Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ''ΒΟΜΒΑ'' ΤΟΥ


Τα σημάδια είχαν φανεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Μεγάλη αγωνιστική βελτίωση, καλή κυκλοφορία με αρκετό τρέξιμο, πολλές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα, αλλά πάντα έλλειπε το σημαντικότερο, ''οι τρείς βαθμοί''. Ο λόγος φυσικά για τον ''βομβιστή'' της 9ης αγωνιστικής Απόλλων Εγλυκάδας όπου αυτή την φορά κατάφερε να συνδυάσει άλλη μια καλή του εμφάνιση και με μια μεγαλειώδη νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες και πιο έμπειρες ομάδες της Α' Κατηγορίας.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Απόλλων έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι αήττητος. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κανείς να βρει. Οι σημαντικότεροι είναι ότι η ομάδα της Εγλυκάδας είναι ένα σύνολο που δεν έχει τίποτα να χάσει σε αυτό το πρωτάθλημα και παίζει απελευθερωμένα σε κάθε αγωνιστική. Είναι μαζεμένη με 20 σχεδόν ποδοσφαιριστές στην προπόνηση και έχοντας έναν πολύ καλό προπονητή στο τιμόνι της, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Δεν πτοήθηκε μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες που έφερε στο πρωτάθλημα και συνέχισε να έχει μεγάλη συμμετοχή ποδοσφαιριστών στην προπόνηση και την θέληση να ανατρέψει την κατάσταση. Φυσικά μεγάλο ρόλο έχει παίξει και το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται πλήρης και χωρίς απουσίες. Ίσως και τον μεγαλύτερο, αφού διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αρχίζουν και ''δένουν'' μεταξύ τους παιχνίδι με παιχνίδι.
Ο Απόλλων πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη το προηγούμενο Σάββατο. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα και οι βαθμοί που χαροποιούν, όσο το γεγονός ότι παίζει πολύ καλά και ικανοποιεί τους φίλους που έρχονται να τον δούν. Για να συνεχίσει όμως τις καλές εμφανίσεις, πρέπει τα κεφάλια να μείνουν χαμηλά και προσγειωμένα. Δεν έγινες ξαφνικά ''Μπαρτσελόνα'', επειδή πέτυχες μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο στόχος παραμένει η σωτηρία και θα πρέπει όλοι που είμαστε σε αυτήν την ομάδα να ''φτύσουμε αίμα'' για να το καταφέρουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: