Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Εξαιρετικές επιδόσεις είχαμε στις προβλέψεις μας τις τελευταίες δύο αγωνιστικές με 14 στις 18 σωστές προβλέψεις. Αυτή την αγωνιστική, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα καθώς υπάρχουν πολύ αμφίρροπα παιχνίδια για πρόβλεψη. Θα προσπαθήσουμε πάντως να πάμε όσο πιο καλά γίνεται.

Δόξα Παραλίας-ΑΠΟ Αρόης
Σε πολύ καλή κατάσταση η Δόξα Παραλίας, αφού έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια. Η ΑΠΟ Αρόης θα αγωνιστεί χωρίς τον Σ. Δεπούντη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Θύελλα Αιγίου. Βλέπουμε άσσο (1)

Θύελλα Αιγίου-Πανιώνιος/Αχιλλέας
Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Πολύ καλή στα τελευταία παιχνίδια η Θύελλα Αιγίου, ικανός για όλα ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς. Θα πάμε όμως με τους γηπεδούχους (1)

Φαραϊκός-Λέων Αλισσού
Δυνατή και καλύτερη ομάδα ο Φαραικός, δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στον Λέων. Η ομάδα του Αλισσού έκανε το ‘’μπάμ’’ κερδίζοντας τον Ολυμπιακό αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι σε θέση να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο και μάλιστα μέσα στο Φαραί. (1)

Λιμνοχώρι-Απόλλων Εγλυκάδας
Μεγάλο παιχνίδι και τι να προβλέψεις. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη, το Λιμνοχώρι για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή και ο Απόλλων για να διατηρηθεί εκεί και να καλύψει το χαμένο έδαφος του ντέρμπυ με την Θύελλα. Νίκη του Λιμνοχωρίου βάζει ‘’φωτιά’’ στην κορυφή. Νίκη για τον Απόλλωνα σημαίνει ‘’απόδειξη’’ στον εαυτό του ότι μπορεί και στα δύσκολα. Η ισοπαλία μάλλον δεν συμφέρει κανέναν. Και οι δύο θα κυνηγήσουν την νίκη (12)

Ολυμπιακός Πατρών-Ρωμανός
Την ‘’σφαλιάρα’’ της προηγούμενης αγωνιστικής δέχτηκε ο Ολυμπιακός, ενώ ο Ρωμανός το πάλεψε απέναντι στους Πετεινούς αλλά δεν τα κατάφερε. Θα πάμε και εδώ με την έδρα (1)

Θύελλα Σκιαδά-Άρης Πατρών
Το 2ο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Θύελλα έχει την ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη της στην Εγλυκάδα, ο Άρης θέλει να την φτάσει και να πατήσει ίσως και κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα σε συνδυασμό με μια πιθανή ήττα και του Απόλλωνα στο Λιμνοχώρι. (12)

Πετεινοί-Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Βλέπουμε πάντως πολύ ισοπαλία (Χ)

Άγιος Δημήτριος-Αιγιέας/Άρης
Αγώνας ‘’ζωής και θανάτου’’, ειδικά για τον Άγιο Δημήτριο. Ίσως όμως να ήρθε η ώρα να κερδίσουν και να ανασάνουν βαθμολογικά (1)

Αμπελόκηποι-Πείρος Ισώματος
Εδώ τώρα τι να προβλέψουμε. Αποτέλεσμα ή αν θα φάει γκόλ ο Πείρος? (για να αστειευτούμε και λίγο….). Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουμε την 3η και τελευταία διπλή μας (12)


5/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: