Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΠΑΤΡΕΑΣ....ΓΙΑ ''ΦΙΛΗΜΑ''


ΑΕΚ Πατρών-Μελίσσια 0-0 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Αποστόλης Νικολόπουλος)


Κεραυνός Σελιανιτίκων-Αμπελόκηποι 0-2 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Δημήτρης Σαρρής)

Με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.
Στον α' όμιλο, τα Καμίνια έπιασαν κορυφή μετά την νίκη τους στο ντέρμπυ με την Δόξα Νιφορείκων με 2-0. Σπουδαία νίκη και για το Βουπράσιο επί του Αστέρα Μιντιλογλίου.
Στον β' όμιλο, τα Ψηλαλώνια πήραν το ντέρμπυ με τον Ατρόμητο Ζαρουχλείκων, ο Ρωμανός επανήλθε στις νίκες, ενώ στο άλλο ντέρμπυ ανάμεσα στον Αετό Ρίου και το Δρέπανο, οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με 2-1 (παρακάτω υπάρχουν πλάνα από τον αγώνα)
Στον γ' όμιλο, ο Πατρέας ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αχαικού, κερδίζοντας με 4-1 και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά είχαμε :

(α' όμιλος)
Ροίτικα-Λέων Αλισσού 0-2
Καμίνια-Δόξα Νιφορείκων 2-0
Ακάδημος-Δόξα Χαλανδρίτσας 2-4
Απόλλων Βίδοβας-Νίκη Λουσικών 4-0
Μετόχι-Πρωτέας 4-3
Κρίνος-Άρλα 2-1
Βουπράσιο-Αστέρας Μιντιλογλίου 3-0


(β' όμιλος)
Άνω Καστρίτσι-ΑΠΟ Αρόης 1-0
Πήγασος-ΑΟ Θέας 2-0
Ρωμανός-Παμπατραικός 4-1
Πυρσός-ΠΑΟΚ Πατρών 1-3
Aετός Ρίου-Δρέπανο 2-1
Βούντενη-Παναχαικός 1-1
Ψηλαλώνια-Ατρόμητος Ζαρ. 3-0


(γ' όμιλος)
ΑΕ Αιγίου-Αστέρας Τέμενης 0-1
ΑΕΚ Πατρών-Μελίσσια 0-0
Καλάβρυτα-Απόλλων Συνοικισμού 0-2
Κεραυνός Σελιανιτίκων-Αμπελόκηποι 0-2
Δίας-Πολύτεκνος 1-1
Πατρέας-Αχαικός 4-1
Φλόγα Ροδιάς-Θύελλα Αιγείρας 1-1

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Κεραυνός Σελιανιτίκων-Αμπελόκηποι 0-2 (Επιμέλειά : Δημήτρης Σαρρής)

Την 3η τους σερί νίκη σημείωσαν οι Αμπελόκηποι, που επικράτησαν 2-0 του Κεραυνού Σελιανιτίκων στο γήπεδο Δημητρόπουλου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου ανέβηκε κι άλλο βαθμολογικά και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.
Η ομάδα των Συχαινών ευτύχησε να προηγηθεί (0-1) με γκολ από τα … αποδυτήρια, με απευθείας χτύπημα φάουλ του Α. Λαγκαδινού μόλις στο 3΄. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 9΄, ενώ στο 30΄ σούταρε άουτ από καλή θέση. Η μοναδική καλή στιγμή του Κεραυνού στο α’ μέρος ήταν στο 31΄ όταν ο γκολκίπερ των Αμπελοκήπων Κατσιαφλιάκας απέκρουσε εκπληκτικά το μακρινό φάουλ του Ντκέλα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξανά με γρήγορο γκολ, που έκοψε τα πόδια των αντιπάλων. Στο 49΄ ο Α. Λαγκαδινός εκτέλεσε κόρνερ, ο Καρέλας με κεφαλιά «σέρβιρε» στον νεαρό Μιχελή και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα (0-2), σκοράροντας σε 3ο σερί παιχνίδι. Οι προσπάθειες του Σερβέ στο 55΄ και του Ντκέλα στο 57΄ για τον Κεραυνό δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κατσιαφλιάκα, ενώ καλή ευκαιρία έχασε και ο Μανέτας στο 82΄ για τους Αμπελόκηπους.
Διαιτήτευσε ο Κ. Γιαννόπουλος (Καραβασίλης – Χαριτάτος). 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Χριστοδουλόπουλος, Χριστοδούλου, Μαραγκόπουλος (50΄ Σερβές), Τσέλιος, Ντκέλα, Κυριαζόπουλος, Τερζής (46΄ Κωστόπουλος), Ρότσκας, Σαραντόγλου, Τριανταφυλλόπουλος, Σταματόπουλος.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσιαφλιάκας, Βώρρος, Κουργιαλής (78΄ Μανέτας), Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Πήττας (69΄ Τιμπιλής), Οικονόμου (57΄ Τσεκούρας), Κουνάδης, Μιχελής, Α. Λαγκαδινός, Καρατζάς.  

*** Την παράσταση στο γήπεδο Δημητρόπουλου «έκλεψε» ο πρόεδρος του Κεραυνός Σελιανιτίκων, Γιάννης Τζεβελέκος (πιο γνωστός ως «Γκρόμπελαρ»), ο οποίος είχε ντυθεί σεΐχης (με κελεμπία και μαντίλα). Η … αρχηγική του εμφάνιση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και σχολιάστηκε απ’ όλους.   

Πλάνα από τον αγώνα Αετός Ρίου-Δρέπανο 2-1 (Aνεβάστε την ανάλυση σε HD)




*** Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τέρμα του Δρεπάνου με το οποίο μείωσε το σκόρ και το λάθος του σκόρερ Γρηγόρη Μπασκούτα που πανηγυρίζοντας έβγαλε την φανέλα και ενώ λίγο πριν είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα. Φυσικά είδε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Συμβαίνουν και αυτά....!!!!



 
Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: