Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ : ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ)


Το www.apolloneglykadas.com έψαξε και βρήκε τον ''φύλακα-άγγελο'' του Λιμνοχωρίου, Θανάση Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος και μας έδωσε μια ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Θανάσης Κωνσταντινόπουλος είναι μόλις 17 χρονών (γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1994) και είναι ένας από τα ανερχόμενους τερματοφύλακες του Αχαικού Ποδοσφαίρου. Κατάγεται από την Λακκόπετρα και μέχρι και πέρσυ αγωνιζόταν στην Α' Κατηγορία με την ομάδα του Ίκαρου. Φέτος αποφάσισε να ''μετακομίσει'' στο Λιμνοχώρι, το οποίο έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα και φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του. Έπειτα από 11 αγωνιστικές, η ομάδα του Θανάση Κωνσταντινόπουλου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον νεαρό πορτιέρο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και αν θεωρείς ότι το Λιμνοχώρι μπορεί να κόψει πρώτο το νήμα ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Το φετινό πρωταθλημα της Α1 είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και φέτος παίζουν πολλοί παίχτες που τα προηγούμενα χρόνια έπαιζαν σε ανώτερες κατηγορίες . Τώρα για την ομάδα μου το Λιμνοχώρι, θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε η μια ομάδα που θα πάρει την άνοδο.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιες άλλες ομάδες έχεις ξεχωρίσει ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Μέχρι στιγμής δεν έχουμε παίξει με όλες τις ομάδες. Από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει εώς τώρα, θεωρώ τον Ίκαρο Πετρωτού και τον Αιγιέα/Αρη.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Φέτος το Λιμνοχώρι έχει ποδοσφαιριστή και προπονητή συγχρόνως, ένα άνθρωπο με θητεία στα γήπεδα της Α' Εθνικής, τον Ντίνο Σπυρόπουλο. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτόν ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Το γεγονός ότι εχει παίξει στις μεγαλύτερες κατηγορίες τα λέει όλα. Είναι τιμή μου που τον έχω συμπαίκτη και προπονητή. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και η φετινή πορεία του Λιμνοχωρίου οφείλεται σε αυτόν. Προσπαθεί να βοηθάει όλους τους παίχτες από τον μεγαλύτερο εως τον μικρότερο και δεν μας γεμίζει άγχος. Έχει τον τρόπο να παίρνει το 100% από κάθε παίχτη.
 
ΕΡΩΤΗΣΗ : Πέρσυ αγωνιζόσουν στον Ίκαρο Λακκόπετρας. Πως πήρες την απόφαση να μετακομίσεις στο Λιμνοχώρι ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Για να πάρω αυτήν την απόφαση, σημαντικό ρόλο έπαιξε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και ο κ. Σπυρόπουλος που με πίστεψε. Επίσης, ο αδερφός μου που είχε πάει νωρίτερα στην ομάδα. Όλοι οι παίχτες είμαστε μια οικογένεια και φίλοι μεταξύ μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποια είναι τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα ? Θα ήθελες να αγωνιστείς κάπου ψηλότερα ή σου αρκεί απλά να βλέπεις το ποδόσφαιρο ώς διασκέδαση ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Καταρχήν, το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Τώρα αν μέσα από την προπόνηση και την σκληρή δουλειά μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε μεγαλύτερες κατηγορίες, θα είμαι χαρούμενος. Αυτό εξαρτάται από μένα και όπως μου λέει ο προπονητής μου μέσα από την προπόνηση μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποια θεωρείς την καλύτερη εώς τώρα ποδοσφαιρική σου στιγμή, και ποια την χειρότερη ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Καλύτερη στιγμή ήταν η πρώτη μου συμμετοχή όταν με τον Γ.Σ Δύμης αντιμετωπίσαμε την Αχαική σε αγώνα κυπέλλου. Χειρότερη ήταν ο περσινός υποβιβασμός με τον Ίκαρο Λακκόπετρας.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Παρακολουθείς το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ? Ποιές είναι οι ομάδες που έχεις ξεχωρίσει ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Μετά το διπλό του Εθνικού Σαγείκων στην Ακράτα, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιος επιθετικός από όσους αντιμετώπισες εως τώρα στην καριέρα σου, ήταν ο πιο επικίνδυνος ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Πιστεύω πως ο Ανωγιάτης , ο Παπουτσής και ο Λάππας είναι σπουδαίοι επιθετικοί. Είναι επικίνδυνοι άνα πάσα στιγμή.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιον τερματοφύλακα έχεις ώς ίνδαλμα ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Σίγουρα ο Αντώνης Νικοπολίδης. Είχε απίστευτη ηρεμία. Ο τρόπος που καθοδηγούσε την άμυνα του και η ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια τον έκαναν ξεχωριστό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: