Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σχεδόν το απόλυτο πετύχαμε στις προβλέψεις της 21ης αγωνιστικής. Μας τα ''χάλασε'' ο αγώνας Αναγέννηση-Ολυμπιακός που είχαμε πάει με την πλευρά των γηπεδούχων αλλά τελικά διαψευτήκαμε. Για πάμε στην 22η αγωνιστική να δούμε τι μπορεί να πετύχουμε.

Λέων Αλισσού-Αρόη ΑΠΟ
Προηγήθηκε ο Λέων Αλισσού ατον αγώνα με την Δόξα Παραλίας αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει το σκόρ και έχασε με 1-3. Η Αρόη έχασε στις λεπτομέρειες και λίγο πριν την λήξη τον αγώνα με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα. Θεωρούμε ότι η ομάδα της Αρόης είναι καλύτερη από την ομάδα του Αλισσού και θα πάρει την δική της ρεβάνς για την ήττα του 1ου γύρου (2)
Πανιώνιος/Αχιλλέας-Απόλλων Εγλυκάδας
Πολύ δύσκολη έξοδο για την ομάδα της Εγλυκάδας απέναντι σε μια πολύ καλή αλλά και φορμαρισμένη ομάδα. Ο Απόλλων δεν έχει το περιθώριο γκέλας και πρέπει να πάρει οπωσδήποτε το τρίποντο για να κρατηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Θα τα καταφέρει ? (Χ2)
Δόξα Παραλίας-Ρωμανός
Έχει πάρει φόρα και δεν λέει να σταματήσει. Πορεία πρωταθλητισμού κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα της Παραλίας και σιγά μην ‘’φρενάρει’’ στον Ρωμανό ο οποίος μετράει αισίως 12 συνεχόμενες ήττες. (1)
Θύελλα Αιγίου-Άρης Πατρών
Επικίνδυνη έξοδος για τους ‘’κόκκινους’’ κόντρα σε μια καλή ομάδα της κατηγορίας. Ο Άρης έχει την καλή ψυχολογία υπέρ του και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Η Θύελλα όμως δεν είναι ομάδα που παρατάει παιχνίδια και μπορεί να κάνει μια μικρή έκπληξη και πάλι (Χ2)
Φαραϊκός-Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Αυτή η Αναγέννηση πραγματικά είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Μια ομάδα απρόβλεπτη και δύσκολη να προβλέψεις τι θα κάνει. Ο Φαραικός είναι το φαβορί αλλά….θα κρατήσουμε και μια μίνι έκπληξη (1Χ)
Λιμνοχώρι-Αιγιέας/Άρης
Έχασε το Λιμνοχώρι από τον Άρη και υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Αυτό από μόνο του κάνει το παιχνίδι ‘’μονόδρομο’’ για την ομάδα του Λιμνοχωρίου που θέλει πάση θυσία το τρίποντο. (1)
Ολυμπιακός Πατρών-Πείρος Ισώματος
Ίσως και να είναι το παιχνίδι της αγωνιστικής. Δύο ομάδες που μοιάζουν πολύ, προσέχοντας περισσότερο τις άμυνες τους σε κάθε παιχνίδι. Προέρχονται και οι δύο από νίκες και αναμένεται το συγκεκριμένο παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο. (Χ)
Θύελλα Σκιαδά-Αμπελόκηποι
Σαν ‘’σίφουνας’’ πέρασαν από το Αίγιο οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας και παρέμειναν στην κορυφή αυτής. Άν δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα δεν θα έχουν πρόβλημα απέναντι στην ομάδα των Συχαινών (1)
Πετεινοί-Αγ. Δημήτριος
Ηττήθηκαν στο ντέρμπυ με τον Πείρο οι Πετεινοί και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν την τετράδα της βαθμολογίας. Οι ‘’Άγιοι’’ έχασαν από τους Αμπελόκηπους και τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα για αυτούς όσο αναφορά την υπόθεση παραμονής (1)

4/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: