Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.......

Τετάρτη 16 Μαρτίου, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 16.00
Απόλλων Εγλυκάδας-Αμπελόκηποι 4-0
(8' Παναγόπουλος, 44', 64' Ραμόπουλος, 75' Σουγλέρης) 
Διαιτητής : Πολυγένης

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλων Εγλυκάδας, ο οποίος επιβλήθηκε με 4-0 των Αμπελοκήπων. Η ομάδα της Εγλυκάδας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλευόμενη την καλή αγωνιστική της κατάσταση και τα αμυντικά λάθη της ομάδας των Συχαινών πήρε την νίκη και συνεχίζει να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Ο Απόλλων ευτύχησε να προηγηθεί στο 8' μετά από μια ολιγωρία του τερματοφύλακα των Αμπελοκήπων Περδικάρη, με τον Παναγόπουλο να πετάγεται και να του παίρνει την μπάλα, ανοίγοντας το σκόρ για την ομάδα του.  Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 18', ο Ραμόπουλος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ, με τον γκολκήπερ των Αμπελοκήπων να ''ξεχρεώνει'' το λάθος με μια έξοχη απέκρουση. Η επόμενη καλή ευκαιρία ανήκει στους Αμπελόκηπους, οι οποίοι στο διάστημα 20'-30' ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει το σκόρ. Στο 25' ο Ρηγόπουλος δεν κατάφερε να κερδίσει σε τετ α τετ τον Αγοράκη, ενώ στο 28' έγινε μια πολύ δύσκολη φάση στο παιχνίδι, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κατευθύνθηκε κατευθείαν προς την εστία του Απόλλωνα, ο Αγοράκης φαίνεται να διώχνει την μπάλα πάνω από την γραμμή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν είδε ακριβώς αν η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή του τέρματος του. Μια πραγματικά πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή και τον βοηθό. Κάπου εκεί ο Απόλλων ανέβασε εκ νέου τον ρυθμό του και κατάφερε να δημιουργήσει επικύνδινες καταστάσεις στην εστία των Αμπελοκήπων. Σε μια από αυτές ο Ραμόπουλος στο 44' εκμεταλλέυτηκε την μπαλιά που πήρε από τον Σουγλέρη και σε κενή εστία έγραψε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μια ανατροπή του Σουγλέρη με τον κ. Πολυγένη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο β' μέρος ο Απόλλων δεν άλλαξε την αγωνιστική του είκονα, έδειξε σοβαρός και κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα. Με την έναρξη ο Σουγλέρης δεν κατάφερε σε τετ α τετ να νικήσει τον Περδικάρη, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 64' όμως, ο Περδικάρης έχασε σε έξοδο την μπάλα από τα χέρια, ο Ραμόπουλος εκμεταλλέυτηκε το λάθος του και ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 3-0. Το 4-0 για την ομάδα της Εγλυκάδας σημείωσε ο Σουγλέρης στο 75' με σούτ μέσα από την περιοχή, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του. Μια καλή ευκαιρία έιχαν και οι Αμπελόκηποι στο 80' σε γυριστή κεφαλιά του Ρηγόπουλου, με την μπάλα να γλείφει το δοκάρι και να φέυγει άουτ.
Αυτά περίπου έγιναν στο γήπεδο των Πετεινών, σε ένα ήσυχο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που παρά το γεγονός ότι ''καίγονταν'' ο καθένας για τους λόγους τους για τους βαθμούς της νίκης, διατήρησαν υψηλό επίπεδο και δεν είχαμε το παραμικρό.
Με προβληματάκια η διαιτησία του κ. Πολυγένη και των βοηθών, χωρίς βέβαια να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ουσιαστικά ελέγχονται για την φάση των Αμπελοκήπων στο α' μέρος και κατά πόσο η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή, αλλά και για την φάση που ο Απόλλων ζήτησε πέναλντυ στις καθυστερήσεις του α' μέρους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Σπαθής, Κουλούρης (62' λ.τ. Γ. Αβραμόπουλος), Τσιντώνης, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (70' Σπανός), Παναγόπουλος, Σουγλέρης (76' Θεοδωρακόπουλος), Ραμόπουλος
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Περδικάρης, Τσεκούρας (18' Μανέτας), Ραμαντάνης, Καρελάς, Τιμπιλής, Πήττας, Νάτσης (Α. Λαγκαδινός), Γκούσκος, Τρυπαναγνωστόπουλος (26' Χ. Λαγκαδινός), Μπαλασκέρης, Ρηγόπουλος

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :
** Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο των Πετεινών. Το γεγονός ότι η αγωνιστική διεξήχθη καθημερινή, έπαιξε τον ρόλο του.
** Η μπάλα πολλές φορές παίζει άσχημα παιχνίδια. Δύο φορές έκανε σήμερα τα ''τερτίπια'' της στον Περδικάρη, που σε όλη την χρονιά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Αυτή δυστυχώς είναι η ''μοίρα'' των τερματοφυλάκων....
** Τραυματίστηκε κα αποχώρησε χωρίς κάτι σοβαρό ο Δημήτρης Κουλούρης. Ένα απλό διάστρεμμα και τίποτα παραπάνω...

Πλάνα από τον αγώνα : Απόλλων Εγλυκάδας-Αμπελόκηποι 4-0


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής, η Θύελλα Σκιαδά πήρε σπουδαίο ''διπλό'' μέσα στην Παραλία και δείχνει ασταμάτητη προς τον τίτλο. Ο Άρης πήρε την νίκη απέναντι στον Αιγιέα/Άρη στην εκπνοή του αγώνα, ενώ το Λιμνοχώρι ''γκέλαρε'' και πάλι αφού ήρθε ισόπαλο στο Φαραί με 3-3. Ο Πείρος κέρδισε στον Ρωμανό με 1-0 και ακολουθεί από κοντά, ενώ την έκπληξη της ημέρας πέτυχε ο Λέων Αλισσού που κέρδισε 2-0 τον Άγιο Δημήτριο. Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Πετεινοί και Πανιώνιος/Αχιλλεάς στο Προάστιο, ενώ η Αναγέννηση Ψαθοπύργου δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της φορμαρισμένης ΑΠΟ Αρόης, αφού ήρθε ισόπαλη 2-2. Αναλυτικά είχαμε :

Τετάρτη 16 Μαρτίου, Γήπεδο Ψαθοπύργου, Ώρα 16.00
Αναγέννηση Ψαθ.-ΑΠΟ Αρόης  2-2
(19' Χίνκου, 60' Κωστόπουλος / 30' αυτ. Μητρούλιας, 80' Κοκκίνης)
Διαιτητής : Μακρυπόδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Έρδας, Μητρούλιας, Μανιάτης, Καραμπούλας, Σακελλαρόπουλος, Γκοτσούλιας, Τόλιας, Κυδωνιάτης, Μπούρδος, Κωστόπουλος, Χίνκου.
APO ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Σπάτα, Καραΐσκος, Ξυλιάς, Μάνος, Μπούνιας (37' Κοκκίνης), Παπαχαραλάμπους (66' Μαλεβίτης), Αθανασόπουλος (80' Χρυσοβέργης), Σουλελές, Σ. Δεπούντης.


Τετάρτη 16 Μαρτίου, Γήπεδο Φαραικού, Ώρα 16.00
Φαραικός-Λιμνοχώρι 3-3
(10' Βέρρας, 35', 45' Γ. Σωτηρακόπουλος / 20' Δελδήμος, 28' Αγγελόπουλος, 43' πεν. Α. Αλεξανδρόπουλος)
Αποβολές : 89' Βέρρας / 80' Αγγελόπουλος
Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κοσμάτος, Σακκάς, Πλούμπης, Βέρρας, Δημητρόπουλος, Κ. Σωτηρακόπουλος, κοσμόπουλος (70' Ν. Βασιλείου), Γ. Σωτηρακόπουλος, Α. Κοσμάτος, Γραμματικόπουλος (50' Χ. Βασιλείου), Μούτσα.
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Τσάμης (52' Πιπέρης), Μιχαλόπουλος (60' Δημητρόπουλος), Αγγελόπουλος, Γιαννόπουλος (50' Π. Αλεξανδρόπουλος), Γκιώνης, Α. Αλεξανδρόπουλος, Γερασιμόπουλος, Δελδήμος, Μητρόπουλος, Χρυσανθόπουλος.

Τετάρτη 16 Μαρτίου, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 16.00
Θύελλα Αιγίου-Ολυμπιακός 3-0
(69' Ντάλας, 76' Σαλάι, 90' Αγγελόπουλος)
Διαιτητής : Μπόρτζαρης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Ι. Παξιμάδης, Σωτηρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Α. Παξιμάδης, Βλάχος, Σταματόπουλος (78' Χριστοδουλόπουλος), Ντάλας, Μαυρομάτης (50' Αρβανίτης), Μακρυγιαννάκης, Σαλάι (80' Αγγελόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκαδόλος, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Αργυρόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπανίκος, Τζουβέκας (77' Κυριάζου), Αραπάκος, Ράφτης, Παπούλας (20' λ.τ. Βγενόπουλος), Κωνσταντινόπουλος (70' Σιαφάκας).


Τετάρτη 16 Μαρτίου, Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 16.00
Δόξα Παραλίας-Θύελλα Σκιαδά 0-2
(50' Στούπας, 55' Κουλογιάννης)
Διαιτητής : Κωνσταντάκης

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Σπυρόπουλος, Τοσκάι, Χαρίτος, Γεωργικόπουλος, Γραμματσούλιας, Δούμπας (85' Μαρκόπουλος), Νικολόπουλος (57' Μαντούκας), Ζέρης, Σίδερης (70' Πολίτης), Παπαχαραλάμπους, Οικονομόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Κοντογεωργόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Κοντάρης, Χ. Νταφογιάννης, Στούπας (75' λ.τ. Πλούμπης), Καραμπινάς, Σίδερης, Θεοδωρακόπουλος (80' Β.Γ. Μπότης), Κουλογιάννης (86' Κ. Μπότης), Λαμπρόπουλος.


Τετάρτη 16 Μαρτίου, Γήπεδο Ρίου, Ώρα 16.00
Πανιώνιος/Αχιλλεάς-Πετεινοί  1-1
(82' πεν. Κολλάρος / 30' Πολυζωγόπουλος)
Διαιτητής : Πασχάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κληρόπουλος, Δέδος, Δίπλας, Γ. Κρίθης (46' Γκλαβάς), Ρουμελιώτης, Καιμακάς, Βάρας, Ν. Μάγκος (60' Γεωργόπουλος), Μάργαρης, Τσαλπατούρος (76' Βάλσαμος), Κολλάρος.
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λίττης, Α. Στέλλας, Τ. Στέλλας, Κουρκουμέλης, Φραγκούλης, Κατριμπούζας, Παναγιωτόπουλος, Κίτσος (60' Καλιανέζος), Ψημάδας (85' Σωτηρόπουλος), Χαλκιόπουλος, Πολυζωγόπουλος (89' Φούφουλας)


Τετάρτη 16 Μαρτίου, Γήπεδο Αλισσού, Ώρα 16.00
Λέων Αλισσού-Άγιος Δημήτριος 2-0 
(67' πεν. Λάζαρης, 85' Δρακόπουλος) 
Διαιτητής : Χόρτης

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Γκρέκος, Ρηγόπουλος, Μπρακατσέλος (80' Αργυρόπουλος), Χρηστιάς, Νικολάου, Δημακόπουλος, Λάζαρης, Γεωργακόπουλος, Σολωμός (74' Τραχάνης), Δρακόπουλος (80' Βεσκούκης), Ντούμας.
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Νάτσης, Παπακωνσταντινόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταμπακουλάκης, Δημητρόπουλος, Σαλίχος (46' Ρηγόπουλος), Κατσιμήγας (70' Κρόγκος), Ράπτης, Αποστολόπουλος (70' Μπετχαβάς), Σούμπασης, Μουρελάς.


Τετάρτη 16 Μαρτίου, Γήπεδο ''Μ. Ηλιόπουλου'', Ώρα 16.00
Ρωμανός-Πείρος Ισώματος 0-1
(26' Χ. Βαγγελάτος)
Διαιτητής : Οικονόμου

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Χουρδούμης, Ντουράκου, Βανταράκης, Πιτουράς (70' Παναγόπουλος), Αυγέρος (20' Θεοφανόπουλος), Σουγλέρης, Τριανταφύλλου, Ανδρικόπουλος, Βοσνάκης, Σταμπολτάς.
ΠΕΙΡΟΣ: Μπαρμπέρης, Ρ. Κρουστάλης, Α. Καραβίας, Β. Καραβίας, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος, Νικολακόπουλος, Γιαννόπουλος, Μωραΐτης, Δελδήμος, Χ. Βαγγελάτος.


Τετάρτη 16 Μαρτίου, Γήπεδο ΕΠΣΑ Προσφυγικών, Ώρα 16.00
Άρης Πατρών-Αιγιέας/Άρης 1-0
(89' Πεγιάζης)
Διαιτητής : Γραββάνης

ΑΡΗΣ: Φιλιππακόπουλος, Βουλγαρίδης, Κ. Ασημακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Ρουμελιώτης, Χριστόπουλος (67' Πεγιάζης), Ν. Ασημακόπουλος, Μπαντούνας (67' Μπαζάρογλου), Νικολόπουλος (85' Παπουτσής), Καταρτζόπουλος, Παπαδημητρόπουλος 
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Σ. Τσακάι, Κολύβρας, Ψυμούλης, Κ. Οικονομόπουλος (85' Μονοκρούσος), Γ. Οικονομόπουλος (88' Μητρόπουλος), Βλάχος, Γκοτσόπουλος, Μάνε, Ανδριώτης (80' Φούκης), Βάκρινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: