Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


***  Αγωνιστική ''προπονητοφαγίας'' ήταν αυτή που πέρασε στην Α' Κατηγορία. Παρελθόν από τους πάγκους των ομάδων τους αποτέλεσαν οι Γρηγόρης Γραμματικόπουλος του Φωστήρα και Πέτρος Χρηστίδης του Ατρομήτου. Χαρακτηριστικό γεγονός είναι ότι οι μισοί προπονητές συνεχίζουν στους πάγκους των ομάδων που ξεκίνησαν και αυτοί είναι οι Θ. Καρανικόλας (Ακράτα), Τ. Σαλαμαλίκης (Εθνικός Σαγείκων), Σ. Πεφάνης (Αχαιός Σαραβαλίου), Ν. Πατρώνης (Νίκη Προστείου), Γ. Τουντόπουλος (Αίας), Ά. Πλέγας (Απόλλων Εγλυκάδας), Ε. Μαράτος (Δαβουρλής Κ92) και Μπ. Σπανασωτηρόπουλος (Ωλενιακός).
***  Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της Α' Κατηγορίας. Αχαιός, Εθνικός και Ακράτα έχουν από 26 βαθμούς. Αναμένεται μεγάλη μάχη στην συνέχεια.
*** Συγκλονιστικό το πρωτάθλημα όμως και από την μέση και κάτω. Αυτό φαίνεται εύκολα από το γεγονός ότι η 5η θέση που βρίσκεται η Νίκη Προαστείου (17β), απέχει μόλις 6 βαθμούς από την 14 που βρίσκεται ο Φωστήρας Οβρυάς (11β).
***  Δεν σκόραραν αυτήν την αγωνιστική, τα πρώτα ''κανόνια'' της κατηγορίας. Κόκκας, Θ. Λαμπρόπουλος, Ανωγιάτης και Κ. Ιωάννου έμειναν ''άσφαιροι'' με αποτέλεσμα να τους πλησιάσουν οι Αθανασόπουλος και Σπύρος Λαμπρόπουλος.
***  Πρώτη νίκη του Γερολυμάτου στον πάγκο του ΑΟ Πάτραι, που αγνοούσε την νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές.
***  6ο σερί παιχνίδι αήττητος ο Απόλλων Εγλυκάδας, έχοντας μάλιστα περάσει και από αρκετά δύσκολες έδρες (Ατρόμητο, Αστραπή, Σκιαδά). Στην Εγλυκάδα πιστεύουν πολύ στην ομάδα τους....
***  Λίγα τα παράπονα για τις διαιτησίες της αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία. Οι ρέφερι σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.
***  13 λεπτά καθυστέρηση κράτησε ο διαιτητής Παπαδόπουλος, στον αγώνα Ίκαρος Πετρωτού-Άρης. Και αυτό γιατί καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, φίλαθλοι έβριζαν τον επόπτη με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές διακοπές.
***  Πρώτη ήττα για τον Λάμπη Κανταρτζόπουλο στον πάγκο του Άρη.
***  Ανεβαίνει βαθμολογικά η Αναγέννηση. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού η ποιότητα της σαν ομάδα δεν είναι για τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.
***  Αυτήν την φορά, ο Ωλενιακός είχε ''κανονικό'' τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια του. Για την ομάδα του Μαζαρακίου, αγωνίστηκε ο Καραλής, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του.
***  Τι και αν δεν έπαιζε στην έδρα του...Το Λιμνοχώρι του Ντίνου Σπυρόπουλου μπορεί να ήταν τιμωρημένο και να αγωνίστηκε στο γήπεδο του Λάππα, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε να κερδίσει πολύ εύκολα το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό Πάτρών.
***  Ο Γιάννης Γραββάνης ξεκίνησε πολύ πετυχημένα στον πάγκο της ΑΕ Περιβόλας, κερδίζοντας με 8-0 την Αναγέννηση/Αίας. Και αυτό έγινε στο γήπεδο όπου είχε κάτσει για τελευταία φορά ώς προπονητής της Αστραπής, ύστερα από μια μεγάλη εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Εγλυκάδας με 4-0. Οι όμορφες συμπτώσεις του αθλητισμού....
***  Επίσης, στον συγκεκριμένο αγώνα είχαμε τον καταλογισμό τριών πέναλντυ υπέρ των γηπεδούχων. Και στα τρία ευστόχησαν τρείς διαφορετικοί ποδοσφαιριστές της ΑΕ Περιβόλας (Παπουτσής, Λίγκας, Ράφτης)
***  Ο Χρήστος Λάππας του Αιγιέα/Άρη, σκόραρε για 5ο σερί παιχνίδι και έφτασε στην κορυφή των πίνακα των σκόρερ. Αυτός και ο Λέτο...!!
***  Αφού ο Πατρέας κατάφερε να περάσει τόσο επιβλητικά από την έδρα του Συνοικισμού, δεν βλέπουμε ποιος μπορεί να του σταματήσει την πορεία προς τον τίτλο.
***  Περίμενε κανείς την ''πεντάρα'' του Παναχαικού στον Ρωμανό ? Και όμως, σε ένα γειτονικό ντέρμπυ, παίζουν όλα τα αποτελέσματα.
***  Ο πιο παραγωγικός όμιλος της Β' Κατηγορίας είναι μακράν ο 2ος, στον οποίο έχουν σημειωθεί 192 τέρματα.
***  Πραγματική ''παρωδία'' είναι το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας. Μπέμπηδες και Νίκη Νικολείκων δεν κατεβαίνουν και πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν διεξάγεται το συγκεκριμένο πρωτάθλημα σε 2 ομίλους. Αυτό θα πρέπει να το δούν οι υπέυθυνοι της Ένωσης για την νέα περίοδο.

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: