Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Αμπελόκηποι-Θύελλα Αιγείρας 0-2 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Δημήτρης Σαρρής)

ΑΕΚ Πατρών-Δίας 1-0 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Αποστόλης Νικολόπουλος)

(α' όμιλος)
Νίκη Λουσικών-Ακάδημος 3-0
Άρλα-Δόξα Νιφορείκων 1-1
Δόξα Χαλανδρίτσας-Αστέρας Μιντ. 2-3
Πρωτέας-Λέων Αλισσού 5-0
Μετόχι-Καμίνια 2-1
Κρίνος-Βουπράσιο 1-0
Απόλλων Βίδοβας-Ροίτικα 5-0

(β' όμιλος)
Δρέπανο-Πήγασος 3-0
Βούντενη-Ρωμανός 2-3
Παναχαικός-ΠΑΟΚ Πατρών 0-2
Ψηλαλώνια-Πυρσός 1-2
Ατρόμητος Ζαρ.-ΑΠΟ Αρόης 5-0
Aετός Ρίου-Άνω Καστρίτσι 1-4
ΑΟ Θέας-Παμπατραικός 2-1

(γ' όμιλος)
Αχαικός-Αστέρας Τέμενης 3-2
Κεραυνός Σελιανιτίκων-ΑΕ Αιγίου 0-1
ΑΕΚ Πατρών-Δίας 1-0
Αμπελόκηποι-Θύελλα Αιγείρας 0-3
Καλάβρυτα-Φλόγα Ροδιάς 3-1
Μελίσσια-Πατρέας 1-3
Απόλλων Συνοικισμού-Πολύτεκνος 3-0


Ρεπορτάζ : Αμπελόκηποι-Θύελλα Αιγείρας (επιμέλεια : Δημήτρης Σαρρής)


Μόνη στο … ρετιρέ η Θύελλα Αιγείρας

Χωρίς συγκάτοικο οδηγεί πλέον την κούρσα στον Γ’ Ομιλο της Β’ Κατηγορίας η Θύελλα Αιγείρας, η οποία διατήρησε το απόλυτο (5 στα 5), επικρατώντας 3-0 των Αμπελοκήπων στο «Α. Κάνιστρας».

Η ομάδα των Συχαινών, που δεν έχει γευθεί ακόμα την χαρά της νίκης, ικανοποίησε μόνο στο α’ μέρος. Στο 16΄ η κεφαλιά του Καρέλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 41΄ ο γκολκίπερ της Θύελλας, Τσαπικούνης, έδιωξε δύσκολα με γροθιές το δυνατό σουτ του Οικονόμου. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 27΄ με κεφαλιά του Καρέλα, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον σκόρερ. Καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο α’ ημίχρονο η κεφαλιά «ψαράκι» του Παναγιωτόπουλου που πέρασε δίπλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αιγείρας κυριάρχησε, φθάνοντας δίκαια στη νίκη. Στο 52΄ ο Παπαχριστόπουλος νίκησε τον Φωτόπουλο στην εναέρια μονομαχία και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα (0-1) στην Θύελλα, ενώ το 0-2 σημείωσε ο νεαρός Σωτηρόπουλος στο 73΄ με διαγώνιο σουτ. Ο Καρέλας είχε κεφαλιά άουτ στο 78΄ για τους Αμπελόκηπους, ο Φωτόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Παπά στο 81΄, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 92΄ ο Σερβές με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ.

Διαιτήτευσε ο Παλαιολόγος (Κ. Γιαννόπουλος – Γκαβός).


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Φωτόπουλος, Βώρρος, Κουργιαλής, Καρέλας, Φερτάκης  (71΄ Σέρρος), Λάζος, Οικονόμου (46΄ Κουνάδης), Μιχελής, Ζαφειρόπουλος (55΄ Μπαλασκέρης), Α. Λαγκαδινός, Τρυπαναγνωστόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Τσαπικούνης, Ψαρράκος, Μανοδήμος, Πολύζος, Κατσουρής, Σωτηρόπουλος, Α. Νακελάρης (88΄ Β. Νακελάρης), Παναγιωτόπουλος (62΄ Παπά), Παπαχριστόπουλος (82΄ Σερβές), Καλέλλης, Λάμα.

Ρεπορτάζ : Δρέπανο-Πήγασος 3-0 (επιμέλεια : http://aodrepanou.blogspot.com/)
Εκπληκτικό παιχνίδι έκανε το Δρέπανο απέναντι στον Πήγασο,που έως τότε ήταν πρώτος στην βαθμολογία.Ο Πήγασος δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στον αγώνα εκτός από μία-δύο φάσεις σε όλο το παιχνίδι.Το Δρέπανο άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς,στο 5ο λεπτό,μετά από φανταστικό χτύπημα φάουλ του Σακελλαράκη και  αφού η μπάλα βρήκε στον Καττέ. Έκτοτε το Δρέπανο έγινε πιο δημιουργικό και στο β΄ημίχρονο με άψογο συνδυασμό Κυριαζή-Καττέ-Καραμπινά έγινε το 2-0 με αποτελεσματικό πλασέ του Καραμπινά,ο οποίος έχει γίνει μόνιμος σκόρερ.Το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε ο Φιλιππόπουλος,ο οποίος έκλεψε για μία ακόμη φορά την παράσταση, με δυνατό σουτ μέσα στη περιοχή.Η ομάδα του Δρεπάνου είχε και άλλες κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει ένα πολύ μεγάλο σκορ.Τέλος,αυτός  ίσως ήταν ο τελευταίος αγώνας του πασίγνωστου σε όλους  τερματοφύλακα  Θανάση Κατσαντούλα,ο οποίος θα ασχολείται πλέων μόνο ως προπονητής με το Δρέπανο.
ΔΡΕΠΑΝΟ:Κατσαντούλας,Τσάκας,Παράσχας,Σγούρας,Σακελλαράκης,Μπαμπαλιούτας,Καραμπινάς,
Γκίλας,Κυριαζής,Καττές,Μπασκούτας
Αλλαγές:Φιλιππόπουλος:Τζώρτζης,Χαλκίδης
 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ : ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ-ΔΙΑΣ 1-0
(Ανεβάστε την ανάλυση σε 720p και δείτε το σε HD)


Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: