Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΕΑ

Αμπελόκηποι-ΑΕ Αιγίου 5-0 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Δημήτρης Σαρρής)

Το μεγάλο διπλό του Πατρέα επί του Απόλλων Συνοικισμού, η επιβλητική νίκη του Παναχαικού επί του Ρωμανού, η συντριβή του Πυρσού από την ΑΟ Θέας και το απρόμενο διπλό της Φλόγας Ροδιάς επί του Αχαικού, ήταν τα πιο σημαντικά αποτελέσματα στην 7η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και στους τρείς ομίλους έχουν ώς εξής :

(α' όμιλος)
Άρλα-Βουπράσιο 0-0
Αστέρας Μιντιλογλίου-Ροίτικα 2-1
Δόξα Νιφορείκων-Λέων Αλισσού 1-0
Νίκη Λουσικών-Μετόχι 0-0
Δόξα Χαλανδρίτσας-Καμίνια 1-1
Απόλλων Βίδοβας-Κρίνος 2-2
Πρωτέας-Ακάδημος 3-4

(β' όμιλος)
Δρέπανο-Ψηλαλώνια 2-2
Παναχαικός-Ρωμανός 5-0
ΠΑΟΚ-ΑΠΟ Αρόης 0-1
Ατρόμητος Ζαρουχλείκων-Πήγασος 3-1
ΑΟ Θέας-Πυρσός 8-1
Παμπατραικός-Άνω Καστρίτσι 1-1
Αετός Ρίου-Βούντενη 3-0 

(γ' όμιλος)
Αχαικός-Φλόγα Ροδιάς 1-2
Μελίσσια-Καλάβρυτα 2-2
Απόλλων Συνοικισμού-Πατρέας 2-4
Αμπελόκηποι-ΑΕ Αιγίου 5-0
Αστέρας Τέμενης-Δίας 1-1
Θύελλα Αιγείρας-Πολύτεκνος 0-0
ΑΕΚ Πατρών-Κεραυνός Σελιανιτίκων 5-0

ρεπορτάζ : Αμπελόκηποι-ΑΕ Αιγίου (του Δημήτρη Σαρρή)

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Αμπελόκηποι κόντρα στην ΑΕ Αιγίου, φθάνοντας στην εύκολη επικράτηση με 5-0 στο γήπεδο Προαστείου. Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου, που σημείωσε την δεύτερη φετινή της νίκη, έδειξε τα … δόντια της με το «καλημέρα» σημειώνοντας δύο γρήγορα γκολ, που … έκοψαν τα πόδια των αντιπάλων.

Στο 7΄ο Πήττας έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ (κεφαλιά άουτ), κάτι το οποίο έγινε δύο λεπτά αργότερα (στο 9΄), όταν ο Μπαλασκέρης πλάσαρε υποδειγματικά τον Λιάνη (1-0), μετά από ασίστ του Α. Λαγκαδινού. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 18΄ με σουτ κεραυνό του Χρ. Λαγκαδινού έξω από την περιοχή, που αιφνιδίασε τον Λιάνη (2-0).

Ο Μπαλασκέρης έφθασε κοντά και σε τρίτο γκολ στο 21΄ (απέκρουσε ο Λιάνης), ενώ την πρώτη καλή φάση για τους Αιγιώτες δημιούργησε ο Νεζίρι στο 22΄. Στο 41΄ ο διαιτητής Κ. Γιαννόπουλος λανθασμένα δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Μιχελή, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπούρδαλος της ΑΕΑ σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη η ομάδα των Συχαινών κυριάρχησε, σημειώνοντας ακόμα τρία γκολ. Μοναδική ευκαιρία έχασε ο Λάζος στο 48΄, ενώ σωτήρια απέκρουσε με τα πόδια το διαγώνιο σουτ του Μιχελή ο Λιάνης στο 62΄. Ο Μιχελής ανατράπηκε και πάλι μέσα στην περιοχή στο 64΄, αυτή την φορά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μπαλασκέρης ευστόχησε στο πέναλτι, γράφοντας το 3-0. Στο 68΄ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 όταν ο Κουνάδης έβγαλε έξυπνα μόνο του τον Μιχελή, ο οποίος νίκησε με «λόμπα» τον Λιάνη. Ο νεαρός Μιχελής ήταν ο σκόρερ και του τελικού 5-0 στο 85΄ (προηγήθηκε ωραία μακρινή μπαλιά του Τιμπιλή), σφραγίζοντας έτσι την πολύ καλή του εμφάνιση.

Διαιτήτευσε ο Κ. Γιαννόπουλος (Καπελλάκης – Χαριτάτος).


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσιαφλιάκας, Βώρρος, Κουργιαλής (75΄ Καββαδάς), Καρέλας (71΄ Τιμπιλής), Χρ. Λαγκαδινός, Πήττας, Λάζος, Κουνάδης (71΄ Κουνάδης), Μιχελής, Α. Λαγκαδινός, Μπαλασκέρης.

ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ: Λιάνης, Θωμάς (25΄ Καραμπάσης), Γεωργακόπουλος, Μέμος (46΄ Δροσόπουλος), Μεσσήνης, Παπαδόπουλος, Νεζίρι, Θεοδωρόπουλος (65΄ Κολιός), Ρηγόπουλος, Μελισσουργός, Μπούρδαλος.

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: