήραν κεφάλι... στο σκορ στο 65΄ με το Σπηλιωτόπουλο (2-1). Στις καθυστερήσεις (90΄+2΄) ο Πλεμμένος με ατομική ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Σπάρτη. Στο 44΄ το Ζαβλάνι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννόπουλου.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ 2 - 0 
Δε δείχνει διάθεση... να χαριστεί σε κανέναν αντίπαλο η πρωταθλήτρια ομάδα της Καλαμάτας. Έτσι σήμερα υπέταξε και τον Εθνικό Σαγεΐκων που "καιγόταν" για βαθμούς. Στο 7΄ ο Αθανασόπουλος προ κενής εστίας σημειώνει το 1-0, ενώ στο 15΄ ο Αγγελόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 70΄ αποβλήθηκε ο Δαμουράς των γηπεδούχων.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1 - 0   
Ένα γκολ που σημείωσε στο 2ο λεπτό ο Βασιλόπουλος με κεφαλιά από κοντά κι αφού είχε προηγηθεί φάουλ του Δασκαλάκη στο δοκάρι, η Εράνη Φιλιατρών το σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας τρίποντο επί της Κυπαρισσίας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΑΧΑΙΚΗ  0 - 1 
Το γκολ του Ιωάννου Κ. στο 50ο λεπτό ήταν αρκετά να δώσει στην Αχαϊκή τη νίκη μέσα στο Αργοστόλι με 1-0 επί του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ 6 - 2
Στην Αμαλιάδα, ο Αστέρας Μαχαιράδου υπέστη βαριά ήττα από το συνονόματό του της Αμαλιάδας με 6-2, παραμένοντας σε δύσκολη βαθμολογική θέση, χωρίς ωστόσο να έχει χάσει τις ελπίδες του για παραμονή.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν κάποια πεντάλεπτα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Ζακυνθινή ομάδα παρουσίασε αρκετά προβλήματα στη συνολική της παρουσία και ειδικά στην αμυντική λειτουργία.
Κορυφαίος των νικητών ο Φερεκίδης που "όργωσε" το γήπεδο δημιουργώντας τις περισσότερες καλές φάσεις της ομάδας του, χωρίς να υστερήσει κάποιος, ενώ από το "ναυάγιο" του Αστέρα Μαχαιράδου διασώθηκαν οι Ματαράγκας και Κακολύρης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΚΡΟΚΕΕΣ 3 - 0 α.α


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Καλαμάτα 65
2 Αστέρας Αμαλιάδας 53
3 Ατρόμητος Λάππα 50
4 Αχαϊκή 47
5 Τριταϊκός 43
6 Σπάρτη 42
7 Πάμισος 40
8 Διαγόρας Βραχνέϊκων 40
9 Εράνη Φιλιατρών 37
10 Αστέρας Μαχαιράδου 37
11 Κυπαρισσία 35
12 Εθνικός Σαγέϊκων 29
13 Ζαβλάνι 27
14 Ολυμπιακός Κεφαλονιάς 20
15 Αχιλλέας Καμαρών 19
16 Μεσσηνιακός 14
17 Α.Ο. Κροκεών (παραίτηση από το πρωτάθλημα)


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: