Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ......


Στην εκπομπή του Δημήτρη Σαρρή ''Ο κόσμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου'' μίλησε την Δευτέρα το απόγευμα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Γιώργος Μανέτας και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα παραλειπόμενα του αγώνα με τους Πετεινούς. Ο Γιώργος Μανέτας βγήκε μετά τον γενικό αρχηγό των Πετεινών Στέλιο Ανδρονικίδη, ο οποίος πιο πρίν είχε καταθέσει την δική του άποψη για τον αγώνα και ουσιαστικά ανέτρεψε με τα λεγόμενα του όσα ισχυρίστηκε η πλευρά των Πετεινών.
Στα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του, ο πρόεδρος του Απόλλωνα ανέφερε τα εξής :
'' Εγώ σαν πρόεδρος της ομάδας του Απόλλωνα εκπροσωπώ μαζί με την ομάδα μια περιοχή 5000 κατοίκων. Δεν μας άρεσε αυτό που είδαμε από την πλευρά των Πετεινών στο τέλος του αγώνα, τον πανηγυρισμό δηλαδή στο κέντρο του γηπέδου. Δεν μας πείραξε γιατί αγωνίστηκαν να κερδίσουν το παιχνίδι όπως όφειλαν να κάνουν αλλά μας έθιξε το γεγονός ότι μέσα και στο δικό μας ''σπίτι'' πανηγύρισαν τόσο έντονα μια νίκη εναντίον μιας ομάδας που κάνουν μαζί προπόνηση, παίζουν φιλικά και είναι κάθε μέρα μαζί. Δεν μπορεί ξαφνικά μια ομάδα που έκανε προπόνηση το τελευταίο διάστημα με 5 άτομα, να βγάζει ένα τέτοιο πάθος απέναντι στην ομάδα μας που την έχει βοηθήσει και στις προπονήσεις. Ο Απόλλων είναι μια οικογένεια και απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσωπικότητα που αγαπούν την ομάδα και δίνουν τα πάντα για αυτήν. Ίσως να είναι και από τις λίγες ομάδες στην Αχαία που στην προπόνηση της μαζεύει 18-20 ποδοσφαιριστές. Μετά από όλα αυτά, δεν θέλω πλέον καμία σχέση με αυτούς τους κυρίους. Φιλλιπινέζες εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ''.
Ερωτηθείς από τον Δημήτρη Σαρρή για το αν η ομάδα μπορεί να πάρει ακόμα την απευθείας άνοδο απάντησε με ευθύ και κατηγορηματικό τρόπο : ''Όχι, σε καμία περίπτωση πλέον δεν μπορούμε να βγούμε απευθείας. Μάλιστα δεν ξέρω αν στο τέλος θα είμαστε και στα μπαράζ γιατί η ομάδα μετά και από αυτό το παιχνίδι βρέθηκε με αρκετούς τραυματισμούς για την συνέχεια, ο Παναγόπουλος αποβλήθηκε και θα λείψει και αν υπολογίσουμε και την απουσία του Χριστόπουλου, τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα για μας''.
Ο κ. Μανέτας τα είπε όπως έπρεπε και μάλιστα δεν κρύφτηκε και ούτε μίλησε όπως οι άλλοι για ''καλές σχέσεις''. Φυσικά και δεν είναι το ίδιο πλέον. Ούτε ''γεία'' δεν αντάλλαξαν οι 18 ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που πήγαν για προπόνηση την Δευτέρα με τους 4 των Πετεινών.....

*** Αυτή είναι και η τελευταία ανάρτηση που ασχολήθηκε με αυτό το γεγονός. Ο Απόλλων συνεχίζει την πορεία του και την προσπάθεια του στόχου που έχει θέσει, θα συνεχίζει μέσα από αυτήν την σελίδα να αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα συνεχίζει να είναι φίλος με όποια ομάδα παίζει να κερδίσει για τον εαυτό της αλλά δείχνοντας ταυτόχρονα τον ''σεβασμό'' που πρέπει προς το πρόσωπο μας. Αν ορισμένοι δεν ξέρουν αυτή την λέξη, είναι δικό τους πρόβλημα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: