Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ



Ρωμανός-ΑΠΟ Αρόης
Μεγάλη νίκη και με έξοχη εμφάνιση πέτυχε η ΑΠΟ Αρόης την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλων Εγλυκάδας. Δείχνει να αρχίζει μια ‘’αντεπίθεση παραμονής’’ και για να μπορέσει να ξαναελπίζει πρέπει να περάσει από τον Ρωμανό (2).
Απόλλων Εγλυκάδας-Άρης Πατρών
Το πολύ μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Και οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από ήττες ‘’εκτός προγράμματος’’ και θέλουν την νίκη αλλά ο Απόλλων με τον Χριστόπουλο να δηλώνει ‘’παρών’’, θέλει να αποδείξει πολλά και σε πολλούς.... και είναι το φαβορί. (1Χ).
Λέων Αλισσού-Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Σε άσχημη θέση έχει βρεθεί η Αναγέννηση Ψαθοπύργου και ψάχνει βαθμούς για να φύγει από αυτήν. Ο Λέων το ‘’παλέυει’’ αλλά η ομάδα του Ψαθόπυργου έχει καλύτερο σύνολο και είναι το φαβορί (2). 
Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς-Αιγιέας/Άρης
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Πανιώνιος/Αχιλλέας μετά και το διπλό που πέτυχε στα Προσφυγικά. Ο Αιγέας/Άρης πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθεια του για παραμονή και είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος (1).
Δόξα Παραλίας-Πείρος Ισώματος
Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και την καλύτερη άμυνα. Η Δόξα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο τις 9 τελευταίες αγωνιστικές και είναι το φαβορί (1Χ).
Θύελλα Αιγίου-Αμπελόκηποι
Άσχημη εμφάνιση έκανε η Θύελλα Αιγίου απέναντι στον Αιγέα/Άρη. Οι Αμπελόκηποι με την σειρά τους γνώρισαν και αυτοί την ήττα από το Λιμνοχώρι. Δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε με την έδρα και την παράδοση (1).
Φαραϊκός-Άγιος Δημήτριος
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φαραικός στο Ίσωμα και μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση μιας θέσης στα μπαράζ. Ο Άγιος Δημήτριος πέτυχε και αυτός δύο σπουδαίες νίκες και δείχνει ανεβασμένος. Θα μιλήσει η έδρα (1).
Λιμνοχώρι-Πετεινοί
Στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ κατάφερε να μπεί και πάλι το Λιμνοχώρι και ‘’στραβοπατήματα’’ δεν χωράνε. Από την άλλη οι Πετεινοί είναι ομάδα ‘’απρόβλεπτη’’ και επικίνδυνη (1Χ).
Ολυμπιακός Πατρών-Θύελλα Σκιαδά
Σαν ‘’σίφουνας’’ πέρασε η Θύελλα Σκιαδά από τους Πετεινούς. Έχει βρεί ρυθμό στο παιχνίδι της, δείχνει πιο σταθερή από όλες τις ομάδες και εύκολα ή δύσκολα θα περάσει και από τα Προσφυγικά (2).

7/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: