Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΡΑΜΟ.....GOAAAAALLLLL

Απόλλων Εγλυκάδας-Φωστήρας 1-0 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Α. Νικολόπουλος, Ε. Νταφογιάννη)

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 15.00
Απόλλων Εγλυκάδας-Φωστήρας Οβρυάς 1-0
(27' Ραμόπουλος)
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος

Μια πολύ σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλων Εγλυκάδας, απέναντι στον Φωστήρα Οβρυάς. Ένα παιχνίδι όπου ήταν πραγματικό ντέρμπυ, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο στο πρωτάθλημα την παραμονή και που τέλικα κρίθηκε από ποιον άλλον, από τον Βασίλη Ραμόπουλο. Ο ''Ραμογκόλ'' του Απόλλωνα σκόραρε στο 27' και χάρισε τους τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα για την ομάδα του και την οδηγεί με τα τέρματα του εκ του ασφαλούς για την συνέχεια.
Ο Φωστήρας ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δύνατα στο παιχνίδι. Τα 15 πρώτα λεπτά ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, με τον Απόλλωνα να δείχνει μπερδεμένος και με όχι καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο 3' είχαμε καλή ευκαιρία με τον Πανούση να μην μπορεί να πιάσει αμαρκάριστος την κεφαλιά, ενώ στο 9' ο Λάτσης σούταρε χλιαρά έξω από την περιοχή, αλλά ο Αγοράκης μπλόκαρε εύκολα. Μια μεγάλη στιγμή είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 10, όταν από κόρνερ ''ξυράφι'' του Σπύρου Δεπούντη, ο Αγοράκης έδιωξε σωτήρια με γροθιές, λίγο πριν ο Βερβέρογλου καρφώσει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Απόλλων άρχισε σιγά σιγά να ''ξυπνάει'' και να μπαίνει στο παιχνίδι. Στο 15' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή με το γυριστό σούτ του Σουγλέρη που μπλόκαρε εύκολα ο έμπειρος Νίκος Τούφας. Η πίεση των γηπεδούχων ανέβαινε σιγά σιγά, και στο 27' μετά την καταπληκτική μπαλιά του Χριστόπουλου, ο Ραμόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Τούφα, τον πέρασε και σε κενή εστία έγραψε το 1-0. Ένα τέρμα που στην πορεία του πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχθεί ''χρυσάφι'' για τους Εγλυκαδιώτες. Ο Απόλλων όμως δεν σταμάτησε εκεί και στο 38' έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Χριστόπουλο να δέχεται την μπάλα από τον Ραμόπουλο αλλά το σούτ του να κοντράρει την τελευταία στιγμή πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στην εκπνοή του ημιχρόνου είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία σε κεφαλιά που επιχείρησε η οποία πέρασε άουτ.
Στο β' μέρος η εικόνα δεν ήταν και πολύ διαφορετική. Δυνατές μονομαχίες, μέτριο παιχνίδι αλλά με τις ομάδες να θέλουν τους τρείς βαθμούς και να το δείχνουν ψυχωμένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 65' είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν το σούτ του Χριστόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ καλή ευκαιρία έχασε και ο Ραμόπουλος στο 73' με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα ποδοσφαιριστών του Φωστήρα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Το τελευταίο τέταρτο ανήκει στην ομάδα της Οβρυάς που κυνήγησε την ισοφάριση. Ο Απόλλων κλείστηκε στην άμυνα του και προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του σκόρ. Η πίεση των φιλοξενούμενων προερχόταν κυρίως από στημένες φάσεις, είτε αυτές ήταν φάουλ είτε επικίνδυνα κόρνερ με τον Δεπούντη. Στην καλύτερη ίσως στιγμή τους στο β' μέρος, ο Βερβέρογλου έπιασε την κεφαλιά έξω από την περιοχή και προσπάθησε να κρεμάσει τον Αγοράκη, έπειτα από έξοδο του τελευταίου με γροθιές. Όμως εκεί ήταν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, ο οποίος έδιωξε με επιτυχία την επικίνδυνη αυτή στιγμή για την ομάδα του.
Ο Απόλλων πήρε σπουδαίο ''τρίποντο'' και πλέον απολαμβάνει την 6η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας για 7ο σερί παιχνίδι αήττητος. Συγχρόνως δίνει σκληρές απαντήσεις σε όσους τον είχαν καταδικάσμένο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει εξασφαλίσει κάτι. Το σίγουρο είναι ότι στην Εγλυκάδα, θα ''πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους'' επειδή αυτοί πιστεύουν στην ομάδα τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Κατεργάρης (79' Βανάκας), Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Παναγόπουλος (69' Πλέγας), Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (59' Νιάχος), Ραμόπουλος
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ : Τούφας, Μάτα, Πανούσης, Τζίρτης, Βερβέρογλου, Νικολάου, Νιούνεφ (87' Μπέκας), Ανδρικόπουλος, Λάτσης (76' Σταμούλης), Αθανασόπουλος (59' Γαλάνης), Δεπούντης

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ : 
*** Μάνος Μπουσές...is come back.! Αύριο το βίντεο του αγώνα..!
*** Αρχηγός για την ομάδα του Απόλλωνα, αγωνίστηκε ο Γρηγόρης Παναγόπουλος. Ήδη από την αρχή του πρωταθλήματος έχουν φορέσει το περιβραχιόνιο της ομάδας, 5 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα η οποία είναι μακριά από ''βεντετισμούς''.
*** Πραγματικοί ''σκύλοι'' ήταν η αμυντική τετράδα του Απόλλωνα. Παπαστεργίου, Γιαννόπουλος, Κ. Αβραμόπουλος και Κατεργάρης ήταν εξαιρετικοί. Μάλιστα ο Δημήτρης Παπαστεργίου έπαιζε στα τελευταία λεπτά με αρκετές κράμπες από την υπερπροσπάθεια. Για να μην αδικούμε και τους υπόλοιπους όμως, κανείς δεν υστέρησε και όλοι έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρει η ομάδα το παιχνίδι.
*** Τραυματίας αγωνίστηκε και ο Γιάννης Βανάκας που πέρασε ώς αλλαγή. Ο νεαρός αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού αλλά χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά.
*** Μετά το τέλος του αγώνα, η Ευτυχία Νταφογιάννη έβγαλε φωτογραφία τους νικητές, οι οποίοι είχαν μαζευτεί στο κέντρο για να τους μιλήσει και να τους συγχαρεί ο Άρης Πλέγας.

TO BINTEO TOY AΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΜΠΟΥΣΕ
(Ανεβάστε την ανάλυση και δείτε το σε HD εικόνα)



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ PATRAGOAL


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την ''τριάδα'' της κορυφής να παραμένει όπως ήταν. Την νίκη της ημέρας πέτυχε ο Αχαιός Σαραβαλίου, που επιβλήθηκε με 2-1 του Πάτραι στο Ντα Λούζ και το υποχρέωσε στην πρώτη φετινή του ήττα εντός έδρας. Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο Εθνικός Σαγείκων κέρδισε με πέναλντυ στο 115' με 2-1 την Αναγέννηση. Και λέμε 115' γιατί ο αγώνας διεκόπη για 15' λεπτά αφού οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του Καλύβα και επικράτησε ''μπάχαλο'' με την αποβολή 4 ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης. Όπως και να έχει, ο Εθνικός κατάφερε να πάρει την νίκη που τον κρατάει στην τριάδα της κορυφής. Η Ακράτα κέρδισε 3-2 τον Αχιλλέα/Εθνικό, έβγαλε την υποχρέωση και έφυγε στα γρήγορα σύσσωμη για τον γάμο του ποδοσφαιριστή της Μεντή....Η Νική κέρδισε το Ζαβλάνι με 2-1, όπως και η Αστραπή τον Δαβουρλή Κ92 με 1-0. Εκτός έδρας νίκη και για την Θύελλα Σκιαδά με 2-0 επί του Ωλενιακού ενώ στις επιτυχίες επέστρεψε και ο Ατρόμητος επί του Αίαντα με γκόλ του Γ. Κόκκα στο 90' και με τον Αντώνη Μαύρη να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή. Νέος τεχνικός των ''πορτοκαλί'' θα είναι ο Γιώργος Τουντόπουλος. Αναλυτικά είχαμε :

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, Γήπεδο ''Ντα Λούζ'', Ώρα 15.00
ΑΟ Πάτραι-Αχαιός Σαραβαλίου 1-2
(53' Μούνγκουλης / 50' Αλεξόπουλος, 74' Φραντζής)
Διαιτητής : Γραββάνης


ΑΟ Πάτραι-Αχαιός Σαραβαλίου 1-2 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Ευτυχία Νταφογιάννη)

ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ : Σπυρόπουλος, Μακρόπουλος, Φραγκουλάκης (65’ Χριστόπουλος), Βαγγελάτος Κ., Βαγγελάτος Χ. (46’ Βρόντος), Πάντο, Πατάπης, Τσίφας, Μούνγκουλης, Μπερτσιάς Ν., Μπαμπίλης (75’ Μπαλής)
ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ : Γιαννακόπουλος (40 λ.τ. Μπαρδάκης), Διαμαντόπουλος, Σωτηρόπουλος Α. (87’ Ξυπολιάς), Παναγόπουλος, Παπουτσής, Σωτηρόπουλος Κ., Αντωνόπουλος, Σπαθής, Φραντζής, Αλεξόπουλος, Νικολόπουλος (57’ Κασπίρης)

*** Επανήλθε ο Τάσος Αλεξόπουλος στην 11άδα του Αχαιού, μετά τον τραυματισμό του. Μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε και τον δρόμο για το μεγάλο ''διπλό'' της ομάδας του Σαραβαλίου

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, Γήπεδο Σαγείκων, Ώρα 15.00
Εθνικός Σαγείκων-Αναγέννηση Πατρών 2-1
(60' Τσολόπουλος, 120' πεν. Αθανασόπουλος / 40' πεν Τσάλτας)
Αποβολές : 73' Κολλιόπουλος, 115΄ Τσάλτας, 115' Σταυρόπουλος, 115' Λάβδας
Διαιτητής : Καλύβας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ : Οικονόμου, Σκιαδάς (59’ Τζίφας), Ιωάννου Ν., Πυρρής, Τσολόπουλος, Αβράμης, Παναγόπουλος, Μπατέλος, Ιωάννου Κ., Μπαρδούσης (46’ Μπαλαλάς), Αθανασόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ : Αδαμόπουλος, Σπανός, Κολλιόπουλος, Κογκόλης, Βασιλείου (89’ Σπάτουλας), Χριστόπουλος (59’ Ξάνθης), Σαχπατζίδης, Σταυρόπουλος, Τσάλτας, Παπαδόπουλος (63’ Λάβδας)

*** Πράγματα και θάμματα έγιναν στα Σαγέικα. Με την λήξη του αγώνα, ο κ. Καλύβας έπειτα από υπόδειξη του βοηθού κ. Χαγιάννη, σφύριξε ανύπαρκτο πέναλντυ υπέρ των γηπεδούχων. Έχει βέβαια προηγηθεί ανύπαρκτο πέναλντυ και για την Αναγέννηση, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Εθνικού. Το παιχνίδι διακόπηκε για 20 λεπτά διότι οι ανθρώποι και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης διαμαρτυρήθηκαν με πολύ έντονο τρόπο στο διαιτητικό τρίο. Στο φύλλο αγώνα, ο ρέφερι Καλύβας «καίει» την Αναγέννηση Πατρών καθώς αναγράφει ότι παράγοντας της ομάδας, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και απώθησε βίαια τον επόπτη Χαγιάννη, ενώ στην ίδια κίνηση προχώρησαν και οι ποδοσφαιριστές Τσάλτας, Σταυρόπουλος, ενώ επίθεση από τον Λάβδα δέχθηκε ο βοηθός Τσιρίνης.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, Γήπεδο Αβύθου, Ώρα 14.00
Αχιλλέας/Εθνικός-ΑΟ Ακράτα 2-3
(63' Σκόνδρας, 94' Τριανταφύλλου / 20' Ν. Χοντζαλάρι, 44', 77' Κατσαρέλιας)
Αποβολή : Κατσαρέλιας 
Διαιτητής : Β. Γκοτσόπουλος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ΕΘΝΙΚΟΣ: Ιορδανίδης, Μαρκάτος (75’ Αυλωνίτης), Τσακούλης, Χριστοδουλόπουλος, Σκόνδρας (72’ Φάκος), Παπαδιονυσίου, Τριανταφύλλου, Λαλαής, Τέρμπος, Μακρυγιάννης, Φίλιας (46’ Παρίσης)
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ: Βασιλακόπουλος, Χοτζαλάρι Κ., Διαμαντόπουλος (70’ Κορμαζόπουλος), Τσούρας, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Λυμπερόπουλος (62’ Μαντάς), Ζαφειρόπουλος, Χοτζαλάρι Ν. (79’ Παράνομος), Ανωγιάτης, Κατσαρέλιας

*** Ο μέσος της Ακράτας Μεντής δεν συμμετείχε στον αγώνα, αφού παντρευόταν. Ο αγώνας άρχισε στις 14.00 έτσι ώστε οι συμπαίκτες του να προλάβουν να είναι στην εκκλησία και να του ευχηθούν ''βίον ανθόσπαρτον''...

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, Γήπεδο Ρίου, Ώρα 15.00 
Δαβουρλής Κ92-Αστραπή Ψαροφαίου 0-1
(30' Ρουντζαμάνης)
Διαιτητής : Τζουανόπουλος

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ’ 92 : Κοκοτσής, Λαζαρίδης, Ραμαντάνης, Τούσης, Κούντας, Τρίγκας, Μακρυνιώτης, Γεράνιος, Αποστολόπουλος (61’ Δρογγίτης), Κουλούρης (74’ Μπακλέσης), Θοδωρής (84’ Αρβανίτης)
ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΙΟΥ : Κολλαϊτης, Γελάσιος, Θανάσουλας, Κουρμπανάς, Λιόσης, Σταθόπουλος, Ρουντζαμάνης (80’ Καραμάνος), Μηλάτος, Γιαννόπουλος, Χαρισιάδης (46’ Κ. Γραμματικόπουλος), Κοσμάς (59’ Κοτικιάν).

*** Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν η ''Μπάρτσα'', αλλά ο Δαβουρλής είχε και αυτός δοκάρι στο 0-0 με τον Κούντα. Επίσης να σημειώσουμε ότι η διοίκηση της ομάδας του Ψαροφαίου ανακοίνωσε ότι νέος τεχνικός για την ομάδα της Αστραπής θα είναι ο Γιώργος Νικολακόπουλος

   Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ Ζαρουχλείκων, Ώρα 15.00
Ατρόμητος Πατρών-Αίας Πατρών 1-0
(90' Κόκκας)
Αποβολή : 65' Κακούρης
Διαιτητής :Μπεζεριάνος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Αντωνόπουλος, Σπηλιόπουλος (79' Σκαπέρας), Κόκκας Α., Ζήσης, Μουταφίδης Σ., Τεμπονέρας, Παπαδόπουλος (90' Μπούνιας), Μουταφίδης θ., Μπουρλάκης (Νικόλας), Σωτηρίου, Γ. Κόκκας
ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ : Χατούπης, Πανταζάτος, Τσώνης, Κακούρης, Σπηπόπουλος, Φωκάς, Φλωράτος Π. (36' Κολέσης), Φλωράτος Κ., Κατσαϊτης, Μπαλής (36' Αλεξανδρόπουλος), Λαμπρόπουλος.

*** Στον πάγκο του Ατρομήτου κάθησε ο Αντώνης Μαύρης ενώ από σήμερα η ομάδα των Ζαρουχλείκων θα έχει για τεχνικό τον Γιώργο Τουντόπουλο, πρώην προπονητή του Αίαντα !

 Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, Γήπεδο Προαστείου, Ώρα 15.00
Νίκη Προαστείου-ΑΠΣ Ζαβλάνι 2-1
(27' Δερβίσης, 50' Παρασκεύας / 31' Κούτουλας)
Αποβολή : Νικολόπουλος 
Διαιτητής : (Βεργέτης-Συνδέσμου Αρκαδίας)


Νίκη Προαστείου-Ζαβλάνι 2-1 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Δημήτρης Σαρρής)

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ : Καραγεωργόπουλος, Πολύδωρος, Παρασκεύας, Δερβίσης, Μικές, Λίλας, Μπίτσι, Οικονομόπουλος (88' Σιούφρας), Καλύβας, Σαμπανέι, Παναγάκης (61' Λάιος)
ΑΠΣ ΖΑΒΛΑΝΙ : Δαλαβούρας, Κουτούλας, Σούμπασης, Νικολόπουλος, Τσαμτσούρης, Ράπτης, Μαντούκας (68' Σπανός), Β.Ιωάννου, Φωτόπουλος (65' Κεπενός), Ανδρούτσος, Δ. Ιωάννου

*** Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε την παραίτηση του προπονητή του Ζαβλανίου Α. Νικολόπουλου.
*** Το παιχνίδι διέυθυνε ο κ. Βεργέτης από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας, λόγω ότι η ΕΠΣ Αχαίας δεν όρισε διαιτητή στον αγώνα. Είναι άξιο αναφοράς το ποσό που πλήρωσε η γηπεδούχος ομάδα της Νίκης, το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα στην πιο κάτω φωτογραφία. 278,40 Ευρώ σε μια εποχή σαν αυτή που διανύουμε, δεν είναι και λίγα.....



Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, Γήπεδο Μαζαρακίου, Ώρα 15.00
Ωλενιακός-Θύελλα Σκιαδά 0-2
(3', 58' Κουλογιάννης)
Διαιτητής : Α. Γιαννόπουλος

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ : Καραλής, Αργυρόπουλος (82’ Ανδριόπουλος), Τσαουδάς (33’ Παναγιωτόπουλος), Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουμαριώτης (80’ Ηλιόπουλος), Γκίνετς, Νικολακόπουλος, Λάμπρου, Σπυρόπουλος, Γεωργόπουλος
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ : Δημόπουλος, Νταφογιάννης Γ., Μπαρδάκης Γ. (65’ Μαυρόγιαννης), Νταφογιάννης Χ., Στούπας, Τσίμπιτσης, Παναγιωτόπουλος, Πλούμπης (70’ Γραμματσούλιας), Κουλογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μπαλής (82’ Μπαρδάκης Χ.)

*** Καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Ωλενιακού. Όμως τελικά μέτρησε η ποιότητα της Θύελλας και κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα τον αγώνα

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: