Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ : Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΤΗΝ ''ΕΚΠΛΗΞΗ''

Φωτογραφική Επιμέλεια : Αποστόλης Νικολόπουλος

Ο Ρωμανός έκανε την μεγάλη έκπληξη στους σημερινούς αγώνες του κυπέλλου, αφού κατάφερε να αποκλείσει τον Ατρόμητο Πατρών. Η ομάδα του Σάκη Πορφυρόπουλου απέδειξε περίτρανα ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο τους στην Α1 Κατηγορία. Έυκολες νίκες για Διαγόρα, Πάτραι και Αστραπή, ενώ δυσκολέυτηκαν να ''τσεκάρουν'' το εισιτήριο για την επόμενη φάση Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Ατρόμητος Λάππα. Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Ριόλο με τους γηπεδούχους του Πανμοβριακού να επικρατούν στην διαδικασία των πέναλντυ. Αναλυτικά είχαμε :

Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Προσφυγικών'', Ώρα 14.30, ΑΕΚ Πατρών-ΑΟ Πάτραι 2-5
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : 
''Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ Πατρών απέναντι στο Πάτραι, στον σημερινό αγώνα κυπέλλου. Η ομάδα των Συνόρων δυσκόλεψε για 70 λεπτά τον μεγάλο αντίπαλο της και έδειξε ότι έχει την ικανότητα να ανακάμψει στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας και να κάνει μια αξιόλογη πορεία. Οι ''πράσινοι'' άνοιξαν το σκόρ με τον Μούγκουλη, ο οποίος εκτέλεσε πέναλντυ που απέκρουσε ο Χάλας, αλλά στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Αντωνακόπουλο και έπειτα από πάσα του Αποστόλη Νικολόπουλου. Μάλιστα πήρε και το προβάδισμα στο σκόρ αφού και πάλι από τα πόδια του Αποστόλη Νικολόπουλου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΚ και άλλη ομορφιά στον αγώνα. Οι ''πράσινοι'' αντέδρασαν πριν λήξει το ημίχρονο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2. Στο β' μέρος η ΑΕΚ δεν άντεξε στην πίεση των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στο 70' έγραψαν το 2-3, για να έρθει ο Νίκος Μπερτσιάς με δύο δικά του προσωπικά τέρματα (το ένα με κεφαλιά και το άλλο με άπιαστο σούτ) να γράψει το τελικό 2-5.'' 
** Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η πρώτη εμφάνιση του Αποστόλη Νικολόπουλου με την φανέλα της ΑΕΚ, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.

 Γήπεδο Ζαρουχλείκων, Ώρα 14.30, Γαλήνη-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-1 κ.α. 1-3 παρ.
Γήπεδο ''Μ. Ηλιόπουλου'', Ώρα 14.30, Ρωμανός-Ατρόμητος Πατρών 2-1
Γήπεδο Σταυροδρομίου, Ώρα 14.30, Θύελλα Σκιαδά-Διαγόρας Βρ. 0-5
Γήπεδο Ριόλου, Ώρα 14.30, Πανμοβριακός Ριόλου-Μετόχι 3-3 κ.α., 4-4 παρ., 9-8 πεν
Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 14.30, Αστραπή-Απόλλων Συν. 3-1
Γήπεδο Σαραβαλίου ''Κ. Ζάρρας'', Ώρα 14.30, Αχαιός-Ατρόμητος Λάππα 1-1 κ.α., 1-2 παρ.

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: