Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Άσχημες οι προβλέψεις τις προηγούμενης αγωνιστικής. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού ήρθαν στα περισσότερα παιχνίδια ''τα πάνω....κάτω''. Δύσκολη πάντως είναι και η 23η αγωνιστική για προβλέψεις. Για να δούμε :
Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης, οι προβλέψεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο προσωπική μου άποψη. Αυτό.... γιατί αρκετοί παρεξηγούνται τώρα τελευταία επειδή λέμε την γνώμη μας όσον αφορά το πρωτάθλημα και επειδή αυτοί δεν ακούνε αυτά που θέλουν για την δική τους ομάδα. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, όλοι σας την εκφράζετε στο κουτί με τα σχόλια και μπορείτε ακόμα και στα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης να κάνετε τις δικές σας προβλέψεις για τα παιχνίδια. Και φυσικά εμείς θα δείξουμε τι προβλέψατε συνολικά και εσείς. 

ΑΠΟ Αρόης-Απόλλων Εγλυκάδας
Επικίνδυνο ‘’εμπόδιο’’, πριν το μεγάλο ντέρμπυ με τον Άρη Πατρών, μπορεί να θεωρηθεί για τον Απόλλωνα ο αγώνας με την Αρόη. Φυσικά οποιαδήποτε απώλεια για τους Εγλυκαδιώτες θα θεωρηθεί ως αποτυχία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν και χρειάζονται βαθμούς. (2)
Ρωμανός-Λέων Αλισσού
Ντέρμπυ ‘’ουραγών’’ ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. Εμείς θα πάμε με την έδρα και θα προβλέψουμε υπέρ του Ρωμανού. (1)
Άρης Πατρών-Πανιώνιος/Αχιλλέας
Δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη το παιχνίδι με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα. Οι ‘’κόκκινοι’’ δεν έχουν περιθώριο νέας γκέλας και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τον αγώνα. (1)
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Δόξα Παραλίας
Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Ομάδα ‘’ερωτηματικό’’ η Αναγέννηση, σε σπουδαία αγωνιστική φόρμα η Δόξα Παραλίας. (12)
Αιγιέας/Άρης-Θύελλα Αιγίου
‘’Αιγιώτικο’’ ντέρμπυ στα Νικολείκα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η Θύελλα έχει καλύτερη πορεία και είναι πιο ‘’χαλαρή’’ βαθμολογικά, ο Αιγέας/Άρης χρειάζεται βαθμούς στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία. (Χ)
Πείρος Ισώματος-Φαραϊκός
Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Πείρος είναι ‘’άτρωτος’’ στο Ίσωμα, ο Φαραικός είναι σκληροτράχηλη και καλή ομάδα και αναμένεται μεγάλη μάχη. (1Χ)
Αμπελόκηποι-Λιμνοχώρι
Το ‘’πάλεψαν’’ οι Αμπελόκηποι στο Σταυροδρόμι αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Το Λιμνοχώρι έχει τους δικούς του υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα και αν θέλει να διατηρηθούν ζωντανοί πρέπει να κερδίσει την ομάδα των Συχαινών. (Χ2)
Άγιος Δημήτριος-Ολυμπιακός Πατρών
Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι ‘’Άγιοι’’ μέσα στους Πετεινούς, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά απέναντι στον Πείρο αλλά δεν τα κατάφερε. Πολύ ισοπαλία δείχνει το παιχνίδι. (Χ)
Πετεινοί-Θύελλα Σκιαδά
Άλλη μια επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο Θύελλα Σκιαδά. Πιστεύουμε πάντως ότι έχει τα φόντα να πάρει το παιχνίδι. (2)

3/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: