Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


ΑΠΟ Αρόης-Αιγιέας/Άρης
Πέντε σερί παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η ΑΠΟ Αρόης αλλά ακόμα χρειάζεται περισσότερους βαθμούς για να κάνει το ‘’θαύμα’’ της παραμονής. Για βαθμούς ‘’καίγεται’’ και ο Αιγιέας/Άρης που θέλει να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Θα πάμε με την έδρα και με το μέρος της ΑΠΟ Αρόης (1).

Πείρος Ισώματος-Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Ξαναγύρισε στις επιτυχίες ο Πείρος μετά την νίκη του στον Ρωμανό. Η Αναγέννηση έχασε ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς μέσα στην έδρα της και θέλει να ξεφύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Είναι ανεβασμένη πάντως και μπορεί να κάνει την έκπληξη (1Χ).

Αμπελόκηποι-Άρης Πατρών
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Προάστιο, με τους Αμπελόκηπους να μάχονται για την παραμονή και τον Άρη να κυνηγάει την είσοδο του στα μπαράζ. Οι Αμπελόκηποι μετράνε πέντε σερί ήττες και δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση τους αλλά και ο Άρης των τεσσάρων τελευταίων αγώνων δεν θυμίζει την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών (Χ).

Άγιος Δημήτριος-Ρωμανός
‘’Αυτοκτόνησε’’ ο ‘Αγιος Δημήτριος στον Αλισσό και ενώ είχε την ευκαιρία να πάρει ένα πολύ σημαντικό ‘’τρίποντο’’. Έχει μια 2η ευκαιρία απέναντι στον Ρωμανό που δεν πρέπει να χάσει. (1).

Πετεινοί-Απόλλων Εγλυκάδας
Ντέρμπυ ‘’συγκατοίκων’’ έχουμε στην Εγλυκάδα μεταξύ Πετεινών και Απόλλων Εγλυκάδας. Συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια δεν χωράνε προγνωστικά επειδή έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Ο Απόλλων θέλει πολύ περισσότερο τον αγώνα από τους τυπικά γηπεδούχους Πετεινούς που είναι αδιάφοροι και απλά θα παίξουν για το γόητρο τους. (Χ2).

Θύελλα Σκιαδά-Λέων Αλισσού
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλήν της νίκης της πρωτοπόρου Θύελλας Σκιαδά θα είναι έκπληξη ‘’μεγατόνων’’ (1).

Ολυμπιακός Πατρών-Πανιώνιος/Αχιλλέας
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στα Προσφυγικά με δύο ομάδες που θέλουν την νίκη για να νιώθουν ‘’σίγουροι’’. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται κάκιστος σε αντίθεση με τον Πανιώνιο/Αχιλλεά που έχει κάνει καλά παιχνίδια και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. (Χ2).

Λιμνοχώρι-Δόξα Παραλίας
Σημαντικές απώλειες είχε το Λιμνοχώρι στις τελευταίες αγωνιστικές και είδε την διαφορά με τον 2ο Απόλλων Εγλυκάδας να ανοίγει. Θέλει οπωσδήποτε την νίκη απέναντι στην Δόξα Παραλίας που σταμάτησε το επιτυχημένο της σερί και δείχνει πλέον αδιάφορη (1).

Θύελλα Αιγίου-Φαραϊκός
Η Αιγιώτικη ομάδα έχει αποδειχτεί φέτος ο ‘’φονέας’’ των μεγάλων. Μετράει 3 συνεχόμενες νίκες και δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Φαραικός ‘’κλώτσησε’’ με το Λιμνοχώρι την ευκαιρία να μπεί γερά στο κόλπο των μπαράζ. Θα τιμήσουμε την έδρα (1).


 5/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: