Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δ' ΕΘΝΙΚΗ / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ...4 Χ 4


Τριταιίκος-Αχαική 1-1 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Αποστόλης Νικολόπουλος)

Με την 4η αγωνιστική, συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο της Δ' Εθνικής. Στα Βραχνέικα είχαμε το παιχνίδι των δύο πρωτοπόρων, με τον Παναιγιάλειο να μην σταματάει ούτε εκεί, να κάνει το 4 στα 4 και να ξεφεύγει στην βαθμολογία. Τριταιίκος και Αχαική έμειναν στο 1-1 στο ''Α. Κάνιστρας'', με τους φιλοξενούμενους να έχουν 4 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα !! Ο Ατρόμητος Λάππα ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Αμαλιάδας με ένα τέρμα του Γιώργου Αντωνόπουλου, ενώ η Θύελλα πέτυχε την πρώτη της νίκη με σκόρ 4-0, απέναντι στο Τσιλιβή. Σπουδαίο διπλό για το Πανόπουλο μέσα στον Πάμισσο, αλλά και για τον Ολυμπιακό Γυθείου επί της Εικοσιμίας. Τέλος, Βρασιές και Εράνη έμειναν στο απόλυτο ''μηδέν'' στον μεταξύ τους αγώνα. Αναλυτικά είχαμε :

Διαγόρας Βραχνείκων-Παναιγιάλειος 0-2
(66' Διαμαντόπουλος, 74' Ντόμας)

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Επιμέλεια : Γιάννης Γεωργακόπουλος)
 6΄ Γυριστό σουτ του Γκοτσούλια, μέσα από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει ψηλά
40΄ Ο Μπούνας βγάζει παράλληλη συρτή σέντρα από δεξιά, το πλασέ που επειχειρεί  όμως ο Βασιλαντωνόπουλος είναι αδύναμο και ο Λιούρδης με τα πόδια αποκρούει σε  κόρνερ.
43΄ Ο Ανδρεόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαλτιμά, όμως την τελευταία στιγμή ο Τρίγκας με προβολή στέλνει τη μπάλα κόρνερ.
60΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου και η μπάλα καταλήγει άουτ.
64΄ Ο Αλεξανδρόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Μπαλτιμάς έδιωξε σε κόρνερ.
66΄ Σέντρα του Αγουρίδη από δεξιά και ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά ψαράκι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Λιούρδη (0-1).
74΄ Σε εκτέλεση φάουλ ο κατεργάρης τροφοδοτεί έξυπνα τον Ντόμα, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα της αιγιώτικης ομάδας (0-2).
89΄ Σουτ του Βασιλαντωνόπουλου καταλήγει άουτ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.: Λιούρδης, Νικολόπουλος, Μπίζος, Νίκας, Γάτσος (84΄ λ.τ. Τάκος), Παπαδόπουλος (73΄ Παναγόπουλος), Λάζαρης, Αμπατζής (75΄ Παρίσης), Νάτσης, Αλεξανδρόπουλος, Ανδριόπουλος.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Αγουρίδης, Κατεργάρης, Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Μπούνας (90΄ Αργυρόπουλος), Ντόμας (89΄ Στρατομήτρος), Διαμαντόπουλος (75΄ Μαντάς), Βασιλαντωνόπουλος, Γκοτσούλιας.



Ατρόμητος Λάππα-Αστέρας Αμαλιάδας 1-0
(43' Αντωνόπουλος)

Μεγίστης σημασίας επιτυχία κατάφερε ο Ατρόμητος Λάππα, που επιβλήθηκε δύσκολα του Αστέρα Αμαλιάδας (1-0) και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη νίκη χαρακτηρίζεται «χρυσάφι", καθότι ο Αστέρας υπολογίζεται ως μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και θα παλέψει για την παραμονή. Σημειωτέον, απώλεσε πέναλτι στο 4' (με Αντωνόπουλο).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Επιμέλεια : Γιάννης Γεωργακόπουλος)
4' Ο Αντωνόπουλος εκτελεί πέναλτι ο Β. Αγγελόπουλος αποκρούει.
5’Κεφαλιά Μπούρδου, απόκρουση.
43' 1-0 Ο Αντωνόπουλος κερδίζει κεφαλιά, από κόρνερ του Τσιάτο και δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Ατρομήτου.
59' Δοκάρι σε κεφαλιά του Τσιάτο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Λ.: Β. Αγγελόπουλος, Λιβάνης, Σανδραβέλης, Ζώτος, Αντωνόπουλος, Κυριτόπουλος (43’ λ.τ. Γιαννακόπουλος), Κυριαζόπουλος (60’ Νάτσης), Πολίτης, Τσιάτο, Λ. Αγγελόπουλος, Μπούρδος (82’ Μούζος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Α. Αντωνόπουλος, Νούλας (82’ Φερεκίδης), Γκρίλας, Ρούνης, Παναγιωτόπουλος, Αρουτίδης, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Τριανταφύλλης (75’ Σιούλας), Θ. Αντωνόπουλος (46’ Τσαμπάλα), Παπαθεοδώρου

Τριταιίκος-Αχαική 1-1
(44' Αργυρόπουλος / 33' Δημητρακόπουλος)

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Επιμέλεια : Γιάννης Γεωργακόπουλος)
Τριταιϊκός και Αχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο «Α.Κάνιστρας», ύστερα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που διακόπηκε για περίπου 5 λεπτά στο πρώτο μέρος (αναταραχή στην εξέδρα), με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι Καραπίτσος και (γενικός αρχηγός Αχαϊκής). Για την ομάδα της Ερυμάνθιος ήταν η τρίτη ισοπαλία, ενώ τα «καναρίνια» έχουν μόνο ισόπαλα αποτελέσματα (!).

33' 0-1: Πάσα Αναγνώστου, πλασέ του Δημητρακόπουλου.
44' 1-1: Άμεση απάντηση του Τριταιικού με κεφαλιά του Αργυρόπουλου μετά από κόρνερ του Ταμπούρη.
74’: Σουτ του Δημητρακόπουλου, έδιωξε ο Θωμάς.
Το παιχνίδι διεκόπη στο 25λεπτο με το διαιτητή να αποβάλει τον Χρήστο Καραπίτσο και το γενικό αρχηγό της Αχαϊκής, Λοτσάρη. Η ένταση μεταφέρθηκε στην κερκίδα με τους φιλοξενούμενους να τα βάζουν με τον πρόεδρο του Τριταιικού,Θόδωρο Πετρούτσο, αλλά και με την άμεση παρέμβασή του η… φωτιά έσβησε. Ένταση υπήρχε και μεταξύ των παικτών αλλά ήπιας μορφής.

ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ: Θωμάς, Μελέκος, Φωτόπουλος, Αργυρόπουλος, Καλιβωκάς, Νταλαπέρας (34’ λ.τ. Σωτηρόπουλος – 77’ λ.τ. Ορφανίδης), Αγγελατος (65’ Μερλής), Βουρλούμης, Ταμπούρης, Λαζανάς, Μπαζάρογλου.
ΑΧΑΪΚΗ: Καλλιακμάνης, Γερασιμόπουλος, Μπουρδανιώτης, Λαζανάς (75’ Μικελάτος), Ανδριέλλος, Νιφορόπουλος, Φίλιππας, Σπανός (66’ Π.Π. Νιφόρας), Δημητρακόπουλος, Καζαντζής (79’ Π.Ν. Νιφόρας).
·         Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Τρίτη στις 7 μ.μ. από το Super B σε περιγραφή του Παναγιώτη Μάλλιου.

Θύελλα Πατρών-ΑΟ Τσιλιβή 4-0
(17', 63' Μπάρδης, 69' Σπυρόπουλος, 83' Γκοτσόπουλος)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ : Παπαδόπουλος, Μπαλατής, Νικολακόπουλος, Καραχάλιος, Βετούλας, Αθανασίου (81΄ Ματζουράκης), Μπαλτιμάς (76΄ Ασπροποταμίτης), Σπυρόπουλος, Μπινιέρης (85΄ Χαϊκάλης), Μπάρδης, Γκοτσόπουλος
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ : Κλάδης Β., Κλάδης Αγ., Βυθούλκας, Κουσίδης, Σοφός Δ., Μποτώνης, Μπουζιάνος, Ψήφης (46΄ Μυλωνάς), Μαρίνος (56΄ Κρεζίας), Κάρδαρης, Μαρούδας (74΄ λ.τρ.  Σοφός Ι.)

Πάμισος Μεσσήνης-ΠΦΟ Πανόπουλο 1-2
(66' Αντωνίου / 54', 88' Γκέρτσος)

ΑΟ Εισοσιμίας-Ολυμπιακός Γυθείου 2-4
(32', 43' Αντωνάτος / 25', 62' Τζανετάκος, 84' Ι. Σουκούλιν, 90' Μ. Σουκούλιν)

ΑΜΣ Βρασιές-Εράνη Φιλιατρών 0-0

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ου ΟΜΙΛΟΥ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: