Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΝΙΦΟΡΕΙΚΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΡΑ

Δίας-Αμπελόκηποι 1-3 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Δημήτρης Σαρρής) 

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, με τα γκόλ να πέφτουν βροχή, ειδικά στον γ' όμιλο
Στον α' όμιλο, η Δόξα Νιφορείκων μαζί με τα Καμίνια οδηγούν την κούρσα, μετά τις νίκες τους επί Αστέρα και Πρωτέα.
Στον β' όμιλο, ο Ατρόμητος Ζαρουχλείκων εκμεταλλέυτηκε την ''γκέλα'' του Ρωμανού και πέρασε αυτός στην πρώτη θέση μετά την άνετη νίκη του επί του Πυρσού.
Στον γ' όμιλο, η Θύελλα Αιγείρας οδηγεί την κούρσα μετά το 1-0 επί του Αστέρα Τέμενης. Αίσθηση προκαλούν το 8-1 του Πατρέα επί των Καλαβρύτων και το 0-6 του Απόλλων Συνοικισμού επί της Φλόγας Ροδιάς.
Αναλυτικά και στους 3 ομίλους είχαμε :

(α' όμιλος)
Ακάδημος-Μετόχι 1-2
Λέων Αλισσού-Δόξα Χαλανδρίτσας 2-3
Δόξα Νιφορείκων-Αστέρας Μιντιλ. 2-0
Κρίνος-Νίκη Λουσικών 1-1
Βουπράσιο-Απόλλων Βίδοβας 1-1
Καμίνια-Πρωτέας 3-0
Ροίτικα-Άρλα διεκόπη στο 88' (2-2)
(β' όμιλος)
ΠΑΟΚ-Παμπατραικός 6-2
Άνω Καστρίτσι-Παναχαικός 3-0
Ρωμανός-Αετός Ρίου 2-2
Πυρσός-Ατρόμητος Ζαρουχλείκων 0-2
ΑΠΟ Αρόης-ΑΟ Θέας 2-4
Πήγασος-Ψηλαλώνια 1-2
Βούντενη-Δρέπανο 1-5
(γ' όμιλος)
Πολύτεκνος-Αχαικός 1-2
Θύελλα Αιγείρας-Αστέρας Τέμενης 1-0
Δίας-Αμπελόκηποι 1-3
Φλόγα Ροδιάς-Απόλλων Συνοικισμού 0-6
Κεραυνός Σελιανιτίκων-Μελίσσια 3-6
ΑΕ Αιγίου-ΑΕΚ Πατρών 1-1
Πατρέας-Καλάβρυτα 8-1

ρεπορτάζ : ΔΙΑΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1-3 (Επιμέλεια : Δημήτρης Σαρρής)



Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσαν οι Αμπελόκηποι, που επικράτησαν 3-1 του Δία στο «Κ. Ζάρρας» στο Σαραβάλι. Η ομάδα των Συχαινών έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του πρώτου «τρίποντου» απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο, ο οποίος έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο71΄ (χαμένο πέναλτι) να φέρει το ματς στα ίσα.

Οι Αμπελόκηποι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, χάνοντας καλή ευκαιρία στο 7΄ με τον Μιχελή μετά από γύρισμα του Μπάτραλη. Στο 13΄ μάλιστα άνοιξαν το σκορ (0-1) με κεφαλιά του Καρέλα, μετά από αποτραβηγμένο κόρνερ του Μπαλασκέρη και σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων. Το γκολ αυτό … αφύπνισε τους παίκτες του Δία, που ανέβασαν στροφές και δημιούργησαν φάσεις για την ισοφάριση.

Στο 16΄ ο διαιτητής Νούλας υπέδειξε αρχικά πέναλτι υπέρ του Δία (θεώρησε ανατροπή του Φραντζή), όμως άλλαξε γνώμη μετά από παρέμβαση του βοηθού Σκούρα, δίνοντας κόρνερ και προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ακολούθησαν δύο σωτήριες αποκρούσεις του Κατσιαφλιάκα (θετικό το ντεμπούτο του έμπειρου πορτιέρο) σε προσπάθειες των Κουρελλά 18΄ και Ευαγγελινού 29΄, ενώ στο 37΄ ο Δίας κέρδισε πέναλτι («ανακάλυψη» του διαιτητή σε μαρκάρισμα πάνω στον Φραντζή) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουρελλάς, διαμορφώνοντας το 1-1.

Δεν κράτησε, ωστόσο, πολύ η χαρά των γηπεδούχων, καθώς στο 39΄ οι Αμπελόκηποι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ (1-2) με αυτογκόλ του Κοντάκη, μετά από κόρνερ του Μπαλασκέρη. Οι Αμπελόκηποι τελείωσαν το α’ μέρος με δύο δοκάρια των Καρέλα (κεφαλιά) στο 42΄ και Μιχελή (μακρινό σουτ) στο 45΄. Στην επανάληψη ο Δίας κέρδισε νέο πέναλτι στο 64΄ σε ανατροπή του Δημητρίου από τον Κατσιαφλιάκα, όμως ο Κουρελλάς αστόχησε από τα 11 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 71΄ οι Αμπελόκηποι σφράγισαν τη νίκη τους με υποδειγματικό πλασέ του Μιχελή (1-3), μετά από υπέροχη ασίστ του Α. Λαγκαδινού, ενώ έχασαν καλή ευκαιρία με τον Λάζο στο 76΄ με διαγώνιο σουτ (άουτ).

Διαιτήτευσε ο Νούλας (Σκούρας – Λιβάνης)


ΔΙΑΣ: Σπυρόπουλος, Γ. Καρακίτσος (76΄ Κονιδάρης), Κοντάκης (80΄ Δ. Αποστολόπουλος), Ν. Καρακίτσος, Αποστολόπουλος, Καραϊσκος, Ευαγγελινός, Κουρελλάς, Δημητρίου, Φραντζής, Ζεϊμπέκης (57΄ Δ. Αποστολόπουλος). 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσιαφλιάκας, Βώρρος, Μπάτραλης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Πήττας, Λάζος (83΄ Οικονόμου), Κουνάδης, Μιχελής, Α. Λαγκαδινός (90΄ Καρατζάς), Μπαλασκέρης.


ρεπορτάζ : Βουντενη-Δρέπανο 1-5 (Επιμέλεια : aodrepanou.blogspot.com )

Το Δρέπανο νίκησε χαλαρά την Βούντενη εκτός έδρας με 5-1.Η ομάδα της Βούντενης δεν πέρασε πάνω από δύο-τρεις φορές το κέντρο σε όλο τον αγώνα.Το σκορ για το Δρέπανο άνοιξε με δυνατό σουτ ο Φιλιππόπουλος,στο 15ο λεπτό,ο οποίος σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο  αγώνα και δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.Στη συνέχεια ο Καραμπινάς,που για ένα ακόμη αγώνα ξεχώρισε,σκόραρε δις,στο 44ο λεπτό με προβολή και στο 60ο λεπτό με έμπειρο πλασέ.Το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Καττές ,στο 70,με σουτ στο γάμα έξω από την περιοχή.Τέλος,ο Παρασκευόπουλος,στη πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Δρεπάνου,έβαλε το 5ο γκολ στο 80ο λεπτό και η Βούντενη απλά μείωσε σε 5-1 με πέναλτι. 

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: